מהות הפורום

ZiV GiLbOa

New member
מהות הפורום

למה מיועד פורום זה? האם הוא מיועד לשיחות על דברים שקרו/קורים/יקרו במעלה אדומים ועל העיר עצמה או שהוא מיועד לשיחות על אקטאוליה ודברים שקשורים לארצנו הקטנטונת ולאו דווקא לעיר עצמה ובה ישתתפו תושבי העיר?

--->

"הפורום הזה נוצר כדי לשמש מקום מפגש וירטואלי ומקום חמים וביתי לשוחח על נושאים הנוגעים לנושאים כלליים בכלל של תושבי העיר ונושאים הקשורים לעיר בפרט - לשתף , לספר חוויות , להמליץ , לדון בנושאים הקשורים ויכולים לעניין את תושבי העיר, לבקש עזרה בכל נושא הקשור לעיר , להחמיא ואפילו "קצת" לקטר. " משהו שענת כתבה כמה שרשורטים למטה
(זה רק אני או שכולם כותבים 'נתוש' ורק אני ענת?
) ואם כבר, סוג של פרסומת סמויה
מחר!!! ה-16.10, יום שלישי הגדול
הנוער העובד והלומד מזמין אתכם ל...
הפנינג מטורף וענקי, עם המון פעילויות, כיף, משחקים, וחוויות מדהימות!!
בשעה 16:30 בקן (ליד מגרש הכדורגל הישן) כולכם מוזמנים, הולך להיות ע-נ-ק..
מקווה לראותכם!

Dark Neko

New member
אני באה! אני באה! D:../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

עםעעםםעם כולם! *-*

Dark Neko

New member
לעשות רשימה? ../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

1.אני 2.בתאל 3.גבריאלה 4.ברק 5. רעות 6.רחלי [או רוני, או רחל...איך שתרצו.] ובטח יבואו עוד אנשים מגניבים. D=

היי רגע! O<

מה עם הפיצולים שלי?! 1.) ז'ורז' 2.) ז'ור'ז'ט (תיקון שלי: ז'ורז'ת זה בלי ת'. זה עם ט'.) 3.) משה 4.) שלמה 5.) אליהו אה! ויש גם את תוטון! O: (בתאל- תשאלי את אביב ואת דניאל מי זה תוטון... הם בטוח ידעו! XD)

מגניב! *___*

יש לי אחיות שקוראים להן רני (בלי ו') ורחלי *____* מה הקשר? אין לי מושג... אבל זה בכל זאת מגניב XD

אמממ... ^^"

איפה זה המגרש הזה? ^^" רעות- אם ההורים שלי יסכימו לי, אני גם אבוא איתכם! O: אבל... אמ... אני לא יודעת איפה זה... ככה ש... עזרה? ^^"

אני חייבת לאמר לכם משהו !../images/Emo57.gif

אנחנו אולי מעט כאן בפורום , אבל כל מי שכאן , באמת , אחד אחד פשוט מקסימים !!!!! אני כל כך גאה ושמחה שהפורום הזה קיים , כי באמת זהו מקום שאםשר לחבר ולקשר בין אנשים , בהתחלה זה אמנם וירטואלי, אבל עם הזמן - נפגשים במציאות , מכירים , חווים חוויות וזה נפלא. טל מקסימה שכמוך - קראתי מה שכתבת על הפורום ולא יכולתי לחשוב על תיאור מדויק יותר !! בדיוק לשם כך יש פורום מעלה אדומים ואנחנו נצמח לאט לאט , שם הפורום יעבור מפה לאוזן , ננסה גם לפרסם בכל מיני מקומות ודרכים אחרות ולאט לאט נהיה פורום מגוון , עם כל הגילאים , כל מיני נושאים והרבה כייף ! את יכולה לקרוא לי נתוש , זה בסדר , זה שם חיבה שאני די אוהבת ,שמי הוא ענת וגם זה בסדר, מה שבא לך
יצא לי נאום נאום....

Dark Neko

New member
~מוחה דמעה~../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני כ"כ גאה במנהלת פורום המגניבה הזו.

ZiV GiLbOa

New member
יחי ענת/נתוש! יחי יחי יחי

יצא לך נאום של נשיאת המדינה אז אפשר להכתיר אותך לנשיאת הפורום? כל הכבוד לך!! אנחחנו גם גאים בך ואני מסכים עם כל מי שכתב שאת "מגניבה" אגב, אני, לפחות לא יודע עלייך כלום. בת כמה את? איפה את לומדת?

למעלה