מד רוח wireless

yorammelnik

New member
מד רוח wireless

שלום,
אני מעוניין להתקין מד רוח בראש התורן מבלי להעביר חיווט בתורן. אשמח לקבל המלצות למדי רוח שניתן לראות את המידע באפליקציה באנדרואיד או ב ios תוך התחברות ב bluetooth או כל טכנולוגיית wireless אחרת.
תודה מראש
יורם

gb228

Active member
תבדוק את המוצרים של DIGITALYACHT

הם מבוססי אפליקציה.
ואם מה שאתה רוצה זה אלחוטי אבל מוכן שזה לא יהיה דרך הטלון אלא תצוגה על לוח המכשירים תבדוק את סדרת ה TACKTICK של ריימרין - אני התקנתי את המכשיר שלהם לפני כ 8 שנים. יש דגם שלכאורה מתאים רק עד סירות באורך 35 כגל, אבל זו לא מגבלה אמיתית אלא רק המלצה (טווח השידור של הסנסור) ובסירה שלי של 36+ רגל הוא עובד מצוין.
הדבר היחיד הוא שאחת לכמה שנים הסנסור נתקע מכנית בגלל אבק/מלח באויר שנצטבר בתוכו ולכן כדאי פעם בשנה-שנתים לעלות לתורן, לפרק ולנקות. לפחות במקרה של ריימרין יש גם חלקי חילוף לחלק הנע של הסנסור (פעם אחת החלפתי).

dora92

New member
מד רוח אלחוטי

יש בספינתי כזה! תוצרת אנגליה, מרוצה מביצועיו. חב. NASA MARINE. המוצר תחת השם CLIPPER WIRELESS WIND.

yanivfain

New member
לא הייתי מוותר על תצוגה קבועה

רוח זה משהו שאתה רוצה לזרוק מבט ולראות. לא להתחיל לחפש איפה הנחת את הטאבלט, לפתוח אותו, להכנס לאפליקציה ולראות...
&nbsp
בחנתי בזמנו את האלחוטי של ריימרין נראה מעולה.
&nbsp
אם יש לך מד רוח ישן אתה יכול להשתמש בחיווט שלו. אגב מסיבה זו בדיוק יש אצלי גליל חוט חדש דנדש שלא השתמשתי בו... אתה מוזמן לקחת אותו.

למעלה