מהו סוד האהבה?

הנרקיס 2

New member
מהו סוד האהבה?

מהי אהבה? ככל שאתה מחפש יותר ומתקרב יותר, האהבה בורחת. וככל שאתה מתרחק ומתחמק האהבה מתקרבת. האם מישהוא בפורום יכול לעשות סדר בהגדרה של המילה אהבה? מהי אהבה אמיתית.

'צטערת...

השאלה שלך מאד חשובה,אבל... העיתוי בעייתי עכשיו. בפורום הזה יש סדרי עדיפויות. מאמינה שמחר תהיינה הענות גבוהה יותר. איתך ה
לילטוב

../images/Emo23.gif בלי סודות ../images/Emo23.gif

סדר בהגדרות - זה בטח לא אני וכל גורו בגרוש יגיד לך "האהבה לא בורחת - זה אנחנו בורחים מעצמנו" (לא בא לך לפעמים לחנוק את מצטטי המאנטרות האלו??? שששש לא לחנוק, זה לא רוחני...לנשום עמוק
) אבל אם ממש בא לך לקרוא ספר שעוסק בנושא (בשום אופן לא מגדיר, רק עוסק בו)... משחזרת מכאן המלצה חמה שלי...

אלכס35

New member
אנסה להסביר כמו שאני מבין...../images/Emo99.gif

אהבה אינה קשורה כלל במה שאתה מקווה להשיג, אלא רק במה שאתה מקווה לתת=הכל. איך למדוד אהבה? לא בזהב או בעושר. לא באורך או במשקל. לא בשעות או בדקות. אלא בסבלנות,עדינות וסובלנות. אהבה עשויה מתשוקה לתת מה שהוא שלנו לאחר ולחוש את שמחתו כשלנו. האהבה מועשרת על ידי כל דבר שחולקים בו ומתחזקת על ידי כל צער וקושי שעומדים בו...יחד. אהבה היא צמח הגודל בעדינות מירבית: התייחס אליה טוב, חשוב עליה והיא עשויה להתחזק ולבשם את כל חייך...

אלכס35

New member
../images/Emo23.gifחן חן לך עלמתי היקרה...../images/Emo23.gif

איני יודע למה לא היו תגובות על הענות על שאלה כזו דווקא בפורום גרושים אבל אם יהיה שאלות כאלה בעתיד אשמח להגיב שוב,כי אולי זה חשוב לאותו אדם ששואל ומעוניין להתחלק איתכם על תחושות שאולי הוא לא סגור עליהם. לא בושה לשמוע עצת חבר שחושב אחרת ממה שהוא מודע. תודה אלכס35

באופן אישי

באופן אישי די עייפתי מהשאלות האלו של "מה זאת אהבה". במיוחד לאור העובדה שהתשובה לשאלה כל כל לא חד ערכית . איזו הארה ציפית לקבל מהתשובה

shemesh22

New member
ק ו ו א ב נ ג ה!!!

אין לי מושג אבל כנראה זו השעה המאוחרת, ששלפה ממוחי את המילה המקסימה הזו... מתוך הסרט "עגבניות ירוקות מטוגנות" פשוט קוואבנגה. זה סוד האהבה...בלי סדר ובלי הגדרות.

למעלה