מהו רומן

מהו רומן ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

יש לי ויכוח קטן עם ידידה פצצה ..
.. מה זה רומן ? רומן זה רק קשר לא חוקי ? רומן יש רק לנשואים ? רומן זה רק עם אהבה ? רומן זה רק כשנפגשים לפחות פעם בשבוע ? רומן זה רק אם כולל סקס ? רומן זה קשר שנמשך לפחות חודש ? רומן טלפוני או מיילים זה גם רומן ? אז מה דעתכם ... מהו רומן?

ל י א ן69

New member
רומן זה..

כשנשואים, וזה מעבר לסטוץ.משהו שנמשך הרבה זמן ברוב המקרים יש גם אהבה. זאת דעתי כמובן

דינהmeat

New member
אני מכירה מישהי שניהלי רומנים רבים

כולם וירטואלים, אבל מאוד אהבה לשוחח בטלפון. אבל יותר מהכל בעולם היא אהבה..... אותי ! וגם קצת אותך..... אוי... ש' שלנו... אהובתנו..... אולי כדאי לשאול אותה את השאלה, היא מומחית בנושא !

אור36

New member
רומן../images/Emo62.gif

סוג של קשר מתמשך(מעל שלוש פגישות) שיש בו מעט רגש וקירבה גופנית שמתנהל במקביל לקשר אחר.................. או שהתכוון המשורר לרומן סיפרותי וזה קשה לי לסכם בשלוש שורות........

רומן..

רומן זה קשר לא חוקי....לא בהכרח רומן יש רק לנשואים.....לא בהכרח רומן זה רק עם אהבה.....כן רומן זה רק כשנפגשים....כמה לא נחשב בעיניי רומן רק אם כולל סקס....לא , יש גם רומן וירטואלי רומן זה קשר שנמשך .....רומן זה קשר ארוך שנמשך רומן טלפוני/מיילים.....גם ראה ערך וירטואלי

noshi5

New member
לדעתי...רומן זה

קשר זוגי,לא נטו סקס גם מעורב רגשית עם בן זוג ולא החבר/ הבעל/ האישה שלצידך ביום יום. רומן זה קשר שנמשך אינטנסיבי יותר מכמה פעמים בודדות... רומן= סכנה.....לנשואים, כמו שפעם מישהו הגדיר לי את זה- אור אדום בכביש מהיר....אבל זה מה שמעניין אותנו אחרי הכל לא?! אנדרנלין....

dandan33

New member
רומניה

רומן לא בהכרח נוצר במפגש , בפיזיות. רומן יכול להתריים גם בנט , אפילו בלי הכרה פיזית . יש רומנים הנמשכים תקופות ארוכות גם כאן . ואגב , הקשר שנוצר מהרומנים הארוכים בנט , קשר שבדרך כלל עמוק מסטוץ קצר.

הלווו ... לא רומני ... רומן ח ח ח

למה כולם אוהבים רומנים ????????? למה ???? רק בשביל הגיוון, הריגוש, ההומור והסקס ??? מה רע במרוקאים ? בתימנים ? בפולנים ? בעיראקים ? אפלייה לא מכובדת ... חחחחחחחחחחח

dandan33

New member
כי

כי הרומנים זה הצ'חצ'חים של האשכנזים.... וככאלה הם תמיד מבוקשים.....

למעלה