מהבוקר

easternstar

New member
קרוב מאוד למה שאמרתי לקליי

אני טענתי שהזוכה ישקיע 100,000ש"ח כדי לקבל מיליון. יחד עם ההצבעות בוואלה זה די מתאים לכל התוצאות שהוא פרסם. אלה תוצאות בהחלט אפשריות. אני דווקא יכול לקבל אותן.

andy181

New member
נראה לי גם המשפחות שלהם ידעו איפשהו

שזה חסר סיכוי, קשה לי להאמין שהשקיעו הרבה כסף בהצבעה הזו.

efratit7

New member
מרגיז שההפקה מתעלמת מאורטל ומרכזת את כל תשומת

הלב לשני הזוגות קרן-גב ו-דניאל-איתן

meytula

New member
צודקת

זה לא הוגן כלפי משהי מאוד דומיננטית באהדת הקהל

צרצרה1

New member
אפרת, אני מקווה שזה יהיה דווקא לטובת אורטל

שתתנתק מהגועל של ההפקה הזו. ההפקה ואנשיה לא מביאים שום כבוד למי שקשור איתם. בשביל אורטל אני מקווה שתזכה לזוגיות וחיי משפחה טובים כמו שהיא ביקשה לעצמה, ואם היא רוצה דווקא להתפרסם - אז אולי דווקא "קשת" החזקים פי כמה יקחו אותה, ולא עלובי החיים מערוץ 10.

puma141

New member
אפרת זה נכון. והאמת היא, שההפקה אמורה הייתה ל

להיות מודעת לכמה אוהבים את אורטל. מוזר מאוד.

leeee2

New member
מאתמול

שתהיה שנה טובה לכולם! שנה של שמחות, צחוק, ילדים מאושרים, הגשמת חלומות, התפתחות וצמיחה שנה שבה איתן ודניאל יוציאו את הקשר "מחיתוליו" (כמה הם אמרו את המילה הזאת, אוף), שהאהבה שלהם תמשיך לגדול ולהתעצם ושבעזרת השם השנה הזו תסתיים בחתונה!! שנה טובה אני

צרצרה1

New member
תודה וובגאי. ואם יהיו לך עוד ידיעות ותמונות

בעתיד של אורטל, אשמח אם תביא לכאן. היא היחידה שאכפת לי ממנה מהתכנית העלובה הזו. שיקרה לה רק טוב ושתצליח בכל מה שהיא תעשה

puma141

New member
חחח יאללה צרצרה תרגיעי:) מצחיקונת את!אבל

מה שאני רוצה להגיד לך, באמת-תראי את אורטל=היא תגיע רחוקקקקקקקקקקק הבחורה הזו. כולם מתים עליה, אבל אל תשנאי אף אחד בעיקר לא את קרן. ואני רוצה להגיד לך משהו-את בן אדם מצחיק, ורואים שאת כותבת מהלב:) רק שתדעי שלמרות שלא חיבבת את קרן-קראתי אותך, ונהניתי מהכנות שלך:) שנה טובה יקירתי

צרצרה1

New member
תודה פומה. מאחלת גם לך שנה נהדרת

. מאד לא אופייני בפורום הזה לקבל תגובה כשלך, במיוחד בהתחשב בהבדלי ההעדפות. את מלמדת טולרנטיות מהי, ויודעת להניח בצד את הבדלי ההשקפות והדעות ולהבדיל בין המגיב לבין מושא כתיבתו. הרימי ראש תמיד, גם כי זו זכותך - וגם כי הוכחת גדלות. שנה נהדרת לך יקרה

צרצרה1

New member
"על ראש הגנב בוער הכובע" אמר חכם

ואת סוזי, הגעת בדיוק לתגובה המסויימת. זה הזכיר לי משום מה מכשיר חשמלי להדברת יתושים - והגיע יתוש.

למעלה