מד"סית או לא מד"סית זאת השאלה....

מד"סית או לא מד"סית זאת השאלה....

שלום.. לפני כחודשיים עברתי בהצלחה מיונים למדריכת ספורט (מד"סית). בהתחלה הייתי אמורה להתגייס בדצמבר (שזה בדיוק באמצע, לא מוקדם מדי ולא מאוחר מדי). הבעיה התחילה אתמול, כששלחו לי מכתב ובו דחו לי את הגיוס... למאי!!!....שזה ממש ממש ממש ממש ממש מאוחר...אני מנסה להפעיל פרוטקציות להקדים את הגיוס, אבל אני מטילה ספק שזה יעזור. אני חושבת על האפשרות לחתום ויתור על התפקיד, להיות פקידה אבל להתגייס יותר מוקדם... השאלה שלי האם זה כדאי? עד כמה שווה תפקיד המד"סית עד כדי לחכות עד מאי? (וגם עד כמה הוא קשה..?) מה אתם הייתם עושים? מחכים עד מאי לתפקיד או מתגייסים יותר מוקדם לתפקיד שבטוח יהיה מעפאן..........?

ז י ק ו

New member
../images/Emo24.gif

אני חושב שאת התשובה נתת בעצמך: "מה אתם הייתם עושים? מחכים עד מאי לתפקיד או מתגייסים יותר מוקדם לתפקיד שבטוח יהיה מעפאן..........? מסתבר שהסבלנות משתלמת.. ועד מאי, תעשי כסף, תטיילי בעולם, אולי תלמדי משהו אבל קחי את החופש הזה בזכות ותיהני בה.

eb1983

New member
התשובה בשאלה

אני חושב שהתשובה נמצאת במשפט האחרון של ההודעה שלך

גואנו

New member
../images/Emo32.gif צ'אט חדש ללסביות ../images/Emo34.gif

הצ'אט הישן והמוצלח נפתח בשנית! הערוץ lesbian.il ברשת efnet שבמירק (mirc) נפתח מחדש! אין הגבלה של גיל, אין הגבלה של הגדרות כולן יכולות לבוא ולצ'טט בכיף ובנוחיות הדרכים להגעה לערוץ: צ'אט הג'אווה שאינו מחייב הורדת שום תכנה נמצא בכתובת הבאה : www.buffy.co.il/lesbianchat הורדת תוכנת המירק (mirc) והסבר כיצד מתחברים למירק: הסבר- http://www.mirc.co.uk/translations/hebrew.html התכנה- http://www.mircx.com/files/mirc60.exe (רשת efnet כדי להתחבר server irc.inter.net.il/ ערוץ lesbian.il#) ועוד ג'אווה צ'אט הפועל תחת האתר gogay : www.gogay.co.il/chat הכניסה דרך חדר בנות לכל שאלה כלשהי ניתן לפנות במייל [email protected] צ'יטוט נעים, המנהלות - גואנו ומתן (שימו לב- הערוץ הוא ערוץ חדש יחסית ולכן זוכה לפופולאריות נמוכה יחסית לבינתים. אנא הישארו בערוץ כל עוד הנכם מחוברים על מנת לגרום לערוץ להצליח ולהתפתח וכך לעורר קהילה וירטואלית משגשגת)

Tulski

New member
אני הייתי מחכה עד מאי..

נכון.. זה באסה לחכות עד מאי, אבל תחשבי על זה ככה- את יודעת לאיזה תפקיד את מתגייסת, תפקיד שרצית, ולא סתם מתגייסת בלי לדעת כלום על מה שיקרה איתך בהמשך ואיפה יתקעו אותך. עדיף לך להתגייס ולעשות תפקיד שטוב לך איתו, ככה לא תעבירי שנתיים בהרגשה רעה וכשאת סובלת... גם אני מתגייסת מאוחר יחסית, אבל אני יודעת למה אני מתגייסת ואני שמחה פחות או יותר מהתפקיד, ומעדיפה להתגייס אליו מאוחר מאשר להתגייס מוקדם באי ידיעה של מה אני הולכת לעשות.. בהצלחה!

למעלה