מהו דמיון מודרך?

קמוש1

New member
מהו דמיון מודרך?

שלום לכולם,
אני חדשה כאן, בעצם נחשפתי לדמיון המודרך לפני כמה ימים כששמעתי זאת לראשונה ואני פה כדי לקבל אולי קצת יותר פרטים לגבי זה.
לפני כמה ימים פניתי למישהו שסיפרתי לו את הסיפור האישי שלי , הגעתי אליו דרך בעייה אישית שיש לי ולאחר כמה דקות של שיחה הוא הציע לי את הדמיון המודרך.
אמר שבעזרת דימיון מודרך ניתן הגיע אל התת מודע שלי, וניתן יהיה לשנות את המחשבה, לגרום לי לחשוב ולהתנהג בצורה אחרת.. האם זה נכון?
אני באמת מנסה לחשוב איך בעזרת דימיון ניתן לשנות דברים? לגיע אל התת מודע? אני באמת שוקלת האם לעשות זאת, אך דיי סקפטית לגבי הנושא.
במהלך כל חיי ניסיתי לשנות את דפוסי החשיבה שלי, לשנות דברים בעצמי ולא הצלחתיי איך בשעה אחת של דימיון מודרך זה יקרה??
אני מאוד מיואשת ורע לי ולא מצליחה לראות איך אני יוצאת מהמצב הזה..

ommerl

New member
שלום קמוש

כשאנחנו לא מצליחים בכוחות עצמנו לשנות משהו, סביר להניח שהבעיה לא נמצאת במודעות שלנו אלא במקום שבו אנחנו לא מודעים. זה תת המודע.
&nbsp
אם כל חייך ניסית ולא הצלחת לשנות את דפוסי החשיבה שלך, הגיע הזמן לבחון מה השורש שלהם ולטפל בהם מהשורש. בבעיה האמתית.
&nbsp
דמיון מודרך זה כלי מאוד יעיל לקבל את המידע הנחוץ מתת המודע ולהעביר אליו מידע. בדרך כלל מומלץ להשתמש בכלים נוספים של טיפול בתת המודע, כמו למשל NLP.
&nbsp
זה לא בהכרח קורה בפגישה אחת בודדת. לפעמים הפגישה הראשונה היא רק אבחון.
אני בדרך כלל נותן הערכה של 5 עד 10 פגישות. תלוי בבן אדם ובאופי הבעיה.
&nbsp
אם את מעוניינת בהמלצות על מטפלים פני אליי בפרטי.

דמיון מודרך

היי קמוש1,

כל דבר שאת עושה בראש (כולל מחשבות), בין אם הוא יוצר לך בעיה או תוצאה חיובית, הוא משהו שלמדת לעשות. מאז שלמדת לעשות אותו, המוח שלך מצא דרכים חדשות ויעילות יותר לעשות אותו.

בדיוק מהסיבה הזו, תרצי ללמד את המוח שלך להפסיק לעשות את מה שגורם לבעיה ואפילו להתחיל לעשות משהו שיוציא אותך מהמצב הזה, נכון?

בגלל שהלמידה מתבצעת ברובה בתת המודע, גם השינוי חייב להתבצע בתת המודע ולשם כך קיימים כלים כמו הדמיון המודרך וה-NLP שמשנים דפוסי חשיבה בתת המודע, מאפשרים לך לחזק את עצמך ולשנות דברים בעצמך שלא הצלחת בעבר.

למעלה