מהגיגי ליבי...

מהגיגי ליבי...

מאז שאני מכירה את הפורום הזה, אני רק נהנית ממנו! יצא לי כמה פעמים להכנס לפורומים ולקבל הלם נוכח האוירה הוירטואלית בהם: מריבות, עקיצות, תגובות אחד לשני בנוסח לא עדין ממש, ביקורת אחד על השני וכדו`. הייתי ממש המומה, כאילו יש פה חבורת ילדים שנאלצים להיות אחד במחיצת השני ולא מסתדרים יחד אז כל הזמן רבים... הרי הם פה מרצונם החופשי בשביל הכיף! אז למה הם מעכירים את האוירה? יש בזה כיף? מעניין?. תמיד ציינתי לעצמי שפה זה לא כך! ותאמינו- בימים האחרונים ממש לא היה לי זמן לתחביב הזה של הפורומים ואני לא מעודכנת בבלגן הקטן שנוצר כאן... אני רק מריחה אותו מהודעה פה ותגובה שם וממש חבל לי ואכפת לי האוירה פה שעוכרה! אז מה נעשה להציל את המצב שלא יתדרדר?

דברי חכמה!!

את צודקת במאה אחוז אני חדש פה וכבר ראיתי שהרבה פה רבים כמו ילדים לא מפותחים אני מקווה שהרמה של המקום פה יעלה עוד ועוד אז לילה טוב לך ולכל עם ישראל היראים לדבר ה`

ראשית ברוך הבא. שנית, אל תתן לזה

להוליך אותך שולל! אני נמצאת פה מאז סוכות וממש מעניין ונחמד פה כל הזמן. אבל, קרה מה שקרה ומהר מאד נשכח מזה ונחזור להיות כמו שהינו. מקוה שתהנה איתנו.

ברוכה הנמצאת!

אז את אומרת שמענין פה כן נכון דיי מענין פה אבל אין פה דיונים רצינים על החיים וכוחים על דעות וכל זה וחבל זה יכול להיות מענין! אולי תעלי איזה נושא לדיון משהו על רמה. ד.א. תגידי יש פה אפשרות לכתוב הודעה חסויה שלא כולם יכולים לקרוא סתם מתענין.

אל`תבייש! תעלה אתה משהו. לי יש

המון מה לאמר ולכן קשה לי לכתוב. אני מוסיפה עוד ועוד ענינים במקום להתרכז במשהו מסויים.

דברי חכמה!!

את צודקת במאה אחוז אני חדש פה וכבר ראיתי שהרבה פה רבים כמו ילדים לא מפותחים אני מקווה שהרמה של המקום פה יעלה עוד ועוד אז לילה טוב לך ולכל עם ישראל היראים לדבר ה`

למעלה