מד"ר יקר!

הרעגוג

New member
מד"ר יקר!

הנני חניך בשורות הטכני כבר 4 שנים תמימות, ונמצא במערכת החינוך כבר 12 שנה. לצערי, עליי להצטרף לקולות המחאה של חבריי לפורום ולומר לך כי אכן המצב בטכני התדרדר בכי רע; אינני בא ממקום של להטיף ולומר לך מה לעשות כי זה לא מתפקידי. אך עם זאת, עליי לומר לך כי בתור חניך שאוהב את בית הספר ומרגיש שכן הבית ספר יודע לטפח את חניכיו ודואג לחניך כאל נער- כי זה מה שהוא, בתקופה האחרונה זה לא ניכר על פני בית הספר. אנא הסבר לי איך ייתכן שרוב שכבת יב' נכשלה במתכונת במתמטיקה ותלמידים מתחננים להזדמנות שניה ולא קיבלו? או דבר יותר מקומם מזה: הייתה מתכונת חוזרת אך לא דאגו לעדכן אותנו-רק את מי שלא היה! איך ייתכן שביום שלישי יש לי מבחן בגרות במתמטיקה, אני בחופשת שבועות, ואני עדיין לא יודע מה המגן שלי??? אין איזשהו חוק במשרד החינוך שעליכם ליידע אותנו לפחות שבוע לפני הבחינה כך שנוכל לערער על הציון?! צר לי, אך לפי איך שזה נראה המורים אינם מעוניינים שנערער על ציון המגן-הם מעדיפים להימנע מויכוחים עם חניכים. הנה החוק והקישור שלו: לתלמידים הזכות לדעת מה הציון הבית ספרי (המסכם), לא יאוחר מחמישה ימי לימודים לפני בחינת הבגרות. זכות התלמידים לערער על הציון, הערעור יהיה מנומק ויוגש בכתב למורה המקצועי, לפחות שלושה ימים לפני מועד בחינת הבגרות. החלטת הועדה תימסר לתלמיד לכל המאוחר יום אחד לפני מועד הבחינה. http://cms.education.gov.il/EducationCMS/UNITS/Zchuyot/Templates/RegularText.aspx?NRMODE=Published&NRORIGINALURL=%2fEducationCMS%2fUnits%2fZchuyot%2fChukimVeamanot%2fChukim%2fLatetZkhut%2ehtm&NRNODEGUID=%7b881C951C-D2D3-4823-AE56-0D73552768FA%7d&NRCACHEHINT=Guest#007 הישר מאתר משרד החינוך. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

nirze

New member
...

הוא לא נכנס כל הזמן... פעם בחודש... ::] תחכה הרבה זמן... ::]

ismeir

New member
איזה פעם בחודש

הוא נכנס כמעט כול יום, אבל בזמן האחרון מוזר הוא לא נכנס....

murzik3591

New member
זה בכלל לא מוזר

הוא כתב את מה שהוא חושב עלינו ואנחנו כתבנו מה אנחנו חושבים על המרכת, אין הרבה מה להוסיף.

mgd3

New member
אולי הוא מחכה...

לשאלות מענינות ולא לריב עם אנשים בפורום.

הרעגוג

New member
והשאלה שלי...

היא לא שאלה מעניינת? אני רוצה לדעת למה אין לי מושג מה הציון מגן שלי במתמטיקה? למה אני לא יכול אפילו לערער אם וכשאני אדע את הציון??? ואני מביא את המתמטיקה רק כדוגמא, במקצועות שבינתיים נבחנו מבחני בגרות ידעו רק שלושה ימים לפני או באותו יום של הבגרות את הציון מגן!

הרעגוג

New member
הבנתי את זה

אני רוצה שכשהוא יגיע סוף סוף, הוא יענה גם ושההודעה לא תידחק לה לעמוד הבא!

mgd3

New member
אנשים חושבים...

שלמד"ר אין חיים חוץ מהפורום.

nirze

New member
מנהל הפורום כבר לא קיים יותר.. חחח

מאז שהוא סיים י"ב שנה שעברה הוא הלך... ::] לא מעניין אותו... חחח

nirze

New member
...

הוא לא נמצא פה כמעט... ::/ לא שווה... איפה הזמנים הטובים שמלא אנשים מהטכני היו באים לפה והיא עושים דייונים נחמדים...?! חחחח

Prince Yoni

New member
אני מתחבר..

ועוד איך. פשוט אין דבר כזה "להדביק" את ההודעה, אפשר לשרשר אבל לא צריך היא כבר למעלה.

ממש לא מתחמק

שלום אתה מוזמן לפנות אליי אישית עם פרטי המקרה מפאת צנעת הפרט.

למעלה