מד סוכר מומלץ

hertzelb

New member
מד סוכר מומלץ

אני סוכרתי סוג 1 ברשותי שני מכשירים למדידת סוכר בגלל שבאחד המחטים לדוקרן מסובסדים בכללית אבל המכשיר מאכזב מאוד אבל ברשותי עוד מכשיר אקו צ'ק גו שהמחטים לא מסובסדים. אני מעוניין להחליף למכשיר אחד איכותי שגם הסטיקים וגם המחטים מסובסדים בכללית ורציתי לקבל המלצה למכשיר כזה תודה מראש הרצל

ירון אר

New member
המלצה חמה תחליף לאקו-צ'ק נאנו

זה מה שעשיתי בזמנו יצרתי קשר עם החברה והחליפו לי. עכשיו גם יש להם דוקרן חדש פנטסטי! ומאוד מומלץ המקלונים לבדיקת דם מסובסדים אבל התופים של הדוקרן לא, הם ניתנים לרכישה בחברה בעלות זניחה יחסית אבל שווה כל שקל. בכל תוף יש 6 מחטים מוכנות שלא רואים אותן. בהצלחה

תומרונתם

New member
מנהל
בשקט בשקט...

אל תגיד לאף אחד... אני עם אותו התוף כבר כמעט שנה

ירון אר

New member
ששששש....

אני כבר חודשיים + אני לא מהמסודרים שגרים אי שם...
תמיד הדהים אותי איך אני מתרגש מדברים קטנים כביכול..

IrisPeleg

New member
אני ביקשתי מהם דוקרן ישן בתערוכה וקיבלתי

איתו אין בעיה

hertzelb

New member
מד סוכר פשוט

ביקשתי המלצה למד סוכר פשוט שכל מה שצריך מסביב מסובסד ע"י כללית (דוקרנים סטיקים). הרי סך הכל אני צריך מד סוכר רק בשביל למדוד סוכר כמה פעמים ביום, לא צריך מכשיר מתקדם ומנסה להמנע מהוצאות מיותרות.

redyoyo

New member
אקוצ׳ק פרפורמה נמכר בכללית יחד עם דוקרן מותאם

עלות המכשיר 15 שח המכשיר מגיע עם דוקרן שיש לו מחטים בקופה כמו גם סטיקים. שים לב בשרשור שאנשים משתמשים בדוקרן המקורי של רוש יצרנית המותג אקוצ׳ק וקונים אותו בנפרד בעלות מאוד נמוכה מהסיבה שהמחט דקה יותר והדקירה מורגשת פחות. כמו שנכתב מעלי הנאנו הוא הגרסא הקטנה של הפרפורמה. הפרפורמה פשוט מאוד להפעלה - הכנס מקלון וזהו. אתה מוזמן ליצור קשר עם דין דיאגנוסטיקה - היבואן בארץ למידע נוסף- 046175390 בהצלחה

מרשמים לסטריפים

אני משתמשת בפריסטייל לייט ואני מרוצה ממנו, אבל רופא המשפחה שלי כל הזמן עושה לי בעיות עם המרשמים של הסטריפים. הוא לא רושם לי יותר מ2 חבלות (השבוע הוא היה חולה ונכנסתי לרופאה אחרת שלא הסכימה לרשום לי יום מ1!!!) ובהתחשב בעובדה שביום רגיל אני עושה כ7 בדיקות ועכשיו בהריון אני יכולה לעשות גם יותר מ10 אני מתייצבת אצלו למרשם חדש כל כמה ימים (ואז שוב הוא חופר לי, "אבל רק לפנישבוע קיבלת מרשם" ושוב אני מסבירה לו שאני צריכה לעשות המון בדיקות!!). עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? כי נוצר מצב אבסורדי שאבא שלי ואבא של בעלי ששניהם חולי סכרת טייפ 2 ומאוזנים בתרופות נותנים לי את המרשמים שלהם לסטריפים (שניהם לא בודקים בכלל, שומרים על תזונה ולוקחים תרופות והA1C שלהם יוצא סביר אז הם לא מרגישים צורך בבדיקות יומיומיות). כל העסק הזה נשמע לי ממש מוזר ואני תוהה אם את הבעיות האלה עושים רק לי/ רק בכללית...?

אחד זה כבר ממש מוגזם

בד"כ נותנים 3 ואם את כותבת מכתב לרופא המחוזי עם אישור של אנדוקרינולוג את מקבלת אישור ל-5 לחודש. בכל מקרה את יכולה לפקסס מרשם לגפן מדיקל ואם יש לך מושלם את יכולה לקבל 2 חפיסות נוספות במשלוח עד הבית בעלות של ~17 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי.

פאולין

New member
הדוקרן של פריסטייל ממש פוצע אותי

יש פתרון? היה לי עד לאחרונה אקיוצק אך מכבי הפסיקו את הקשר איתם

redyoyo

New member
תרים טלפון לדין דיאגנוסטיקה

ותרכוש את המחטים באופן פרטי. העלות 80ש"ח ל200 מחטים.

פאולין

New member
מה זאת אומרת? למה לקנות באופן פרטי?

המחטים שמקבלים עם המכשיר לא טובים?

redyoyo

New member
הדוקרן שמקבלים עם המכשיר בקופה

מותאם למחטים שהקופה משווקת. לרוש יש שני דוקרנים אחד עם מחט מתחלפת ואחד שמגיע עם תוף מחטים מוכנות מראש, ההבדל שהמחטים דקות יותר ועוד מספר מאפיינים. ההמלצה היא תמיד קודם לנסות ואז להחליט... http://www.accu-chek.eu/east/he_BG/products/lancingdevices/index.html

למעלה