מהההההההה?

אש לי

New member
מהההההההה?../images/Emo12.gif

סגרתם כל כך מוקדם את המועדון? שיט!!!! אני שונאת להיות לבד מישהו רוצה לשחק איתי? נו באמת חייבת תמיכה כל כך לא אוהבת את השקט הזה.

מייקי69

New member
גם אני פה !!!!

שיהיה ברור ואם כבר מישו פה לבד זאת אני !!! נא לא לקחת לי ת´תפקיד. אז מי התומך פה, לעזאזל?????

אני התומך

יאללה לעמוד בשורה. מי ראשון? רגע בעצם זו הודעה סמויה. למי שמכיר את דנמרק כל כך טוב כמו שהוא אומר-ת מכירה עירה נחמדה קוראים אותה ריבא (RIBE). שם בלילה מסתובב זקן עם פנס לילה ומספר את קורות העירה. מה הוא מספר על הכנסיה? את רואה אני לא מדבר איתך!!! דניאל

אש לי

New member
טוב נו מתחילים....ראשונה ראשונה

רופא ואחות אני כמובן האחות של... יו איפה אחותו של שייקספיר חחחח אז מי הרופא? היי מייקי לגודל שלי ממי לצערי לא צריכה לא חזייה ולא תמיכה.

אש לי

New member
רגעעע פוס

הלכתי לכללית גנבתי להם מדים אז רגע מתלבשת יו איך שאני מתביישת הבאתי גם חלוק אז איפה ד"ר קוק?

אש לי../images/Emo140.gif

ד"ר קוק מאחרי דלת הקסמים
בואי אני אתן לך מפתח תיכנסי בשקט לא להפריע תפגשי שם את כולנו תומכים ונתמכים מחכים לקסמים שגיעו מישהו מכיר קוסם טוב???? ליה טוב סינ דרלה

Michelle1

New member
תומכת

וגם קצת נתמכת נסמכת, סמוכה מאד, סמוקה. רגע, מסדרת את הנשימה בחזרה. מה, בעצם, היתה השאלה? חלונות פז

אש לי

New member
מסדרת את הנשימה?

שיט גם את שיחקת על אמת? ואני סתם הייתי לבד בלילה? חנטרישים גם אני גם אני גם אני רוצה

אש לי

New member
סינדי ממי´לה../images/Emo140.gif

את לא ניראת טוב אחרי חצות
איפה איפה ראיתי אותך...אממ... העיקר שאת פה. ושיהיה לך יום טוב.
איימי

אש לי

New member
הנה היא../images/Emo24.gif

בוקר מקסים לך אחותו מקווה שנישארת קצת היום
איימי

תומך אני שאינו יודע לטפל בתורים

רוצה לטפל באחת בלבד. וזהו. כן מחכה לסיפור שלו על הכנסיה. עברו 5 שנים מאז הוא עוד חי? דניאל

שומר הלילה של העיר ריב,../images/Emo32.gif

שנמצאת לא רחוק מלגו לנד בדרום דנמרק. שומר הלילה הוא דמות של איש שהיה שם מאז ומתמיד, לבוש בגדים-מדים, עם מקל ופנס. תפקידו היה לשלוח את האנשים לישון ולהבטיח את שלומם.בעיקר תפקידו היה להודיע על הצפת העיר. התפקיד נשמר עד 1902 ורק אחרי מלחמת העולם השנייה, משרד התיירות הדני, החליט להפוך אותו לאטרקציה. הסיור מתחיל כל לילה בקיץ בשעה 20.00 בTorvet ´שזה כיכר העיר, סיור נוסף ב22.00. לא יודעת על החורף. נדמה לי שלא מטיילים שם כל כך. הוא שר מין פזמון דני, שבתרגום לאנגלית הוא: Master, maid, and boy, would you the hour know? It is the time that you to rest should go. Trust in the Lord with faith - and careful be of fire and light, for ten o’clock has struck. והוא מספר על העיר, הבתים שעוברים, הכנסיה העתיקה, הויקינגים, ופולקלור זה במסגרת שאלון הכה את המומחה?

למעלה