חיכיתי שמישהו יפתח שירשור מדמים
כדי להתחיל לשפוך את הלב. אז כמו שכבר כתבתי הרבה פעמים אני הייתי במנהלה,עשיתי ק' דרמה ועזרתי לע'יינים. היה ממש כיף, בהתחלה הייתי בטוחה שיהיה משעמם אבל לא היה. כל הצוות היה ממש נחמד, המדריכים (במיוחד אריק ומודי), הע'יינים שממש עשו לי את השבוע הזה(הדר גרעינרית נראה לי בבני שמעון ואביעם גרעינר נראה לי במרחבים), מנהלני העל (עותי ליאור (איפה הוא גרעינר?) ואמנון (גרעינר בעיזרעאל?), הי"בניקיות (שני ונעמה עמק חפריות העל ובנות הפורום מעיין ונריה). בקיצור היה אדיר ולא היה משעמם רגע אלא מלא סינג'ורים ומעייף מעייף. בהתחלה ממש חששתי בהקטע של הק' דרמה והייתי ניורא לחוצה לפני הקבוצה הראשונה. בקב' הראשונה (22 של אריק) לא כולם שיתפו פעולה וחשבתי שלא הלך טוב אבל א"כ כמה אמרו שהיה בסדר ואריק נורא נהנה ואפילו הרים אותי משום מה. ואז בחצי שעה שהייתי לי עד לקב' השניה (נדמה לי 17 של קרן) שוב הייתי מאד לחוצה בגלל שפחדתי ששוב לא יהיה טרוף כמו שאני רוצה, אבל בסוף הם היו ממש מקסימים ונראה לי שנהנו והסתדרתי מצוין למרות שהמדריכה שלהם לא היתה. ולבסוף הקב' השלישית שלי (של חנן, נדמה לי 10) הלך ממש טוב והם מאד נפתחו. בקיצור היה סבבה ואני מקווה שתמצאו מקום להשתמש בחוברת של הדרמה עם הקבוצות שלכם ושנהינתםבק'. תכתבו מה אתם חושבים על הק' דרמה שבנינו אוקי?