זה היחידי?
א אילנהחלפ1111 New member 2/5/06 #13 קוקו מה הכוונה... סליחה אבל מה קו סרגל בנקודות שמתחת חחחחח אז לא מוצאת קשר.... תסבירי לי פשוט יותר אני סתומה בזב מודה יאלה תקפצו והמשיכו לא רק.... תקפצו לי
קוקו מה הכוונה... סליחה אבל מה קו סרגל בנקודות שמתחת חחחחח אז לא מוצאת קשר.... תסבירי לי פשוט יותר אני סתומה בזב מודה יאלה תקפצו והמשיכו לא רק.... תקפצו לי
א אילנהחלפ1111 New member 2/5/06 #15 וואוו השעה חייבת לזוז לעבודה... יש שם משהו/י שמחכים לי קוקו אחזור ואקרא והמון תודה לך ולשאר העוזרים ומראש אותכם מברכת חג שמח
וואוו השעה חייבת לזוז לעבודה... יש שם משהו/י שמחכים לי קוקו אחזור ואקרא והמון תודה לך ולשאר העוזרים ומראש אותכם מברכת חג שמח
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/5/06 #16 בואי... אני פנויה היום. דרך שתי נקודות עובר קו ישר אחד... את נקודה...גבריאל שיחיה,נקודה... קו ישר ביניכם. וסגור לו הדיון.
בואי... אני פנויה היום. דרך שתי נקודות עובר קו ישר אחד... את נקודה...גבריאל שיחיה,נקודה... קו ישר ביניכם. וסגור לו הדיון.
M maof New member 2/5/06 #22 ועל זה נכתב שיר... לכל אחת יש את האחד שאיתו תיסגור ת'קו אחלה שידוך מתאים כמו שערה לפינצ'טה מעוף
G G a v ® i e L New member 2/5/06 #29 ובין השתטות להתבזות אישית, תנסה לזכור את היום בו אתה נמצא (יום הזכרון), ואת התקופה בה אתה נמצא (ספירת העומר, מוות המונים, שנאת חינם...) ותיכנס לפרופורציות. קאפיש ?
ובין השתטות להתבזות אישית, תנסה לזכור את היום בו אתה נמצא (יום הזכרון), ואת התקופה בה אתה נמצא (ספירת העומר, מוות המונים, שנאת חינם...) ותיכנס לפרופורציות. קאפיש ?
ו ורד 3 New member 2/5/06 #30 אילנה אולי בבקשה תכבדי את יום הזכרון.... מ-20:00 מצידי תצאי בתופים ובמחולות תודה !