מהו גורל ?

ל נ צ ח

New member
הכל משדר לכל, והכל נקלט בכל

ויאמר אלהים יהיא אור ויהיא אור ל נ צ ח ו 15:02 | 27/07/04 השפה שלו מתבטאת דרכם של תדרים שרוב רובם אינם מובנים ואינם ידועים לא לך ולא לחכמים ממך. אלוהים באמצעותם ברא את הבריאה התוססת תדרים, הכל משדר לכל, והכל נקלט בכל ז"א כל דבר ודבר כל חלקיק וחלק כלשהו משמיע מדברו הוא הצליל הוא התדר שממנו באם וקולו שלו נשמע או באם וקולו שלו בלתי נשמע לאוזן האנושית. הבריאה משדרת וגם קולטת.(משדר-מקלט( אין-אאוט) לכל חלקיק באם לדוגמה תא חי הוא או באם ותא מת הוא, בכל מקרה, לו הצליל הספציפי היחודי משלו (שפה משלו). לכל חלקיק, לכל דבר ודבר חומרי, אנרגיה המרכיבה אותו, בעצם כל דבר ודבר זה אנרגיה. לכל יחידת חומר(אנרגיה) תנודות אנרגטיות משלו המשמיעות קול בשפתו שלו. כל חלקיק וכל חלק מהזהיר ועד הענק ביותר יחודי שאין זהה לו על כל תכונותיו. בכדי להבהיר אפשר לומר שלכל חלקיק, לכל דבר ודבר נברא האישיות משלו. כאשר תא או דבר לחוץ, סיבולת הלחץ שלו משמיעה קולו בתדרים המבטאים מצוקתו וכאשר הוא לא בלחץ הסיבולת שלו נסבלת, (לכל דבר ודבר סף הסיבולת שלו) מיתרי קולו(הצלילים שלו שהם שפתו) משדרים את זאת. כיום ישנם מכשירים חדישים ביותר הממוחשבים לפי הידע המדהים של אנשי מדע ורפואת החלל בהם גאונים. בהרצתו בים-המלח ציין דר' אמיר גילן על אחד מהם גאון במדע-הרפואה, האדם כל כך גאון עד כדי שהוא נחשב על ידי כמה מהקולגות שלו למקצוע כגאון שעל גבול הטירוף כדברם). וכך דרך מלחמת המוחות דרך קנאתם של חכמים לחכמים ומקוריים מהם קנאה שאינם אותה יכולים להסתיר, מכשירים מדוייקים להפליא מתוכנתים ומיום ליום משתכללים למטרתם לקרוא תדרים משודרים(תנודות קול) של כל מיני חומרים. עליהם ואופן פעולתם בהודעותיי ותגובותיי כבר סיפרתי ולכן לעת-עתה איני רואה צורך בלהוסיף עליהם כאן.

kk221

New member
תיאוריה ללא שכנוע

גם אם ניקח כל מה שאמרת ונניח שאין סתירות פנימיות בדבריך, עדיין לא הבאת שום סיבה לחשוב שהדברים אמיתיים. אתה רק זורק משפטים עמומים.

kk221

New member
חכמים ממני?

אני לא שולל את העובדה שיש חכמים ממני, אבל מנין לך שדעתם של אותם אנשים נכונה משלי? הרי אינך מכיר אותי, ואני מניח שגם את דעתם של אותם חכמים אתה לא מכיר לעומק מכיוון שאינך מביא מראי מקום, הוכחות ונימוקים לוגיים, אלא רק הצהרה שחכמים ממני טענו כך. אם הייתי אומר שבדעתי תומכים חכמים ממך, האם היית מוכן לקבל באופן בלתי מותנה שכך הדבר? אני מניח שלא, ובצדק, שהרי אין די בהצהרה זו בשביל לשכנע. לכן, גם עליך מוטלת חובת ההוכחה, ומתוך העובדה שאתה כותב כאן בפורום ברור לי שאתה מודע לחובה נעימה זו, שהרי מטרת הפורום היא החלפת דיעות, ולא סתם זריקת משפטים. לא כך?

ל נ צ ח

New member
חכמים פי מוני-מונים ממך. ../images/Emo88.gif

מעולם לא אמרתי על עצמי שאני חכם, זה מה שעליי אומרים חכמים פי מוני-מונים ממך. ולא כך עליך. ואתה מצידי תמשיך לזרוק את שכאלה הגיגיך "החכמים" שבעיניך. קהלת ו כי מי יודע מה טוב לאדם בחיים מספר ימי חיי הבלו ויעשם כצל אשר מי יגיד לאדם מה יהיה אחריו תחת השמש

Continuum

New member
..

"And your wisemen don't know how it feels to be thick as a brick" -Jethro Tull (Thick as a Brick)

ל נ צ ח

New member
כה אמר יהוה ../images/Emo88.gif

כה אמר יהוה כאשר ימצא התירוש באשכול ואמר אל תשחיתהו כי ברכה בו כן אעשה למען עבדי לבלתי השחית הכל * ישעיה סה * (ח) כה אמר יהוה כאשר ימצא התירוש באשכול ואמר אל תשחיתהו כי ברכה בו כן אעשה למען עבדי לבלתי השחית הכל: (ט) והוצאתי מיעקב זרע ומיהודה יורש הרי וירשוה בחירי ועבדי ישכנו שמה: (י) והיה השרון לנוה צאן ועמק עכור לרבץ בקר לעמי אשר דרשוני: (יא) ואתם עזבי יהוה השכחים את הר קדשי הערכים לגד שלחן והממלאים למני ממסך: (יב) ומניתי אתכם לחרב וכלכם לטבח תכרעו יען קראתי ולא עניתם דברתי ולא שמעתם ותעשו הרע בעיני ובאשר לא חפצתי בחרתם: (יג) לכן כה אמר אדני יהוה הנה עבדי יאכלו ואתם תרעבו הנה עבדי ישתו ואתם תצמאו הנה עבדי ישמחו ואתם תבשו: (יד) הנה עבדי ירנו מטוב לב ואתם תצעקו מכאב לב ומשבר רוח תילילו:

miromiro

New member
כלבי היקר והאהוב, מביא תועלת. אתה

עדיין זקוק לחינוך בסיסי.

ל נ צ ח

New member
כה אמר יהוה !!!! ../images/Emo88.gif

גם אני באידכם אשחק אלעג בבא פחדכם בבא כשאוה \{כשואה\} פחדכם ואידכם כסופה יאתה בבא עליכם צרה וצוקה אז יקראנני ולא אענה ישחרנני ולא ימצאנני תחת כי שנאו דעת ויראת יהוה לא בחרו לא אבו לעצתי נאצו כל תוכחתי ויאכלו מפרי דרכם וממעצתיהם ישבעו כי משובת פתים תהרגם ושלות כסילים תאבדם ושמע לי ישכן בטח ושאנן מפחד רעה

Matth

New member
אף פעם לא הבנתי את היומרנות הזאת

אף פעם לא הבנת את האנשים שמדברים בוודאות בשם אמת מוחלטת ואלוהים כאילו הם מבינים את מהותם וטבעם ועוד חמור מכך -מנסים לקשור מטאפיזיקות לחוקים מדעיים, כל זאת בד"כ ע"י שימוש בוריאציות פשטניות ושטחיות של תורת היחסות הכללית [הופכים כל דבר לאנרגיה והכל נעשה פשוט לא ?] זה נראה לעיתים קצת מגוכח שמנסים להצדיק אמונה בנימוקים מדעיים-אם אתה בוחר להאמיו "ולקפוץ לאמונה" אז אני מכבד זאת כשם שאני בחרתי "לקפוץ לחוסר האמונה" ואיני מנסה להצדיק זאת באופן אוביקטיבי או מדעי- כך גם האמונה הרבה יותר מכובדת כאשר אדם פשוט בוחר בה מבלי לנסות לתרץ אותה מדעית. מעבר לכך, לעיתים זה די מעצבן שאנשים מנסים לומר לך מה אלוהים רוצה מבני האדם- כאילו זה באמת אפשרי מבחינתם לדבר בשם מושג שמעצם הגדרתו לא ניתן לתפיסה על ידי בני אנוש- מה שלא תגיד ובאילה תעלולים לוגיים שלא תשתמש - לעולם לא תוכל בהיותך יצור סופי לתפוס את המהות [במובן העמוק או בכלל] של יישות אינסופית שגם עצם ממשותה אינו מתחייב ברמה מוחלטת של וודאות. בקיצור אני מכבד אנשים מאמינים- אבל רק חלק מסוים מהם- אותו חלק שלאחר חקירה ספקנית עמוקה והטלת ספק בחרו [לאחר שנחשפו לתהום הספקנות המוחלטת והניהליזם הבולע הכל] שה קופצים לאמונה ובוחרים באופן בלתי תלוי באמונה- זו אמונה אמיתית לשמה שלא נעשית משום שיקול זר- זו אמונה שממש נובעת מעצמה- ממש נוצרת כיש מאין ולכן זה לא נכון למצוא לה הסברים ותירוצים או נימוקים מדעיים ובמובנים אלו,= גם הכי קורבה לאוטרקיות ומעבר לכל חשוב שאדם יבחר באמונה אחרי שלפחות פעם אחת בחייו הוא שקל לעומק וניסה לרגע לחשוב לחלוטין במונחים חסרי אמונה- משמע אתה צריך לשקול את האפשרות שאולי אין אלוהים ואפילו אם הוא ישנו- אתה לא ממש לא מזיז לו -או גרוע מכך- אתה מזיז לו בערך כמו שמזיזה לי הנמלה שאתמול דרכתי עליה- משמע- אולי אלוהים שונא אותך ? אולי אתה "הילד שהוא לעולם לא רצה" ? ומעבר לכל אתה צריך לשאול את עצמך האם אין חלק מסוים באמונה שלך שנובע בעיקרו רק בשל הפחד מהמוות- ולכן אתה מנסה להתנחם "באופן מטפיזי" על ידי התחברות למשהו ניצחי טרנסצנדנטי שיבטיח לך סוג של נצח [העולם הבא וכיו"ב] ובריחה מהמוות הבלתי נמנע ? ו כדברי טיילר דרדן במועדון קרב- "אתה חייב לדעת לא פחד- אלא לדעת שיום אחד אתה אכן תמות וכך רק אחרי שאיבדת הכל [לפחות במובן הרעיוני אמוני] אתה תהיה חופשי לעשות הכל באמת ובתמים" לטעמי בדיוק על בסיס חלק זה האמונה או אי האמונה צריכים להיבנות -אתה צריך לסלק הכל [עד כמה שניתן] באמצעות הספקנות והתנתקות מדוגמות ומכל מיני "נחמות מטפיזיות" ורק אחרי "ששרפת את המקדש הישן" [כדברי ניטשה] אתה יכול להתחיל לבנות את החדש [יהיה זה מקדש האמונה או לחליפין מקדש הכפירה] אך הכי חשוב שאמונתך תהיה מבוססת על התמודדות אמיתית ואמיצה עם החיים ולא על בריחה מהם ומהמוות שבסופם.

ל נ צ ח

New member
כה אמר יהוה !!! ../images/Emo88.gif

* משלי א * (כו) גַּם אֲנִי בְּאֵידְכֶם אֶשְׂחָק אֶלְעַג בְּבֹא פַחְדְּכֶם: (כז) בְּבֹא כְשֹׁאָוה \{כְשׁוֹאָה\} פַּחְדְּכֶם וְאֵידְכֶם כְּסוּפָה יֶאֱתֶה בְּבֹא עֲלֵיכֶם צָרָה וְצוּקָה: (כח) אָז יִקְרָאֻנְנִי וְלֹא אֶעֱנֶה יְשַׁחֲרֻנְנִי וְלֹא יִמְצָאֻנְנִי: (כט) תַּחַת כִּי שָׂנְאוּ דָעַת וְיִרְאַת יְהֹוָה לֹא בָחָרוּ: (ל) לֹא אָבוּ לַעֲצָתִי נָאֲצוּ כָּל תּוֹכַחְתִּי: (לא) וְיֹאכְלוּ מִפְּרִי דַרְכָּם וּמִמֹּעֲצֹתֵיהֶם יִשְׂבָּעוּ: (לב) כִּי מְשׁוּבַת פְּתָיִם תַּהַרְגֵם וְשַׁלְוַת כְּסִילִים תְּאַבְּדֵם: (לג) וְשֹׁמֵעַ לִי יִשְׁכָּן בֶּטַח וְשַׁאֲנַן מִפַּחַד רָעָה:

למעלה