מהגיגי יולי47

יולי47

New member
נכון!!!!

גמלי זה ככה... אני אוהבת שחקנים שיותר גדולים ממני...זה תמיד כך.. חח כיף ...

מה יא

New member
אבל ג'וני דפ לא חתיך../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif

אני היחידה שחושבת ככה? D: הוא ממש מוכשר ואני מחבבת אותו, אבל איכס. יש לו עצמות לחיים מכוערות כאלה ><

sirius felton

New member
מההה????

shame on you shame on you shame on you!!!!!!!!!!!1111 shame on youuu!! קוראים לך מאיה נכון?????? אוי שיט!! SHAME ON YOU SHAME ON YOU קיי נרגעתי....ווואפפפ!! איך איך??? איך לעזאזל יש מצב שאת אומרת שאת את את את מאיה מאיה מאיה מאיה אומרת שג'וני דאפ לא חתיך .... לא קיים ביקום כזה דבר!! או ש....לא קוראים לך מאיה..... אל תגידי לי שאת מהאנשים שחושבים שבראד פיט הוא חתיך בקשה תגידי לי שלא!! מאיה...פפפ.... *סליחה על סערת הרגשות

SuperGirl711

New member
את האמת? ג'וני יותר שקסי מחתיך../images/Emo3.gif

(אני לא אומרת שהוא לא חתיך, אני רק אומרת מה הוא יותר)

sirius felton

New member
ואני אומרת שאת יותר טועה מצודקת

אני לא אומרת שאת לא צודקת, אני רק אומרת מה את יותר. האמת היא.... ג'וני גם חתיך וגם סקסי באותה מידה שווה בשווה! love you love you love you JACK SPARROW!! גרררר הוא הכי שקסי שם!!

מה יא

New member
מה אכפת לי מבראד פיט../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

[אבל כן, הוא בסדר. לא ראיתי סרט איתו בכלל, אז אני לא יכולה להגיד יותר]. לא אמרתי שג'וני דפ מכוער, הוא פשוט... לא יפה במיוחד. אבלאבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותו! הוא שחקן מדהים! פשוט לא יפה D: חוץ מבשודדי הקאריבים, שאז קצת. אבל לפחות זוכרים איך קוראים לי

גם לי לא אכפת מבראד פיט.

יותר אכפת לי מאישתו, אנג'לינה, אחחח אך רקדנו בנשף.... ( אחרי סטירה מג'ורג' ) אופס... שכחתי שזאת הייתה אנג'לינה אחרת, אבל לא חשוב, אנג'לינה ג'ולי או אנג'לינה ג'ונסון, שתיהן מוצאות חן בעיניי, ולא ג'ורג' שתיהן שלי, לך תמצא לך בנות משלך.
( אגב אותו דבר בעניין ג'וני דפ, אישתו הרבה יותר מעניינת ממנו, מבחינתי לפחות
)

sirius felton

New member
כןןןןן......./images/Emo99.gif

תעשה לי ילד ג'וני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגזמתי... מאוהבת...

NetaOnline

New member
ג'וני דפ לא חתיך?? איפה את חיה?

ו- sirius felton יש לך בעיה עם בראד? כי אם כן אני אכסח לך ת'צורה! בראד חתיך וסקסי כן סקסי לא שקסי! אה ואני לא מעריצה שרופה (או פקאצה)
סתם אוהבת את בראד פיט (במידה נורמלית כמובן וגם את ג'ק ספארו המושלםםם)

n u k e y

New member
../images/Emo45.gifלגמרי.../images/Emo110.gif

הוא הסיבה היחידה לראות את הסרטים.

sirius felton

New member
גררררררר....

ראיתי האמתי רק 4 סרטים שלו... שודדי הקאריבים 1 שודדי הקאריבים 2 החבר'ה הטובים וצ'רלי ומשהו השוקולד והתוצאות של הסרט שהוא הכי שקסי בו.......: שודדי הקאריבים!!!!!!!!!!!!!

למעלה