מד חום + מוצץ

ארגוט

New member
מד חום + מוצץ

1. מדידת חום רקטלית היא אולי המדוייקת ביותר, אבל קיים סיכון לפרפורציה (ניקוב המעי),
בעברית אין כמעט מידע, באנגלית יש בשפע, כולל מחקרים בנושא.
הבנתי שמד חום של בראון למדידה באוזן הוא גם מאוד מדוייק וגם מאוד נוח, (עולה 360 ש"ח),
האם מישהו יכול להעיד או להמליץ על מד חום אחר מניסיון אישי?

2. עד איזה גיל אפשר להשתמש במוצץ לסרבנים (אגב,ב eBay הוא עולה רבע מהמחיר בארץ, כולל משלוח)?
האם מכיוון שהמוצץ קטן יחסית, אפשר להשתמש בו רק עד גיך מסויים, כדי שלא תהיה בעיה עם התפתחות הלסת וכו'?

אביבקיץ

New member
באוזן - לא מדויק ולא נוח. בזבוז כסף

אחת ההוצאות הכספיות שאני מלקה את עצמי עליהן.
זה היה בזבוז כסף.

לגבי התפתחות הלסת - אני לא מבינה בזה כלום, אבל נראה לי שמוצץ בפה לכמה דקות, אחת לכמה שבועות - לא יכול לגרום נזק ללסת.

האיכותיים לאוזן - יוצאים מהכלל!

יש לנו של בראון החדש והוא נפלא. בייחוד לתינוקות ולילדים סרבני מדחום טוסיק בגיל שעדיין לא יודעים למדוד מתחת ללשון.

נוRית

New member
יש גם שלב ביניים - מתחת לבית השחי

נכון שזה פחות מדויק, וצריך להוסיף בין חצי מעלה למעלה, אבל זה בהחלט אפשרי, ואנחנו השתמשנו בדרך זאת למדידת חום למשך זמן רב למדי (הייתי מרימה לילדה את היד, שמה את המדחום, מורידה את היד על המדחום ומחבקת את כולה אלי, כדי שהמדחום לא יזוז).

בחיים לא היה לנו מד חום אחר מאשר הדיגיטלי הפשוט.

adif11

New member
כשהבנים היו קטנים היה לי מד חום לאוזן

שהיה נפלא. של בראון. לא זוכרת כמה עלה ,עברו מאז עשר שנים בערך ,אבל היה שימושי ויעיל.
בעניני מוצצים - לדעתי זה יותר ענין של גנטיקה ופחות של מוצצים.
שני הבנים שלי מצצו מוצץ באדיקות עד גיל 5 . הגדול ,בן כמעט 16 כיום , לא צריך ישור שיניים ,לדברי האורטודנטית
הצעיר בן 12.5 עם ברזלים על השיניים כבר כמעט שנה ,בעיקר שיניים תחתונות עקומות מאוד בגלל צפיפותן . אין שום קשר למוצץ.

adif11

New member
במחשבה שניה אולי את לא מתכוונת לשינים ?

לאיזה נזק בלסת את בדיוק מתכוונת ? לא ידוע לי על נזק כזה שעלול להגרם ממוצץ

למעלה