מהו אומץ עבורי???????????

מהו אומץ עבורי???????????

אומץ עבורי זה לעשות דברים שאני מונעת מעצמי לעשות הבעיה שלי שאני לא מנצחת את הפחד שלי שאני פחדנית ואני חושבת שאני מניעה את עצמי על פי הפחדים שלי ואני חוסמת את עצמי. אני רוצה לנצח את הפחד ולהיות אמיצה. נקודה!!!

יודה ב

New member
גיאנה המאמי

לפחד יש תפקיד חשוב בחיינו, הוא שומר עלינו. לפעמים התפקיד הזה עובר את המידות הטובות עבורנו. אבל איך נדע מתי הפחד עובד לטובתנו ומתי הוא עובר את הגבול ומפריע? כשאת אומרת שאת רוצה להיות אמיצה. מה את רוצה לעשות ואינך יכולה בגלל הפחד? מה יהיה הרווח שלך אם תעשי אתמה שאת רוצה? מה התוצאות המקוות? איזו השפעה יהיה לזה על חייך? מצד שני, מה יקרה אם לא תצליחי? מה המחיר שתשלמי במקרה של אי הצלחה?מה זה יגרום לך? רשמי בדף נפרד את ההשפעה של ההצלחה ובדף אחר את אי ההצלחה. בדקי את שני הדפים והחליטי האם הסיכון שווה והאם ניתן להקטין את הסיכון? בפעולה זו תוכלי לעבוד מתוך שיקול רציונלי ולא מתוך פחד וחשש.

להיות אמיצה

גיאנה המאמי החביבה. פחד הוא מאפיין שלכולנו יש -רק שלכל אחד יש אותו ברמה כזו או אחרת , אם הפחד מציק לך ומפריע לך בהיתנהלות חייך זה כבר צריך לעבור לפוקוס ע"מ לתת לו מענה והדרך לכך יכולה לעבור דרך מאמן או מטפל מסוג אחר. אבל כצעד ראשון הייתי מציעה לך לחשוב מה את מרויחה מיזה שאת פוחדת ? יש לך רווח -חד משמעית -אין לי ספק ... ואחרי שתדעי מהו האם את מוכנה לוותר עליו? בהצלחה

bridges

New member
ואיך את רוצה להיעזר בנו?

היי גיאנה, הכרזה מאוד חזקה, במיוחד כשהיא נאמרת מול עשרות אנשים. מעניין אותי לדעת אם ומה היא השאלה שאת רוצה לשאול אותנו? איך אנחנו יכולים לתמוך בך? רונן

למעלה