מהות הבגידה

Surrealistical

New member
מעניין

היא העלתה כמה טענות שאף פעם לא היתי חושבת עליהן. כמו זה שבגידה בהרבה פעמים היא בריחה ממה שאתה באמת. אהבתי שהיא דיברה על הפרודוקס שמונוגמיה פעם היתה להיות עם בן זוג אחד לכל החיים, ועכשיו זה להיות עם בן זוג אחד כל פעם.
היו כמה דברים קטנים שלא הסכמתי איתם.
היא דיברה על כך שהדעה הרווחת שמי שבוגד זה מי שלא מרוצה מהמערכת היחסים שלו\ה. דווקא אני אף פעם לא חשבתי ככה, תמיד האמנתי שבהרבה מקרים של בגידה האדם שבוגד הוא מישהו שיש לו נטייה פיזיולוגית לזה. ואני לא היחידה, כמו שהביטוי "פעם בוגד, תמיד בוגד" יכול להעיד. מי שפעם בגד, יבגוד שוב כי זאת התנהגות שחרוטה בו. זו משמעות הביטוי, אבל אני לא חושבת שזה נכון לכל המקרים. במיוחד אם מדובר בזוג שהיו נשואים 20 שנה מבלי שאחד מהם בגד.

Sharoman

New member
היא לא מתייחסת לחינוך או גנטיקה

אלא למצבים נטראלים.
שהם למעשה השכיחים ביותר, כיוון שבמיוחד היום אנשים מקבלים יותר ויותר רשות לחיות את החיים שלהם כרצונם ועם הרבה פחות הגבלות חברתיות מפעם.
לכן אנשים שיודעים שהם לא מסוגלים או מוכנים להיות מונוגנים מחפשים קשרים קצרים ובעלי משמעות נמוכה, או קשרים פתוחים עם בני זוג שיהיו מסוגלים להבין את הצורך או הרצונות שלהם במערכת יחסים.
אני באמת לא חושב שמישהוא יכנס בכוונה לקשר רק כדי שיוכל לבגוד, וגם אם כן אז פה כבר מדובר בהפרעה קצת שונה והרבה יותר נדירה...

מה זה נטייה פיזיולוגית?

למה מישהו בוגד פעם ראשונה?
אם מישהו בוגד כי ככה הוא ראה שאמא שלו מתנהגת- האם זה פיזיולוגי או התנהגותי?
איך בכלל אפשר להפריד?
&nbsp
היא דברה על זה שהרבה אנשים מניחים שלגברים יש "צידוק אבולוציוני" להיות לא נאמנים מינית ונשים עושות את זה מתוך צורך ריגשי-רומנטי.
מה שהיא אמרה בהרצאה שלה זה שהיא לא מאמינה בשני הדברים הללו.
&nbsp
&nbsp

yoe66

New member
היה ראיון עם נערת ליווי צרפתית

שהיום כבר מבוגרת ופרשה
לפי הכתבה היא היתה מצמרת נערות הליווי ועברו אצלה אלפי גברים
היא צותתה בכתבה ואמרה שתשעים אחוז מהגברים שעברו אצלה
לא היו כנראה מגיעים אליה לו קיבלו בבית את מה שהיא נתנה
&nbsp
אני רק מצתת מהכתבה
לא יודע אם היא באמת אמרה או שזה נכון ובטח לא בעל סמכות לחוות דיעה בנושא

איך אפשר לקבל בבית

תחושה של אישה חדשה, לא מוכרת, זרה ואסורה?
&nbsp
גם אם תעשי DP בסאלטה לאחור זה לא יקרה עם מישהו שאת מכירה שנים..

היא התכוונה

למין אנאלי/אוראלי/פנטזיות ושאר ירקות.
אבל זה הרמה של הפשט.
ברמה העמוקה יותר זונה מעניקה משהו שאין בבית וגם לא יכול להיות.

yoe66

New member
היא התכוונה (לעניות דעתי) פשוט לקבל את זה

כלומר יותר מפעם ב...
אבל זה רק דעתי

Sharoman

New member
זה ממש לא מחייב

היא באותה המידה יכלה להתכוון משהוא רגשי כמו קבלה או הזדהות.
לפעמים נמאס לנו כ"כ לתת דין וחשבון לאדם שאיתו אנחנו חיים שכל מקור אחר של מעט חום וחיבה ללא צורך בהסברים או אפילו התחשבות במצב הרוח של האדם השני יכול להיות ממצא דיו.

למעלה