ב"ה הסרט זה בע אחד גדול!ושאף אחד לא ינסה להגיד שהוא טוב כי אני אקיא לו על הפרצוף. חברים שלי לא מסכימים ללכת איתי לסרטים שמבוססים על סרטים. הספיק להם אחרי נרניה!
1.הארי לא כזה מכוער...אבל גיי קיי רולינג אמרה שהיא רוצה להרוג אותו בסידרה בגלל שהוא רוצה יותר כסף ממה שהיא צריכה להביא לו...והוא סתם שוויצר!! זה פשוט מזביע לראות את כל המעריצות שלו...כיאלו תרגעו כולה בנאדם..נמוך...קצת חמוד...לפניך... והוא גם גוי אז שירגעו..
גם הארי וגם דראקו כוסונים. לא יודעת מה איתכם אבל אני עדיין אוהבת בלונדיניים עם עיניים כחולות כי הם נראים כמו מלאכים וככה דראק נראה. וגם הארי שיער שחור ועיניים ירוקות מהממות נראה מזה שקסי. בקשר להרמיוני וג'יני... אני מעדיפה את הרמיוני היא חכמה נחמדה קצת בוסית כזאת אבל עדיין מזה מאמי, אני גם אוהבת אותה בסרטים (פרט שולי) ג'יני לעומת זאת לא משהו (במיוחד בסרט) בספר היא חמודה כזאת ולא מפריעה לאף אחד אבל היא קצת זונה כזאת תמיד יוצאת עם ילדים שגדולים ממנה בשנה (ספר שישי: דין והארי) ובסרט היא בכלל מזה מכוערת בספרים היא נשמעת יותר חמודה אבל בסרט היא נרית כמו זבל עופות. באשר לזוגות אני מעדיפה הרמיוני+דראקו אבל אם אני צריכה לבחור ביין הזוגות האלה אז הארי+ג'יני.