מהו הדבר איש אינו חפץ בו אך איש אינו אוהב להפסידו?
י י פ ע ת New member 21/8/02 #1 מהו הדבר../images/Emo35.gif איש אינו חפץ בו אך איש אינו אוהב להפסידו?
כ כוכבית 42 New member 21/8/02 #2 אולי שיער? איננו חפצים בשיער על הרגליים, על הידיים, מתחת לבית השחי ועוד כהנה וכהנה. אבל לא רוצים להפסיד אפילו שיערה אחת משערות ראשינו.
אולי שיער? איננו חפצים בשיער על הרגליים, על הידיים, מתחת לבית השחי ועוד כהנה וכהנה. אבל לא רוצים להפסיד אפילו שיערה אחת משערות ראשינו.
נ נשית~37 New member 21/8/02 #3 חחחחחחחח לא בטוח שהתכוונה לזה. מה שלא מפחית מנכונות הדברים שאמרת. בוקר טוב בננות.
י י פ ע ת New member 21/8/02 #4 על זה לא חשבתי...חחחחחחח אבל כנראה שזה שייך לחידה אחרת חחחחחח <איזה ראש יש לה זאתי......חחח>
נ נוגה בשבילכם New member 21/8/02 #6 אולי זה ג´חנון? ../images/Emo9.gif מצד אחד זה משמין אז איש אינו חפץ בו, מצד שני אי אפשר לעמוד בפניו אז אף אחד לא רוצה להפסיד...
אולי זה ג´חנון? ../images/Emo9.gif מצד אחד זה משמין אז איש אינו חפץ בו, מצד שני אי אפשר לעמוד בפניו אז אף אחד לא רוצה להפסיד...
מ מתוקית. New member 21/8/02 #8 ../images/Emo13.gif יפעת התשובה האמיתית עומדת ממש על קצה הלשון אבל התשובה שלי היא המקום בו אני גרה הדירות איש אינו חפץ בהן אך איש אינו אוהב להפסידן ג´ול בחיוך של בוקר
../images/Emo13.gif יפעת התשובה האמיתית עומדת ממש על קצה הלשון אבל התשובה שלי היא המקום בו אני גרה הדירות איש אינו חפץ בהן אך איש אינו אוהב להפסידן ג´ול בחיוך של בוקר
מ מתוקית. New member 21/8/02 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif חחחחחחחח מופרעעעע בוקר טוף
כ כוכבית 42 New member 21/8/02 #11 צריך שניים לטנגו...... מצטערת.... אי אפשר לדעת מה השעה לפי "מחוג" אחד! מי מתנדב להיות המחוג השני?
S sahr12 New member 21/8/02 #14 זה דיגיטלי לא אנלוגי....חחחחחחח קחי ת"מחוג" של פנטום בשביל השניות.....חחחחחחחח והוא גם זוהר בלילה...
י י פ ע ת New member 21/8/02 #17 ../images/Emo128.gifלמרות שזה מאדדדד מתאים כנראה שהשמיים הם הגבול בחידה הזו...