מהו הפתרון הסופי לטרור ?

sombol

New member
מהו הפתרון הסופי לטרור ?

השאלה החשובה ביותר מהו הפתרון הסופי לטרור ? השמאל טוען: טרנספר ליהודים - היפרדות. המרכז טוען: שיתוק. הימין טוען: טרנספר לערבים - היפרדות. ובכן יש כמה נימוקים בעד טרנספר ליהודים ויש כמה נימוקים בעד טרנספר לערבים... אבל מי הפר את ההסכמים ? היהודים או הערבים ? מי נותן כסף למתאבדים ? היהודים או הערבים ? מי הזמין את ספינת הנשק קארין-A ??? מי מחנך את הילדים לרצח והשמדת עם ? היהודים או הערבים ? מי מלמד בבתי ספר ואוניברסיטאות לשנאה ??? ולאור כל ההוכחות והטיעונים מהי דעתכם ??

user32

Well-known member
מנהל
אני לא מצדיק טרור אבל...

מי בנה התחלויות בניגוד להסכמים? מי הקפיא את תהליך השלום? מי מסרב להכיר בזכות השיבה של תושבים שנעקרו מבתיהם? מי משפיל פלסטינים במחסומים? מי הורס בתים, והורג אזרחים תמימים? (בטעות אני יודע..) מי השמיד כמעט עיר שלמה על יושביה (ג´נין)? מי מגיב בכוח מופרז נגד אזרחים? שלא תבינו לא נכון, אני ימני-מרכז בדעותי אבל צריך לדעת: יש שני צדדים למטבע!

sombol

New member
אם אתה ימני אני אחמד טיבי !!

איך אתה משווה בין פעולות צה"ל לבין הטרור ?? בלי צה"ל כולנו היינו בתאי גזים !!

user32

Well-known member
מנהל
זה נכון, אבל אני הייתי שם

אני מסכים שללא צה"ל היינו מושמדים. הפלסטינים ללא ספק רווי שנאה ובהזדמנות הראשונה היו מחסלים את כולנו. למרות זאת זה לא מצדיק יחס לא הוגן לאזרחים. אנחנו צריכים להתעלות על עצמינו ולדעת להפריד בין מלחמה בטירור לפגיעה באזרחים (לדעתי זה מה ששרון מנסה לעשות). במילואים האחרונים שלי בעזה היו דברים די גרועים: 1. חייל משועמם פתח באש מה שגרר מארב שלם לירות לכוון כפר. 2. לילה אחד נשמעה יריה (לא ברור מאיפה אם בכלל) וכל המוצב פתח באש מקלעים על כל רפיח. 3. עכשיו נפתחת חקירה על קצין צנחנים שירה על עובד או"ם. בלי קשר אם זה מוצדק או לא, מה קרה לכל הילדים הפלסטינים שנהרגים יום יום ולאף אחד לא אכפת???

sombol

New member
מאוד אכפת !!

ולכן צריך לדאוג להם ולבחור באחת מהאפשרויות שמוצעות בבחירות עמרם מצנע מציע: טרנספר ליהודים מהסיבות שלו האיחוד הלאומי מציע: טרנספר לערבים מהסיבות שלהם רק אחת מהאפשרויות שמוצעות יכולות לשנות את המצב התקוע הזה. חייבים לשנות כדי לקבל תקווה כלשהי.

למעלה