מד"מים!!!!!!!!!!!!

מד"מים!!!!!!!!!!!!

היה בן זונה של קורס!!!! מישהו צילם את הטקס?.. למישהו יש את השיר של הטקס?!!? בבקשה לשלוח!!!

MR Skate

New member
כן.. היה נחמד..

היו כמה אנשים שטיפה התלהבו מהסמכות שניתנה להם.. אבל היה נחמד בהחלט...

foofi

New member
אחד השירים היותר טובים שהיו../images/Emo9.gif!

אתם אחלה של שכבה בעולם, היה ממש כיף איתכם

אני חייל! של מאה מושבים!!

סיימתי תקורס ועכשיו אני חנון למדתי קצת ערכים עשיתי מורל ונהייתי צרוד כבר לא חניך תמים כן, כי אני מדריך! ואין לי חיים... אני חייל! של מאה מושבים! אז נכון שפוצצו פעולות, ונכון שנרדמתי בישיבות ונכון שחוץ מכמה חניכים כמעט ואין לי בכלל חברים אבל עשיתי מורל ואז אני מורעל וחברה אני לא מקובל אז אני מדריך! אויויויויייי אני מדריך! ויש לי חולצה, כזאת כחולה תלוי עליה שרוך אדום ויש חניכים, קטנים מציקים אבל הם אותי אוהבים כן כי אני מדריך, ואין לי חיים! אני חייל! של מאה מושבים!! אויויויוייייי מושבים!

spraizler

New member
תעלו למורלים זה באמת אחד השירים

היותר טובים ששמעתי

spraizler

New member
השיר המלא והנכון

עדי ראיתי שקצת היו מילים לא נכונות אז הנה תיקנתי ואני מעלה לאתר: סיימתי ת'קורס ועכשיו אני חנון למדתי קצת ערכים עשיתי מורל ונהייתי צרוד כבר לא חניך תמים כן, כי אני מדריך! ואין לי חיים... אני חייל! של בני המושבים! אז נכון שפוצצו פעולות, ונכון שנרדמתי בישיבות ונכון שחוץ מכמה חניכים כמעט ואין לי בכלל חברים אבל עשיתי מורל ואז אני מורעל ובחברה אני לא מקובל אז אני מדריך! אויויויויייי אני מדריך! ויש לי חולצה, כזאתי כחולה תלוי עליה שרוך אדום ויש חניכים, קטנים מציקים אבל הם אותי אוהבים כן כי אני מדריך, ואין לי חיים! אני חייל! של בני המושבים!! אויויויוייייי מושבים! אז נכון שפוצצו פעולות, ונכון שנרדמתי בישיבות ונכון שחוץ מכמה חניכים כמעט ואין לי בכלל חברים אבל עשיתי מורל ואז אני מורעל ובחברה אני לא מקובל אז אני מדריך! אויויויויייי אני מדריך! לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עניינים נצייר על בריסטול ונכפות גם כפיתה אבל קודם- תצטרפו לתנועה! אויויויויייי לתנועה!

kedeman

New member
ברור שלא נמאס

מכמה סיבות - א. יש משהו בזה שעוזר להעביר את המסר, וזה עוד לא נעלם ב. כל שנה אתה עושה את המטודה לאנשים אחרים ולכן גם להם זה לא נמאס!

יבח

New member
שלנו יכלה להיות ככה../images/Emo181.gif

אבל פרסו אותה כזה...

kedeman

New member
חידה....

התמונה הזו צולמה לפני דיי הרבה זמן בקורס מד"מים והחידה היא - מי ממדריכי מד"מים השנה היה חניך בקורס הזה (או לפחות בשכבה של הקורס הזה)

kedeman

New member
לא ולא ולא ולא ולא

מה חשבת שאני אהיה עד כדי כך לא מתוחכם?

למעלה