מהומה על לא מאומה

prtz

New member
מהומה על לא מאומה

כול החודש מדברים על כניסת מעגל 2 מעגל 3 וכול מיני אחרים למניות (עוד לא ההיא מחדרה) חלק מהכניסה נעשה על ידי קניית חוזים ולא מניות ולכן לדעתי יש לשוק כושר ספיגה די גדול. יתכן גם שלכן לא מנסים לגלגל (חוץ מעניין הפסמיות בחוזים) בכול מקרה אם היתה כניסה לשוק דרך חוזים אז לא תהיה בעיה לקלוט מיליארד ומשהו נכס קטן עלינו
 

z i v1

New member
קליטת מיליארד וחצי נכס...

אמור לגרום למחזור של למעלה משני מילארד שקל ביום חמישי. נראה לך?!
 

M® Max

New member
אם הנכס לא יגולגל אזי כנראה ../images/Emo36.gif

שיזרקו סיון מיליארד ומיליארד וחצי שח מניות מעוף ביום חמישי ואם זה כך אז כנראה רק המחזור בבוקר יהיה קרוב ל מיליארד וחצי אומנם שי של כל המזנים אבל אפשרי בהחלט.
 

M® Max

New member
בשוק עם מחזור של 200 מיליון ../images/Emo36.gif

ביום קיבלנו פקיעות עם מחזור של 500 מיליון, בשוק עם מחזוק של 600 מיליון ביום טבעי שנקבל פקיעה אם מחזוק של מיליארד וחצי לא ?
 

astral travel

New member
מסכים דוביד,

ובכל מקרה - ראינו כבר הרבה פעמים בעבר כיצד היו מצבים שכולם דיברו על נכס הבסיס הרב אשר קיים - ובסופו של דבר קיבלנו מרתון גלגול חוזים וכל הלחץ ירד. אז שום דבר לא חדש תחת השמש כרגע. הצפי שלי בכל מקרה היא לפקיעה מתחת ל-460.
 

astral travel

New member
הפקיעה הקודמת הייתה ב-454

המגמה עד עכשיו הייתה מגמה עולה - לכן הבאתו של המדד אל מתחת ל-460 תהייה מנוגדת לרוב הפוזיציות אשר הולכות עם הטרנד, ובמקביל תהייה הריווחית ביותר לכותבי האוכפים. שילוב של שני אלמנטים שמטים את רוב הסיכויים להתממשות התסריט הנ"ל.
 

z i v1

New member
בדרך כלל המחזור כפול.

כי מי שקונה/מוכר בפקיעה, מנסה להתאזן במשך היום. ( תבדוק - זה מגובה סטטיסטית). ולכן, פקיעה של 1.5 מיליארד, אמורה לתת מחזור של כ- 2.5 מיליארד. זה קצת הרבה גם על מחזור ממוצע של 600 מיליון.
 
למעלה