מהו החלום שלכם?

backstreet girl

New member
מהו החלום שלכם?

לי יש 3 חלומות ה-1: להיות זמרת: נו ברור בזכות בקסטריט בויז אני כל כך מתאמצת........ אני מנגנת על פסנתר שנה שניה ואז אני רוצה לעבור לגיטרה , להלחין את 80 השירים שכתבתי (בנתיים) ....... אז אני אלך לפיתוחי קול...... ה-2: להיות שחקנית ....... הופעתי בבימות 2000 במתנ"ס של ראש העין במערכון....... ועכשיו עשיתי עודישנים להצגת אמצא אני בחוג תאטרון.... אני מקווה שאני אבחר..... בים שני המדריך יביא תוצאות...... וה-3: להיות רקדנית...... אני בחוז ג'אג.......

backstreet girl

New member
ולפגוש את בקסטריט בויז............

אבל זאת פנטזיה........................... אשליה............

N i c k i T

New member
החלום שלי זה כמובן לפגוש את הבויז..

ולמרות שזה נשמע נדוש זה באמת החלום שלי שיהיה כבר סוף סוף שלום לפחות כאן אם לא בכל בעולם ויפסיקו עם הפיגועים וההרוגים ויהיה שקט! ואמרו אמן...חחח

vashla

New member
החלום שלי...

לא להיות מאופרת... סתם סתם, אחי הקטן אמר את זה במהלך טקס נערת השנה של מעריב לנוער וממש התפוצצתי מצחוק..
אמממממממ, בואו נראה, החלום שלי,נראה איך החיים יזרמו, אני מחליפה חלומות כל 3 שניות..

vashla

New member
כי, אם אני אפגוש אותם

הם יחשבו שאני משוגעת/מטורפת/מטורללת/קוקו ועוד כל מיני דברים שאני לא שהם יחשבו עליי. אני מעדיפה לדבר איתם בטלפון, כמובן שבצד השני,שלי,תהיה דממה..

backstreet girl

New member
חחחחח.....

אם אני אפגוש אותם אני אתחרפן...... גם ככה אני לא נערה רגועה כל כך..... ותאמיני לי הם רגילים ומעריצים מטורפים......... היו הלם ועדיין יש להם מעריצים כאלה......... לדעתי הם יקבלו את זה בהבנה.........

למעלה