מהגיגי יולי47

אקרי

New member
מאלפוי...(השחקן) מכוער קצת...

אבל דניאל רדקליף מכוער יותר

Eos14

New member
../images/Emo29.gifאת לא מאמינה כמה אני מסכימה...

דניאל רדקליף כזה.... איכס... ממש זוועת המין האנושי...
הייתי חייבת לפרוק קצת. לא בוגר-לא בעיה שלי...

NetaOnline

New member
נכון!

אתן יודעות כמה מעריצות יש לו? זה מטורף! וזה כולל גם גרופיות שרמוטות שמוכנות... איך אני אנסח... לעשות הכל כדי לראות אותו (ויותר!)...
אני אישית לא יודעת מה הן מוצאות בו...

ToryMaster

New member
באנות

זה פורום הספר, בואו נתעסק בדברים שקשורים אליו, ולא אל הסרט, בסדר?

NetaOnline

New member
אכן יום טוב../images/Emo8.gif

פרד וג'ורג' הם ג'נטלמנים מלידה, אין על מה לדבר!

אקרי

New member
בספר כל הזמן שג'יימס היה חתיך

ושהארי ממש ממש דומה לו (ועוד עם עניים ירוקות),אז למה בסרט הוא כזה מכוער?!

בע

ב"ה הסרט זה בע אחד גדול!ושאף אחד לא ינסה להגיד שהוא טוב כי אני אקיא לו על הפרצוף. חברים שלי לא מסכימים ללכת איתי לסרטים שמבוססים על סרטים. הספיק להם אחרי נרניה!

the ror

New member
*סרטים=ספרים, אני מניח...והסרט של

נרניה יצא ממש יפה(בלי קשר לספר כמובן)...ואחרי שאקח מרחק בטוח אני אכן נהניתי גם מהסרטים(גם בלי קשר לספרים כמובן...).

כן, כן. גם אני.../images/Emo4.gif

אני לא סובלת אותו. אני חושבת שהוא עושה עוול לדמות הכל כך אהובה שלי, שהוא אידיוט ומזויף, אבל היי, הוא יפהפה. בעיני.

sirius felton

New member
אמממ

הארי או מאלפוי?? מאלפוי אבל לא אומר שהארי לא שקסי
הרמיוני או ג'יני?? ג'יני והרמיוני לא יודעת ומי לדעתך הזוגות שמתאימות הכי?? הרמיוני+רון או הארי+ג'יני... הרמיוני+רון

יולי47

New member
הארי סתם מכוער...כנסו דחוף..

1.הארי לא כזה מכוער...אבל גיי קיי רולינג אמרה שהיא רוצה להרוג אותו בסידרה בגלל שהוא רוצה יותר כסף ממה שהיא צריכה להביא לו...והוא סתם שוויצר!! זה פשוט מזביע לראות את כל המעריצות שלו...כיאלו תרגעו כולה בנאדם..נמוך...קצת חמוד...לפניך... והוא גם גוי אז שירגעו..

sirius felton

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!

לא ידעתי שאת עד כדי כך שונאת את הארי אני לא מתה עליו אבל אני מבטיחה לך אני לא אעלה את הנושא של 'הארי חתיך' שוב.... מבטיחה

לפי דעתי

גם הארי וגם דראקו כוסונים. לא יודעת מה איתכם אבל אני עדיין אוהבת בלונדיניים עם עיניים כחולות כי הם נראים כמו מלאכים וככה דראק נראה. וגם הארי שיער שחור ועיניים ירוקות מהממות נראה מזה שקסי. בקשר להרמיוני וג'יני... אני מעדיפה את הרמיוני היא חכמה נחמדה קצת בוסית כזאת אבל עדיין מזה מאמי, אני גם אוהבת אותה בסרטים (פרט שולי) ג'יני לעומת זאת לא משהו (במיוחד בסרט) בספר היא חמודה כזאת ולא מפריעה לאף אחד אבל היא קצת זונה כזאת תמיד יוצאת עם ילדים שגדולים ממנה בשנה (ספר שישי: דין והארי) ובסרט היא בכלל מזה מכוערת בספרים היא נשמעת יותר חמודה אבל בסרט היא נרית כמו זבל עופות. באשר לזוגות אני מעדיפה הרמיוני+דראקו אבל אם אני צריכה לבחור ביין הזוגות האלה אז הארי+ג'יני.

למעלה