מד"מים 2003

THE sky angel

New member
היי בובה!! אני אוהבת אותך!!

טוב לראות אותך פה! :)) אני הייתי מגיבה לך אבל אני הולכת סוף סוף לתקן את החזרזיר שלי.. :) אוהבת אותך יפה שלי!! :)))

../images/Emo47.gif רוני מלכה !

היי מותק, אני בכלל לא מצטער, זה היה שווה כל רגע... באמת! את פשוט מלכה, ואני שמח שיצא לי להדריך אותך... ד"ש ליפתוח :) אריק

kaya11

New member
עפריקי

אני מצטערת מתוקה שלי... אגב זאת תמר... חולה עלייך!!!

מעיין©

New member
../images/Emo6.gif

ממש תענוג רצוף
אה, וד"א- השגתי לך את מה שהבטחתי לך....ית יודעת, מזה שאת ממש מעריצה

Inuyasha sama

New member
מד"מים 2003

תגידו לי מה קרה פה אף אחד לא מדבר על המד"מים.... אני הייתי במד"מים והיה פצצה של קורס בייחוד להרוס את החומה היה כיף בהחלט תכתבו דברים על המד"מים פה...ותזכרו תמיד שכל הכיף קורה בעלייה.....

נ ו ם

New member
חיכיתי שמישהו יפתח שירשור מדמים

כדי להתחיל לשפוך את הלב. אז כמו שכבר כתבתי הרבה פעמים אני הייתי במנהלה,עשיתי ק' דרמה ועזרתי לע'יינים. היה ממש כיף, בהתחלה הייתי בטוחה שיהיה משעמם אבל לא היה. כל הצוות היה ממש נחמד, המדריכים (במיוחד אריק ומודי), הע'יינים שממש עשו לי את השבוע הזה(הדר גרעינרית נראה לי בבני שמעון ואביעם גרעינר נראה לי במרחבים), מנהלני העל (עותי ליאור (איפה הוא גרעינר?) ואמנון (גרעינר בעיזרעאל?), הי"בניקיות (שני ונעמה עמק חפריות העל ובנות הפורום מעיין ונריה). בקיצור היה אדיר ולא היה משעמם רגע אלא מלא סינג'ורים ומעייף מעייף. בהתחלה ממש חששתי בהקטע של הק' דרמה והייתי ניורא לחוצה לפני הקבוצה הראשונה. בקב' הראשונה (22 של אריק) לא כולם שיתפו פעולה וחשבתי שלא הלך טוב אבל א"כ כמה אמרו שהיה בסדר ואריק נורא נהנה ואפילו הרים אותי משום מה. ואז בחצי שעה שהייתי לי עד לקב' השניה (נדמה לי 17 של קרן) שוב הייתי מאד לחוצה בגלל שפחדתי ששוב לא יהיה טרוף כמו שאני רוצה, אבל בסוף הם היו ממש מקסימים ונראה לי שנהנו והסתדרתי מצוין למרות שהמדריכה שלהם לא היתה. ולבסוף הקב' השלישית שלי (של חנן, נדמה לי 10) הלך ממש טוב והם מאד נפתחו. בקיצור היה סבבה ואני מקווה שתמצאו מקום להשתמש בחוברת של הדרמה עם הקבוצות שלכם ושנהינתםבק'. תכתבו מה אתם חושבים על הק' דרמה שבנינו אוקי?

Inuyasha sama

New member
אני הייתי בקבוצה של מודי

מודי הג'ינגי היה שולט וגם הדר הדריכה אותי הניהול פרויקט וכל הזבל... וליאור באמת היה מלך ואיזה מאה פעמים חשבו שהייתי מדריך ועשיתי התקפות לב לאנשים והק' דרמה זה היה אחד מהק' מהעניינים ביותר בקורס

THE sky angel

New member
מי אתה??

אני רציתי לפתוח שרשור אבל היו לי כמה דברים לפני ואמרתי שאני אפתח בערב אבל אני רואה שכבר פתחו... אז ככה, יש לי המוןןןן מה לספר!!! אז ככה, זה התחיל בזה שהגעתי לקבוצה, ולא ממש אהבתי אותה, והתחלתי לחשוב על העברה... שלא נדבר על מי שהיה מולי בכיתה... אבל לאט לאט נפתחתי, וגיליתי שהייתה לי קבוצה משו בסט!! (ואיך שלא?! חחח) לא ממש הרגשתי טוב בקורס אז אריק המדריך הכלי ביותר בעולם הכין לי תה וגם נעם פעם אחת הכינה לי, וכשחיכיתי לתה הכרתי גם את מעיין, שכביכול הכירה אותי ואני לא הכרתי אותה.... הקורס היה ממש פצצה וממש נהניתי לייצג את מעלה יוסף (למרות שהיינו רק 3 ואחד מאיתנו ממש לא התגאה במועצה) אז נהניתי לעשות מורל לבד ולהיכנס לתוך מעגלים עוצמתיים ולשיר שירים של מעלה יוסף ואז כולם הצטרפו אליי (אריק י'בחור בוגדני שכמותך!!) ובגלל שהייתי חמודה ומתוקה כל הזמן שרו איתי שירי מעלה יוסף..:) הייתה לי מדריכה נחמדה, והיה לנו פוווול מצחיק בקורס! היה משו מטורף לחלוטין!!! המלאכיות של יריב, אמא, אבא, אני אוהבת את כולכם!! וכל החבר'ה מהקורס- היה משו בומבה!! למרות ששי היה די מגעיל... חחח אני אוהבת אותך ילדון!! :) וחברי המור!! גמאני אוהבת אתכם.... במיוחד את הראש שלכם... :)

THE sky angel

New member
ד"א איך יכולתי לשכוח....

הייתי ייצוג הולם למעלה יוסף בטקס של הקורס, ושם הכרתי את תומצ'וק המתוק... ושאני לא אשכח, המדחים היו פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם
(פצ'וק אני גאה בך! :)

נ ו ם

New member
מודי כזה חמוד

הוא תמיד שמח ומחייך וכל הזמן חשב שאני קטנה וחמודה ושאני רוקדת מצחיק. מי אתה? ומי העביר לך את הק' דרמה?

נ ו ם

New member
או עידו או בעז

ג'ינג'י? אם כן אז זה בועז. הם כאלו מצחיקולים שניהם!

שקסי

New member
נעם יפה שלי!!!

נזכרתי במה שרציתי להגיד לך על "עידן" שהראת לי..ואמרת שהוא היה בק'דרמה שלך... הוא אח של עמרי!! זהו אמרתי את זה- עכשיו אני משוחררת..

rinani

New member
במדמים היה ממש מעולה!!!

שירדתי מהאוטובוס למדמים ולא ראיתי אף מוכר קצת חחשתי כי הקבוצה שלי לא הגיעה הגיעו רק שלושה אבל לא נורא... מסתבר שנקלעתי שוב כמו במדצים לקבוצה מתוקה אחד אחד קבוצה 7 שליטה!!! ונהנתי מכל יום ומכל רגע!!! למרות שדי התאכזבתי ממורל עמק חפר שלא עשינו חבל אבל לא נורא... וכמובן שפגשתי את נעם במדמים שידעתי שהיא תהיה שם ושמעתי את חברה שלי מדברת על מישהי חמודה שקוראים לה נעם וביקשתי ממנה שתברר עם היא בפורום וים אחד שהייתי בשיא ההתחרפנות חברה שלי קרה לי והציגה לי את נעם המתוקה! בקציור היה מעולה!!!!

נ ו ם

New member
רינה

לא הבנתי איך ידעת שזאת אני מהתחלה (לפני שעמית הראתה לך) תמסרי ד"ש לעמית, היא חמודה, אמרתי לה לשים סנדלים ואז היא שאלה אם אני מהפורום ואמרה שביקשו ממנה לשאול ולא רצתה לגלות מי, אז שאלתי אם רינה והיא הודתה.

THE sky angel

New member
אוי אייכסס חזרתי כולי פצועה מהסנדלי

ם!! (סנדלים!) אני שונאת נעלייםםםםםם בעכססססססססססס

למעלה