יתכן
הכסף יעלם בעתיד הרחוק נחליף סחורות כמו מימי התנך נחזור לימי קדם .
דבר ראשון צריך להפסיק להיות העבדים של הבנקים ..
ולא לקחת הלוואות שהריבית עולה ועולה ולפעמים קשה לצאת מזה .
להשתמש עם כסף נגיש בלבד מה שיש להוציא ולא מעבר לזה .
תיקשור שושנה דונאיה על הכסף הבנקים
תקשור שושנה דונאיה עם המאסטר חנוך בנושא הכלכלי :
הבוראה הקדומה מברכת אתכם, ברוכים אתם ברוכים ואהובים, האור האלוהי הקדום מברך אתכם, המאסטר חנוך, האלוהות הקדומה, המלך הקדום יאוריה, אל האלוהים מברך אתכם.
ידע רב מבקש לרדת, התעוררות והתעלות מאוד גדולה בכדור, אנשים מחפשים את עצמם ומבקשים לקבל תשובות להבין דברים, החיבור שלהם הולך ומתעמק. ריפוי רב יורד, שינויים רבים בכל תחומי הכדור, בכל הנושאים הרלוונטיים, כל הנושאים החיוניים היום יומיים שלכם.
מדובר בנושא התקשורת, מדובר בנושא הכלכלי, בנושא החברתי, בנושא הבריאותי, בחינוך, האנרגיה שיורדת הולכת ועוטפת הולכת ומחלחלת בכל הנושאים האלה, השינוי מבקש לפרוץ בכל התחומים.
ישנם מספר נושאים שעליכם להיות מאוד ממוקדים בהם להכניס את המהות ואת החיבור שלכם את הבחירה שלכם.
הבחירה הראשונה היא בנקים, להתחיל להתנתק מהם, להתחיל לשחרר את חבל הטבור שלכם אליהם שמפרנס אותם. הבנקים שואבים מכם המון אנרגיה, כסף זה אנרגיה, החיבור שלכם אליהם גורם לכם לאבד המון אנרגיה.אני- (ההדכה אפילו קוראת להם פרזיטים)..
הניתוק שלכם צריך להיות הדרגתי, להעביר לאט לאט את היכולת שלכם להחזיק את הכספים שלכם אצלכם ולא בבנקים, ללמוד להתנהל עם הכסף שיש לכם. הם מבטיחים לכם המון אפשרויות, המון פוטנציאל כביכול דרך האשראי שהם נותנים לכם, מבחינה אנרגטית כל הנושא של האשראי פיקציה.*, במקום שהצליחו להשפיע עליכם ולשכנע אתכם שאינכם יכולים בלעדיהם, בלעדי האשראי. האשראי היה גם הסיבה שהכלכלה בארה"ב נפלה. הקדימו תרופה למכה זה יכול לקרות גם כאן, השתדלו לא לקנות באשראי, השתדלו להיות מדויקים עם הכסף שלכם, לא לקחת הלוואות.
הנושא הוא לא פשוט, האנרגיה שיורדת, חודרת אליכם אל התת מודע לשחרר משם את ה"פחד לעמוד בזכות עצמנו" , לשחרר את ה"פחד מלשחרר את התלות". הם כל כך הצליחו לעבוד עליכם שאתם לא רואים את עצמכם כיצד אתם מתחילים להתנהל ולהוציא את הכספים שלכם משם,אלה הכספים שלכם. אתם נשארים שם כי לכם זה נוח, אתם נעשים מחויבים יותר ויותר, אתם נעשים תלויים יותר ויותר בתוך החובות האלה.
המאסטר חנוך יורד מאוד חזק בנושא הזה, הוא מבקש מאתנו להצטמצם מאוד בתקופה הקרובה. לשים לב להוצאות, לכספים שאנחנו מוציאים, לרשום אותם, על מנת שיהיה לכם מעקב, על מנת שתדעו על מה אתם מוציאים אותם. אפשרו לעצמכם לבדוק עם עצמכם רגע לפני הקניה, האם זה באמת מה שאני זקוק לו עכשיו? האם זה מה שאני רוצה?
תקנו כשיש לכם את הכסף ביד, אל תתחייבו על העתיד, אתם משעבדים גם את העתיד במכונת כסף הזאת.
הדיוק הוא האנרגיה החדשה, החופש הוא האנרגיה החדשה, אפשרו לעצמכם להיות מדויקים. להתבונן, לשבת עם עצמכם להחליט החלטות מה אני צריך עכשיו, אילו פעולות עלי לעשות כדי לצמצם את התלות האנרגטית הזאת מהמכונה השואבת אנרגיה? המכונה מאוד משומנת, מחוברת לתת המודע הקולקטיבי ומנהלת אותו.
החופש שלכם תלוי בחופש הכלכלי שלכם, זה יקח קצת זמן ואתם תרגישו חופשיים.
אני שואלת אותו - יש לאנשים חסכונות, במה הם יכולים להחזיק את הכסף?
כרגע לא לגעת בחסכונות, כרגע לא להתעסק עם הכספים הגדולים, מה שהוא מבקש כרגע זה להביא אותנו לשליטה, לשינוי הגישה הכספי והכלכלי היום יומי. תחליטו על מה אתם מוותרים, כדי שכמות הכסף שיש לכם תספיק לכם בתוך החודש. כדי שלא תאלצו לקחת שוב כספים באשראי. לאט לאט לבטל את הכרטיסים, לאט לאט לשחרר את זה.
ככל שיותר אנשים יעשו זאת בתהליך, האנרגיה תפתח, יתחילו לעלות רעיונות למימוש הכסף בצורה אחרת. אל לכם לפטם ולפרנס את האנרגיות האלה, את הבנקים.
הוא מבקש לעשות אתנו עבודה על ה"פחד מחופש כלכלי", "פחד מלעמוד בזכות עצמנו", "פחד לשחרר את הבנקים".
תכנסו לתוך עצמכם, תרגישו איפה בגוף אתם מרגישים את הרגש הזה? את הפחד?
תכנסו למקום הזה ותראו איזה צבע יש לזה, מאיזה חומר זה עשוי? ולמה זה דומה?
האם יש לו צורה? האם יש לו ריח?
תשאלו אותו - מי אתה? פחד או כעס?
אצל רובכם זה יהיה "פחד שבא מהאמונה איך אני אסתדר לבד?".
נשאל את הפחד הזה למה באת לחיים שלי? מה אני צריכה ללמוד על עצמי דרכך ברמה הגבוהה?
נבדוק אם אנחנו מסכימים למה שהפחד רוצה ללמד אותנו. אם קשה לנו, נבקש מהפחד לקחת אותנו לזמן שמשם היינו צריכים לעשות את התיקון לפני שנתנו את הכח שלנו לבנקים, לכל המערכת הכלכלית הזאת.
אנחנו נבקש מהפחד לקחת אותנו לזמן ולמקום שפעם ראשונה יצרנו את התלות האנרגטית הזאת, את הפחד לשחרר את הבנקים.
נספור מי 5 עד 1 עם הספירה נלך אחורנית בזמן 4,5, 3, 2, 1 אנחנו לא נתערבב עם האירוע שהיה שם, אנחנו רק ניקח את העצמי העברי שלנו שהיה שם באותו גלגול או בגלגול הזה לרגע הלידה, נגיד לעצמי העברי ברגע הלידה, לנשום עמוק, מהאין סוף יורד אלינו צינור שקוף מסביב לכל הגוף, בתוך הצינור אור הבורא ממלא אותו. נזמין את העצמי הגבוה שלו, ונבקש ממנו להתחבר.
נבקש מהתינוק שמחובר שישלח אור לכל הגלגול שלו עד לזמן ששם וויתר על השליטה שלו ונתן אותה לידי הבנקים. נראה את עצמנו באותו זמן מחוברים ומוארים ונבדוק, האם אני מסכימה לוותר על הכח שלי? והאם אני מסכימה לתת את הכח שלי לידיים של משהו אחר?
כשאנחנו מחוברים, מוארים, האם אני מוכנה לקנות את הביטחון המזויף שהם נותנים לי, את התמיכה המזויפת? או שאני בוחרת להיות מי שאני, לתמוך בעצמי ולהאמין בעצמי?
לדמיין שאנחנו מבקשים מהמלאך מיכאל קרן אור לייזר, שיורדת וחותכת את החוטים שקושרים אותנו לבנקים, לכל אותה התלות אנרגטית שיצרנו, נבקש מהקרן לנקות ולחתוך את כל חוטי הקארמה והתלות האנרגטית. נרפא את זה אצלנו ונרפא את זה אצלם, נבקש מהם סליחה אם פגענו בהם, לסלוח להם על מה שהם פגעו בנו, נגיד להם תודה על מה שבאו ללמד אותנו.
נזמין את מלאכי האש הסגולה לנקות את כל מה שנשאר, לשחרר את כל הקארמה ביננו ונראה אותם עוזבים. הם חופשיים ואנחנו חופשיים.
את התמונה הזאת נפנים אצלנו בצ'קרת הלב, צ'קרת היסוד ובמח האחורי.
נבדוק האם הפחד המקורי הראשוני שלנו מוכן ללכת ? אם כן, נגיד לו תודה, נכניס אותו לתוך כדור אור ונשלח אותו למעלה ונחתוך את החוט שקושר אותו אלינו. נפנים במקומו בחירה חדשה עם אור זהב, במח האחורי , במח הקדמי ובצ'קרת היסוד. ניתן לאנרגיה להתפשט לכל הגוף.
תראו את עצמכם יושבים עם הפנקס בבית, מארגנים לכם את הכסף להוצאות השונות, מחלקים אותם, כדי שלא יהיה מצב שחסר למשהו חיוני, ומה שנשאר, אם נשאר לשמור לחודש שאחרי. כי יכול להיות לכם בחודש שאחרי הוצאה חיונית. המטרה היא להפוך אתכם לבני אדם עצמאיים, שבוטחים בעצמם, שהם חופשיים לבחור, שהם אינם תוצאה של תלות אנרגטית שמושכת מהם כל הזמן אנרגיה..