ל יאן - ראנדורי מושלם.
יאן, קודם כל ברוך הבא לפורום
(לקח לי שעה "לשבור את הראש" של מי השם משתמש הזה...). לגבי הראנדורי - קצת קשה לבוא ולהגדיר שלמות או "לתת ציונים" לרמת עבודה שאנו עובדים בה, אנו עדיין רחוקים משלמות בעשייה וכמובן תמיד שואפים למעלה. למרות זאת, לדעתי, ראנדורי מושלם, הוא ראנדורי שמיצינו בו את ההנחייה הספציפית של המדריך לאותו שיעור או לאותו ראנדורי. ראנדורי מושלם (או כל עשייה אחרת), זה כשהגענו לרמה שרצינו להגיע לאחר אותו ראנדורי/קאטא/יסוד וכו´ (וגם בחיים בכלל...). מה שמזכיר לי, למי שראה את הסרט
קנדו-אתגר לחימה, מבחן 120 השניות. שם הובא סיפורם של שני לוחמי קנדו, שנבחנים להאצ´י דאן (דאן 8). אחד מהם, לוחם קנדו בן כ 60 או יותר, ביצע קרב שכל כולו הוקדש לשמירה על קו האמצע. הוא לא תקף ולא ביצע שום פעולה טקטית במהלך שתי הדקות המאוד חשובות של הקרב, אלא רק שמר על קו האמצע מפני יריבו. למרות שלא ניצח (וגם לא הפסיד) באותו קרב, אותו אשי קנדו זקן (מבוגר), סיים את הקרב והרגיש התרומות רוח עילאית, משום שהצליח לשמור על המטרה של אותו קרב (המטרה מבחינתו), ולמצות עד תום את שתי הדקות הללו. לדעתי, זוהי דוגמא לראנדורי (או במקרה הזה - קרב),
מושלם!! ולכל מי שלא יודע על מה אני מדבר, אני מבטיח להביא את הקלטת עם התוכנית המדהימה הזו, אחרי החופשה. אגב, יאן - תעדכן את הפרטים שלך בכרטיס האישי שלך.