מהההההההה הקשר

Hwoarang

New member
מהההההההה הקשר

בין התמונה לדיבוב תסבירו לי 1.קודם כל למה גוקו לא ירד על הבגדים של פיקורו 2.למה תמשוך בבלם יד מה הקשר 3.בסוף המורה אמר שגם לו לקח יותר מטסט אחד עד הרישיון 4.מה הקשר שהם יכולים לעוף אז הם לא צריכים רישיון מתי אמרו את זה בכלל 5.שגוהאן תפס תדג הוא וגוקו אמרו בכלל דברים אחרים 6.צ'יצ'י בכלל לא נשמעה עצבנית ויש עוד כמה שפשוט שכחתי זה היה אמור להיות פרק מצחיק אבל היום אפילו לא הזיז לי תביצה אפילו

בלעחס...

זה כל כך לא הצחיק אותי הפרק בעברית, שפשוט ישבתי מול הטלויזיה וחשבתי לעצמי- "זה אמור היה להיות מצחיק? אהה! אז גיחי-גיחי..." ואבי מאיר הזה (גוקו) נשמע כמו בנאדם אוטיסט! אז בסדר, הוא אמור להיות טיפש במקצת אבל לא להגזים! זה פשוט נשמע שיש לו קשיי דיבור! והצרחות שלו עוד יותר מעצבנות אותי! ואתה צודק, *ציניות* צ'יצ'י באמת נשמעה מעוצבנת מאוד. בסוף התייאשתי מהשטויות וסגרתי ת'טלויזיה -_-"

yoo

New member
שוב אני בא לשאול את כולכם משהו....

די מה אתם רוצים? כמה אפשר לרדת שוב ושוב ושוב ושוב על הדיבוב העברי! תראו באנגלית! (ואם אתם חכמים תראו ביפנית!)

מה אני רוצה?

גם אם אני ארצה מהיום עד סוף ימי חיי זה לא יעזור. כי אני רוצה שהדיבוב של דיביזי בעברית יהיה נורמלי וזה לא יקרה. בגלל זה הפסקתי להתלונן במידה מסוימת אבל... הי, לפעמים אני לא עומדת בפיתוי ומתלוננת P=

URNFS

New member
-_-

שוב,אל תשוו בין האנגלית לעברית.זה יעשה לכם כאב ראש.

למעלה