מהגיגי יולי47

יולי47

New member
איכס הארי ...מאלפוי חתיך..

מי יותר לדעתך חתיך?? הארי או מאלפוי?? הרמיוני או ג'יני?? ומי לדעתך הזוגות שמתאימות הכי?? הרמיוני+רון או הארי+ג'יני... תגיבו...ושלחו לי.. מואהה יולי

יולי47

New member
רק שתדעו שיש שחקן יהודי בהארי פוטר

סנייפ הוא שחקן יהודי...(לכל הדעות....)---וזה נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה עליו פעם מאחורי הקלעים... וגם שמתם לב ... כל המפחידים הם יהודים..מזה??... חחחח

יולי47

New member
לא צריך להשתגע בגלל הארי

1.הארי לא כזה מכוער...אבל גיי קיי רולינג אמרה שהיא רוצה להרוג אותו בסידרה בגלל שהוא רוצה יותר כסף ממה שהיא צריכה להביא לו...והוא סתם שוויצר!! זה פשוט מזביע לראות את כל המעריצות שלו...כיאלו תרגעו כולה בנאדם..נמוך...קצת חמוד...לפניך... והוא גם גוי אז שירגעו..

The T Shirt

New member
למה 4 דיונים נפרדים?

כמה דברים שאני פשוט חייב להגיד: 1. זהו לא פורום על הסרטים של הארי פוטר. זה פורום הארי פוטר - הספר. בבקשה להימנע משיחות על הסרטים והשחקנים. 2. נא להימנע מלבקר אנשים על בסיס דת ופוליטיקה. לא ממש מעניין אותנו אם שחקן מסוים הוא 'גוי' או לא.. 3. נא להימנע מדאבל-פוסט, במיוחד כשאת פותחת דיונים חדשים. זה מציף את הפורום (הכוונה לדיונים "רק שתדעו שיש שחקן יהודי בהארי פוטר") 4. אין שום צורך לפתוח 4 דיונים, במיוחד כשאת מדברת על אותו נושא (שבכלל לא קשור לפורום.) רשום במפורש בחוקי הפורום שאם דיון שלך נמצא בדף הראשי ואתה רוצה לפתוח עוד דיון, במיוחד על אותו נושא, יש לשרשר את ההודעה החדשה לדיון הקודם ולהקפיץ אותו על מנת להימנע מהצפות. 5. תקראי את חוקי הפורום בבקשה. אפשר למצוא אותם בטאגליינס. 6. אל תקללי אף אחד מהדמויות, בבקשה, גם אם היא לא לטעמך (ובמיוחד לא את השחקנים, כי זה לא הפורום המתאים.) כל אחד אוהב דמויות אחרות, תכבדי את הדעות של אנשים אחרים. 7. אין שום קשר בין ג'ק"ר לסדרת הסרטים, והיא בטח לא תהרוג דמות כי לא בא לה לשלם כסף לשחקן. היא בכלל לא קשורה לתעשיית הסרטים (חוץ מתמלוגים של זכויות יוצרים.) אז בבקשה, לפני שאת מקשקשת על כל מיני שטויות - תבדקי שמה שאת אומרת נכון. 8. עוד הרבה הערות שמקומם לא בהודעה ציבורית בפורום, שאני אמנע מלמנות.

השולט../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

מה, זה חשוב לציין?? יש לו פרוטקציה בגלל השם..

מה יא

New member
זה האף, זה האף.../images/Emo96.gif

אבל עשו אותו מפחיד בכוונה. הוא אפילו די חתיך [למרות שבטח עברו כמה שנים מאז]

sirius felton

New member
שקסי שקסי שקסי../images/Emo99.gif

אני לא יודעת למה, אבל יש לי נטייה לרצות גברים מבוגרים ממני...אחת הסיבות שג'וני דאפ בראש הרשימה

למעלה