מהו לדעתכם...

LrZt1986

New member
מהו לדעתכם...

התפקיד הקולנועי שלא בוצע ע"י ניקול והכי היה מתאים לה לעשות?

American Girl

New member
הכי מתאים לניקול....

התפקיד של גברת סמית... היא ובראד פיט שילוב קטלני. למרות שגם אנג'לינה מתאימה לתפקיד. התפקיד של נעמי ווטס בצלצול גם מתאים

shiray

New member
אני עדיין לא רואה אותה רצה ויורה

וזה... פשוט לא עובד לי... או שזה פשוט מהידיעה כמה היא לא רצתה בכלל לתת לקונור לשחק עם אקדחי צעצוע... התפקיד של נעמי ווטס בצלצול יותר עובד לי...

shiray

New member
קשה קשה...

אני מנסה לעבור על הסרטים שאני אוהבת, ואיכשהו הצפקידים שם לא ממש מתאימים לניקול... מה שכן, בדלתות מסתובבות היא לדעתי יכלה לשחק, וזה כזה תפקיד מתוק וקומדיה נורמלית!!!! לא פיזית בכלל, אלא רק שורות חמודות, ולדעתי ניקול הייתה מצליחה מעולה בנעליים של גווינית'... איכשהו אני גם רואה אותה בתור המורה בסיכון מחושב (התפקיד של מישל פייפר)... אני אנסה לחשוב על עוד, בנתיים זה מה שקופץ לי לראש.

shiray

New member
חחחח

עזבי זה שלא ממש אהבתי את הסרט, אבל יש משהו חחח

אם כבר אז כבר...

לדעתי היא גם הייתה יכולה לעשות מיה וואלאס טובה ("ספרות זולה") ואת גילדה מ"ראש בעננים"... אהה ואת תפקיד השטן ב"הרי את מכושפת לי" וגם את רולרגירל ב"בוגי נייטס". וזה ממש לא, אבל מצחיק לחשוב על זה: ניקול בתור בריג'ט ג'ונס. חחחחחחח ונזכרתי!!! יש ספר ממש ממש טוב, הבתולה בכחול של טרייסי שבלייה, שישר גרם לי לחשוב שאם יעשו ממנו סרט, חייבים ללהק את ניקול (או אותי :p) לתפקיד (שירה את חייבת לקרוא את זה! אם את רוצה תגידי לי, ואני אביא לך... יש לי אותו גם באנגלית וגם בעברית, תבחרי :) )

shiray

New member
חחח אוקיי תודה!

אני זוכרת שכשקראתי את הגברת עם הקמליות (שמולאן רוז' מבוסס עליו עם המון המון שינויים), למרות שהיה כתוב שיש לה שיער שחור והכל, רק חשבתי על ניקול שם...

למעלה