מד"מים 2003

gingit1

New member
חחח אני יודעת!! ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

בגללך הלכתי עם נעליים של אמא (כפכפים) והם עשו לי חור באצבע!!
אבל אני עדיין אוהבת אותך...

rinani

New member
חברה שלי אחרת לא עמית דיברה עם כמה

חברות שלי ושלה ואמרה להם שנעם ככה וככה לא זוכרת מה היא אמרה ואז שאלתי אותה עם היא יודעת עם היא בפורום ואז עמית אמרה לי שהיא מכירה אותך אז אמרתי לה שהיא תברר

נ ו ם

New member
אריק ברנס? המדריך המדליק? בכבודו

ובעצמו? ארררריק! מה נשמע? אתה בא לשיבוצים? אתה בבית ביום ראשון כי אני די באה למורן אז יהיה נחמד גם לפגוש אותך, אבל לא להרבה זמן כדי שמורן לא יעלב.

neriaku

New member
מד"מים

ככה, קודם כל לנעם: אביעם גרעינר באשכול ואמנון ביזרעאל, ליאור רק ה יודע איפה... גם אני הייתי בטוחה שיהיה משעמם רצח במ"דמים אבל היה פשוט אדיר, זת'ומרת האנשים היו חבל על הזמן (וזה כולל את החניכים בעצמם - ושוב ח"ח לצוות תפאורה...) וק' דרמה חוץ מהראשון שהיה נורא היה אדיר, וחוץ מכמה דילמות לגבי בנים שעלון אצלי בעקבות הודעה בערב האחרון של הקורס (ואפילו הכניסו אותי לדיכאון קצר) אני חושבת שסופסוף התחלתי להבין מה אני הולכת לעשות בגרעין שנה הבאה, חוצמזה? ישנתי רק ארבע עשרה שעות... ד"ש חמה לכולם , ואני גם מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת-!-!-! :~)

tamar prigat

New member
המדמים...

זה היה הקורס הכי הכי טוב בעולם!!! ד"ש למורוש המתוקה שאני חולה עליה!!!

THE sky angel

New member
חחחח אחותי!! אז זהווו!!

כולנו!! כל חברות "המלאכיות של יריב" כאן!!! מתוקה, כדי לשמור על האצבעות שלך תשרשרי, ואן אין לך מושג מה זה פשוט כנסי ל"מדריך לפורומיסט הנבוך" או שתשאלי אותי..:) אוהבת אותך המון יפייפיה רק יריב חסר כאן!! ואבא ואמא!!

tamar prigat

New member
מורוש

מורוש אני חולה עליך! תבואי כבר... אני אוהבת אותך ו... מתגעגעת המון המון!!!!!!! תמר...

שקסי

New member
תמרוש יפה שלי!!!

טוב זאת עדי הקטנה מדרום שרון!! הייתי אצלכם גם באתי לבקר!! מה קוריי יפיופה שלי!!

tamar prigat

New member
המלאכיות של יריב

אחד בשביל כולם כולם בשביל יריב אמא ואבא... כל המלאכיות אוהבות אותכם! נכון מור ועפרי?

קבוצה 22 סתאאאם.

ד"ש לכולם, היה לי ממש כיף איתכם, אתם תהיו מדריכים גדולים, כולכם... תעשו חיים ובהצלחה... ולכל דבר קטן, אני כאן. אריק בר-נס גרעין הנח"ל מפתח, בני המושבים.

למעלה