מהו כסף בעינכם?

מהו כסף בעינכם?

מקור פרנסה?
מקור הנאה?
חובה הכרחית?
אהבה אמיתית?
צורך קיומי?
לא מחוייב המציאות?
שקט נפשי?
חומר חסר ערך?
מיותר לחלוטין?
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו?
משהו אחר?

סתם נייר

או כפי שרשום בספר "אבא עני אבא עשיר" ברגע שתבינו שכסף הוא רק רעיון
תצאו ממירוץ העכברים

האמת שעוד מילדות הבנתי שכסף הוא רעיון
ואנחנו תלויים בו
היום יש לו ערך מחר לא יהיה לו ערך
לכן ברגע שהיה לי כסף ישר רצתי לקנות מה שרציתי

גם בגלל הכסף ידעתי מה זה רעב ועוני
ובגלל הכסף חיפשתי עבודות ועבדתי בעבודות מאוד דפוקות למרות שהיו לי 2מקצועות בתחום הרכב
ובגלל הכסף לא קיבלו אותי למוסכים נורמלים כי היו להם שם בני דודים שלא שירתו בצבא ועבדו במוסך מגיל צעיר
וידעו הכל וקיבלו משכורות נמוכות
ובגלל הכסף התגלגלתי בחיים למה שאני עובד כיום בתקווה לצאת ממירוץ העכברים
עבודה שלא אוהב ועבודה קשה בלילה וביום ולפעמים יש לי הרגשה שכל החיים שלי עוברים כעין הרף בעבודה
ובקושי יש לי זמן להתאמן\לגלוש במחשב\לצאת לבלות.

אם היתה לי דרך לעשות מה שאני אוהב לעבוד +לחיות את החיים ועל הדרך להרוויח כסף
זה היה טוב.

אהבתי את המחשבה שהבאת אזרח

"כסף הוא רעיון"
כלומר אין בו ממש
הוא סתם מחשבה
שאנו הופכים אותה
לחשובה או טפלה...

בני33

New member
*כסף הוא רעיון?

מה פירוש?
האם באמת בכסף אין ממש?
מדוע?
נסו לחיות בלי כסף.
זה יממש תשובה ,האם אין בו ממש.
ולגבי רעיון.
האם פקק לבקבוק הוא אינו רעיון?
האם אוהל או דירה או בית,הם אינם רעיון?
ומה פירוש סתם מחשבה.?
איך נקבע מהי סתם מחשבה ומהי לא?
כלומר מי יחליט עבור האחר,מהי מחשבה חשובה ומהי טפלה.
ואיך אומרים? הכל בעיניי המתבונן{ובתחושות שהביאו אותו להסברים שלו לכך}.
ועוד קראתי כאן,שהכסף יעלם.
אז,,,איך הוא לא נעלם עד היום?
והרי אולי כמשהו פיזי הוא יעלם אבל הוא ימשיך להיות בצורה אחרת לאותם המטרות.
יום של אור.

מעניין...אם הכסף באמת יעלם

איך יראו החיים?
האם נחזור להחליף סחורות
כמו פעם?
אני חושבת שכסף הוא אכן בעיני המתבונן
והשאלה איזו משמעות כל אחד נותן לו.

חני 852

New member
יתכן

הכסף יעלם בעתיד הרחוק נחליף סחורות כמו מימי התנך נחזור לימי קדם .

דבר ראשון צריך להפסיק להיות העבדים של הבנקים ..
ולא לקחת הלוואות שהריבית עולה ועולה ולפעמים קשה לצאת מזה .
להשתמש עם כסף נגיש בלבד מה שיש להוציא ולא מעבר לזה .

תיקשור שושנה דונאיה על הכסף הבנקים
תקשור שושנה דונאיה עם המאסטר חנוך בנושא הכלכלי :

הבוראה הקדומה מברכת אתכם, ברוכים אתם ברוכים ואהובים, האור האלוהי הקדום מברך אתכם, המאסטר חנוך, האלוהות הקדומה, המלך הקדום יאוריה, אל האלוהים מברך אתכם.

ידע רב מבקש לרדת, התעוררות והתעלות מאוד גדולה בכדור, אנשים מחפשים את עצמם ומבקשים לקבל תשובות להבין דברים, החיבור שלהם הולך ומתעמק. ריפוי רב יורד, שינויים רבים בכל תחומי הכדור, בכל הנושאים הרלוונטיים, כל הנושאים החיוניים היום יומיים שלכם.

מדובר בנושא התקשורת, מדובר בנושא הכלכלי, בנושא החברתי, בנושא הבריאותי, בחינוך, האנרגיה שיורדת הולכת ועוטפת הולכת ומחלחלת בכל הנושאים האלה, השינוי מבקש לפרוץ בכל התחומים.
ישנם מספר נושאים שעליכם להיות מאוד ממוקדים בהם להכניס את המהות ואת החיבור שלכם את הבחירה שלכם.

הבחירה הראשונה היא בנקים, להתחיל להתנתק מהם, להתחיל לשחרר את חבל הטבור שלכם אליהם שמפרנס אותם. הבנקים שואבים מכם המון אנרגיה, כסף זה אנרגיה, החיבור שלכם אליהם גורם לכם לאבד המון אנרגיה.אני- (ההדכה אפילו קוראת להם פרזיטים)..

הניתוק שלכם צריך להיות הדרגתי, להעביר לאט לאט את היכולת שלכם להחזיק את הכספים שלכם אצלכם ולא בבנקים, ללמוד להתנהל עם הכסף שיש לכם. הם מבטיחים לכם המון אפשרויות, המון פוטנציאל כביכול דרך האשראי שהם נותנים לכם, מבחינה אנרגטית כל הנושא של האשראי פיקציה.*, במקום שהצליחו להשפיע עליכם ולשכנע אתכם שאינכם יכולים בלעדיהם, בלעדי האשראי. האשראי היה גם הסיבה שהכלכלה בארה"ב נפלה. הקדימו תרופה למכה זה יכול לקרות גם כאן, השתדלו לא לקנות באשראי, השתדלו להיות מדויקים עם הכסף שלכם, לא לקחת הלוואות.

הנושא הוא לא פשוט, האנרגיה שיורדת, חודרת אליכם אל התת מודע לשחרר משם את ה"פחד לעמוד בזכות עצמנו" , לשחרר את ה"פחד מלשחרר את התלות". הם כל כך הצליחו לעבוד עליכם שאתם לא רואים את עצמכם כיצד אתם מתחילים להתנהל ולהוציא את הכספים שלכם משם,אלה הכספים שלכם. אתם נשארים שם כי לכם זה נוח, אתם נעשים מחויבים יותר ויותר, אתם נעשים תלויים יותר ויותר בתוך החובות האלה.

המאסטר חנוך יורד מאוד חזק בנושא הזה, הוא מבקש מאתנו להצטמצם מאוד בתקופה הקרובה. לשים לב להוצאות, לכספים שאנחנו מוציאים, לרשום אותם, על מנת שיהיה לכם מעקב, על מנת שתדעו על מה אתם מוציאים אותם. אפשרו לעצמכם לבדוק עם עצמכם רגע לפני הקניה, האם זה באמת מה שאני זקוק לו עכשיו? האם זה מה שאני רוצה?

תקנו כשיש לכם את הכסף ביד, אל תתחייבו על העתיד, אתם משעבדים גם את העתיד במכונת כסף הזאת.
הדיוק הוא האנרגיה החדשה, החופש הוא האנרגיה החדשה, אפשרו לעצמכם להיות מדויקים. להתבונן, לשבת עם עצמכם להחליט החלטות מה אני צריך עכשיו, אילו פעולות עלי לעשות כדי לצמצם את התלות האנרגטית הזאת מהמכונה השואבת אנרגיה? המכונה מאוד משומנת, מחוברת לתת המודע הקולקטיבי ומנהלת אותו.
החופש שלכם תלוי בחופש הכלכלי שלכם, זה יקח קצת זמן ואתם תרגישו חופשיים.

אני שואלת אותו - יש לאנשים חסכונות, במה הם יכולים להחזיק את הכסף?

כרגע לא לגעת בחסכונות, כרגע לא להתעסק עם הכספים הגדולים, מה שהוא מבקש כרגע זה להביא אותנו לשליטה, לשינוי הגישה הכספי והכלכלי היום יומי. תחליטו על מה אתם מוותרים, כדי שכמות הכסף שיש לכם תספיק לכם בתוך החודש. כדי שלא תאלצו לקחת שוב כספים באשראי. לאט לאט לבטל את הכרטיסים, לאט לאט לשחרר את זה.

ככל שיותר אנשים יעשו זאת בתהליך, האנרגיה תפתח, יתחילו לעלות רעיונות למימוש הכסף בצורה אחרת. אל לכם לפטם ולפרנס את האנרגיות האלה, את הבנקים.
הוא מבקש לעשות אתנו עבודה על ה"פחד מחופש כלכלי", "פחד מלעמוד בזכות עצמנו", "פחד לשחרר את הבנקים".

תכנסו לתוך עצמכם, תרגישו איפה בגוף אתם מרגישים את הרגש הזה? את הפחד?
תכנסו למקום הזה ותראו איזה צבע יש לזה, מאיזה חומר זה עשוי? ולמה זה דומה?
האם יש לו צורה? האם יש לו ריח?

תשאלו אותו - מי אתה? פחד או כעס?
אצל רובכם זה יהיה "פחד שבא מהאמונה איך אני אסתדר לבד?".

נשאל את הפחד הזה למה באת לחיים שלי? מה אני צריכה ללמוד על עצמי דרכך ברמה הגבוהה?

נבדוק אם אנחנו מסכימים למה שהפחד רוצה ללמד אותנו. אם קשה לנו, נבקש מהפחד לקחת אותנו לזמן שמשם היינו צריכים לעשות את התיקון לפני שנתנו את הכח שלנו לבנקים, לכל המערכת הכלכלית הזאת.
אנחנו נבקש מהפחד לקחת אותנו לזמן ולמקום שפעם ראשונה יצרנו את התלות האנרגטית הזאת, את הפחד לשחרר את הבנקים.

נספור מי 5 עד 1 עם הספירה נלך אחורנית בזמן 4,5, 3, 2, 1 אנחנו לא נתערבב עם האירוע שהיה שם, אנחנו רק ניקח את העצמי העברי שלנו שהיה שם באותו גלגול או בגלגול הזה לרגע הלידה, נגיד לעצמי העברי ברגע הלידה, לנשום עמוק, מהאין סוף יורד אלינו צינור שקוף מסביב לכל הגוף, בתוך הצינור אור הבורא ממלא אותו. נזמין את העצמי הגבוה שלו, ונבקש ממנו להתחבר.

נבקש מהתינוק שמחובר שישלח אור לכל הגלגול שלו עד לזמן ששם וויתר על השליטה שלו ונתן אותה לידי הבנקים. נראה את עצמנו באותו זמן מחוברים ומוארים ונבדוק, האם אני מסכימה לוותר על הכח שלי? והאם אני מסכימה לתת את הכח שלי לידיים של משהו אחר?
כשאנחנו מחוברים, מוארים, האם אני מוכנה לקנות את הביטחון המזויף שהם נותנים לי, את התמיכה המזויפת? או שאני בוחרת להיות מי שאני, לתמוך בעצמי ולהאמין בעצמי?

לדמיין שאנחנו מבקשים מהמלאך מיכאל קרן אור לייזר, שיורדת וחותכת את החוטים שקושרים אותנו לבנקים, לכל אותה התלות אנרגטית שיצרנו, נבקש מהקרן לנקות ולחתוך את כל חוטי הקארמה והתלות האנרגטית. נרפא את זה אצלנו ונרפא את זה אצלם, נבקש מהם סליחה אם פגענו בהם, לסלוח להם על מה שהם פגעו בנו, נגיד להם תודה על מה שבאו ללמד אותנו.

נזמין את מלאכי האש הסגולה לנקות את כל מה שנשאר, לשחרר את כל הקארמה ביננו ונראה אותם עוזבים. הם חופשיים ואנחנו חופשיים.
את התמונה הזאת נפנים אצלנו בצ'קרת הלב, צ'קרת היסוד ובמח האחורי.

נבדוק האם הפחד המקורי הראשוני שלנו מוכן ללכת ? אם כן, נגיד לו תודה, נכניס אותו לתוך כדור אור ונשלח אותו למעלה ונחתוך את החוט שקושר אותו אלינו. נפנים במקומו בחירה חדשה עם אור זהב, במח האחורי , במח הקדמי ובצ'קרת היסוד. ניתן לאנרגיה להתפשט לכל הגוף.

תראו את עצמכם יושבים עם הפנקס בבית, מארגנים לכם את הכסף להוצאות השונות, מחלקים אותם, כדי שלא יהיה מצב שחסר למשהו חיוני, ומה שנשאר, אם נשאר לשמור לחודש שאחרי. כי יכול להיות לכם בחודש שאחרי הוצאה חיונית. המטרה היא להפוך אתכם לבני אדם עצמאיים, שבוטחים בעצמם, שהם חופשיים לבחור, שהם אינם תוצאה של תלות אנרגטית שמושכת מהם כל הזמן אנרגיה..

איזה יופי חני, תודה

חני 852

New member
כסף בעניי הכל בידי המתבונן

כל אחד לוקח את הכסף למקום אחר .
בעניי כסף צורך קיומי ולא יותר מזה ..
בטח שלא מקור הנאה..
אין לי אהבה אמיתית לכסף ..
לצורך מחיה זקוקים לכסף ..
אי אפשר בלעדיו ..
יגיע היום והוא יהיה מיותר לחלוטין ..
..

חני 852

New member
הכסף בהקשר לכדור הארץ

כסף בהקשר לכדור הארץ: שאלה לקונפדרציה של שומרי האור / שמואל קורן רונן.

שלום יקרי לב,
הכסף מהווה אמצעי שליטה בעולמכם. זה תפקידו וזו מהותו.
המערכת פועלת באופן מתוחכם ופשוט בו זמנית. היא יוצרת כסף יש מאין, ובעזרת כסף מומצא זה, היא הופכת אתכם לעבדים.
עליכם להבין זאת, הכסף הוא לא יותר מאשר הסכמה, הסכמה של כל אחד מכם להעניק לכסף ערך. כי כך לימדו אתכם, כי את המסר הזה המערכת החדירה אל תוך מוחכם שוב ושוב: "כסף הוא בעל ערך ומהווה תגמול עבור עבודה."
אך למעשה כסף אינו קיים באמת, כסף הוא רק מספרים שרצים בתוך מחשבי הבנקים וניירות צבעוניים מודפסים שכל ערכם הוא ערך הנייר ממנו הם עשויים.
ברגע שאתם נותנים לכסף ערך, אתם נכנסים למלכודת והופכים לעבדים. אנו מבקשים להבהיר זאת לכם שוב ושוב, כי אולי אינכם מבינים זאת לעומק או מייחסים לכך חשיבות.
אתם חיים בתוך מערכת ששולטת בכם בעזרת כסף. מבחינתה היא מייצרת כסף מאוויר, מדפיסה אותו בהתאם לצורך שלה, אך מבחינתכם, בגלל שאתם משחקים את המשחק, הכסף מאפשר את קיומכם, את הישרדותכם.
חייכם תלויים בכסף מומצא זה שמנהל את חייהם, משבית את שימחתכם והופך אתכם לחסרים, לחסרי אפשרות להשתחרר מכבלי המערכת, עליכם להבין ולהפנים זאת.
סיסמא נוספת שהחדירו אל תוך מוחכם היא: "כסף מאפשר חופש." ככל שאתם בעלי ממון יש לכם אפשרות קניה והמצב הזה מקנה לכם רווחה וחופש. המערכת מוכרת לכם את הסיסמא הזו יום אחר יום בפרסומות מפתות ובמוצרי צריכה מתחדשים.
בכדי לקנות מוצרים אלו, המערכת מציעה לכם כסף באשראי וברגע שאתם מלווים כסף זה ממנה, אתם בחסר והיא בשליטה.
אינכם יכולים לגשת למדפסת הביתית שלכם ולהדפיס כסף כפי שעושה הממשלה שלכם. לה מותר ולכם אסור. אז אתם חייבים להרוויח את הכסף בעזרת עבודה, בעזרת שיעבוד של שעות, ימים ושנים מחייכם לטובת המערכת.

כדי לשנות את מצבכם מעבדות לחופש, עליכם לשנות את מושג הכסף בעולמכם. הכסף צריך לעבור משליטת המערכת ולהפוך לכלי ציבורי למען שיגשוג אמיתי. דבר זה יכול להתאפשר כאשר כל אחד מכם יהיה שותף ביצירת הכסף, שותף ביצירת הערך של הכסף.
הכסף לא יהיה שייך למערכת ששולטת בכם, אלא לכל אחד מכם. השותפות החיה שבה כל אחד מכם מעניק מיוזמותיו ומיצירתיותו למען הקהילה, תאפשר לכל אחד מכם לקבל את מה שהוא זקוק לו ולתת ממה שביכולתו, כדי ליצור סחר חליפין הוגן אז הכסף יהפוך מאמצעי שיעבוד לאמצעי חליפין חברתי אמיתי.

השינוי מתרחש כעת. אנו מבחינים ביוזמות חדשות שמבקשות להחזיר את הכסף לאור. להפוך אותו לכלי לשיגשוג. ראו משימה זו כמשימה חשובה, כי כל אחד מכם הגיע לכאן כדי לשנות את המערכת מבפנים. כדי להאיר לאנשים שסביבו את הדרך החדשה חזרה אל הלב.

אנו איתכם, כדי להאיר את עיניכם, לפתוח את ליבכם וללוות אתכם בדרך החדשה.

באהבה רבה, הקונפדרציה של שומרי האור.

מעביר:
מחבר הספר 'אופק בהיר', מתרגם הספר: 'מסר לשבט הצבעים הרבים', סבתא קטנה, קישה קראודר. מטפל בקול, מוסיקאי, זמר ומתקשר.

משאב

אין ספק שזה סוג של משאב
וכמו כל המשאבים שבעולם גם הוא נתון למינון משתנה.
הוא אינו מטרה.

טוב שיהיה
הוא כלי!!

בני33

New member
***כסף הוא איננו סתם נייר***

הוא אמצעי,,,לכל מיני מטרות.
זו בהחלט דעתי.
התבוננו מעט מה יש על הצד הזה של שטר הדולר.
ונסו להבין את המשמעות.
ולהבנתי,,,,,,,,,,,,,,,,מי שקובע נחרצות שהדולר הוא סתם נייר,,,,,,,,,,,
טוב יעשה ,במידה וישב ויתבונן בתוכו,,,,,,,,,
מדוע הוא כל כך כועס על הכסף.
אגב,,,גם לצבע של הדולר יש משמעות חשובה.
יום של אור.

ינוקא1

New member
כסף זה "כיסופים" - רצונות.

אם אלו כיסופים לחומר , אז הם מתגשמים ככסף שאנחנו מכירים.
אם אלו כיסופים אל ההויה , אז הם מביאים אל האדם אור רוחני.

אך אם האדם נכסף רק לחומר ולא אל ההויה כלל , גם אם ירוויח הרבה , הכסף יהיה חסר אנרגיה.

ואילו אם האדם נכסף אל ההויה , לא יחסר לו גם כסף לצרכיו . .. כי גם אם ירוויח מעט , תהיה בכסף אנרגיה מרובה.

(העיקר שיעסוק במשהו לפרנסתו).

החומר והרוח הם שני צדדים של האדם.

כל אדם מאזן אותם בדרכו.
חוסר איזון גורם לעינוי.
עינוי של הגוף או עינוי של הנפש.
ככל שהאדם מתעלה יותר כך הוא מסוגל
להפוך את החומר לרוח
כשהרוח מזינה אותו יותר ויותר
על חשבון החומר.
אבל אין אדם שיכול לחיות רק מהרוח
כשם שאין אדם שיכול לחיות רק מהחומר.
אדם שמסוגל לחיות רק מהחומר הוא בדרגת בהמה.
עליו נאמר: "מותר האדם מן הבהמה-אין!"
לדעתי, אין אדם כזה!

למעלה