מד חום לאוזן

ניקי 8

New member
מד חום לאוזן

עם הכניסה לפעוטון ולאחר המחלה הראשונה של הקטנה, המליצו לנו על מדחום לאוזן, כדי שיהיה אפשר למדוד חום גם בלילה מבלי להעיר.
יש לכן המלצות?
ראיתי גם שיש מדחום לרקה, מישהי מכירה?

אוף26

New member
לנו נאמר שמד חום לאוזן פחות מדוייק

הרופא אמר שאם לא בטוסיק, אז עדיף מדחום מצח. זה גם מה שראיתי כשחקרתי ברשת. יקר אבל לטעמי שווה את ההשקעה (~200 שח). גם אם פחות מדוייק אבל בהחלט אינדיקטור טוב אם יש או אין חום

Cafe Latte

New member
אני מאוד אוהבת את המדחום מצח שלנו.

הוא באמת מאוד יעיל בעיקר כשמודדים חום בלילה.
אני נגד מדידת חום בטוסיק, מעדיפה תמיד למדוד במצח, ומקסימום להוסיף חצי מעלה.
מאוד בעד המדחום מצח של בראון.

כשהבת שלי "מודדת חום" עם מדחום צעצוע

היא שמה אותו על המצח, על אף שבפעמים הבודדות שמדדנו לה חום זה היה בטוסיק (ועל אף שאני, כמובן, מדגימה מדידה בפה עם הצעצוע). לרוב אנחנו מודדים חום על ידי הנחת יד על המצח שלה ומקסימום השוואה למצח אחר (מאחר שאני מניקה עדיין - אפילו זה לא תמיד נחוץ כי אני מרגישה בהנקה שחום הגוף שלה גבוה מהרגיל). כך שבעצם קצת מוזר שאין לנו מדחום למצח כי "הוא לא מספיק מדויק"
.

Cafe Latte

New member
לא יעזור לך הרבה, קניתי באמזון.

חברה קנתה אבל באיכמיסט (או כמיסט דיירקט - אחד מהשניים בקיצור).

Cafe Latte

New member
זה הדגם שיש לי. מסייגת שהוא טיפה בעייתי,

כי הוא נותן מעלות בפרנהייט, ולא בצלזיוס (ואין אפשרות לשנות יחידות במדחום עצמו).
זה לא מפריע לנו, כי הוא גם נותן חיווי בצבע. ירוק, טמפ' תקינה, צהוב/כתום - חום, אדום - חום גבוה מאוד, לא עלינו.
אני גם זוכרת ש~98 מעלות פרנהייט, זה 36.6-37 מעלות צלזיוס, ו-101 מעלות פרנהייט, זה 38 מעלות צלזיוס (אפילו טיפה יותר). אז זה לא מפריע לי.
אבל מי שקצת יותר צריך דיוק, זה יעצבן אותו.
אנחנו מודדים, ולרוב ממירים יש בגוגל.. לא יודעת, לא בטוחה שזה מתאים לכל אחד. אבל בטח יש דגם כזה, רק עם צלזיוס. פשוט תבדקי את זה.
&nbsp
http://www.amazon.com/Kaz-FHT1000-B...75&sr=8-1&keywords=braun+forehead+thermometer

לא בטוח שאי אפשר להחליף לצלזיוס

גם לנו יש מדחום של בראון (לאוזן) שקנינו באמזון, ואחרי ששברתי את הראש איך מחליפים חיפשתי במדריך (שבא עם המכשיר, או באתר) ומצאתי איך להחליף - בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה מופיעה תצוגה. שווה לבדוק, מאמינה שזה דומה.

LolliP0p

New member
דיסהמלצה על המדחום של מדיק ספא שנמכר בסופר פארם

כשהילדה היתה חולה מיהרתי לסופר פארם ובלי יותר מדי מחקר מקדים פשוט קניתי את מה שהיה שם בלי לחשוב שיש פערי איכות רציניים..
ובכן, יש .. המדחום הזה ממש אבל ממש מזייף, בכל אוזן מראה תוצאה אחרת, אחרי שתי דקות תוצאה שלא קשורה לתוצאה הקודמת.. בדקנו אותו גם על עצמנו כמובן וכל פעם הרפתקאה שונה..
מזכיר קצת את המשקלים הדיגיטליים הזולים שכל פעם שעולים עליהם מראים משקל אחר...
בקיצור, דיסהמלצה...

בוטנלי

New member
לנו יש מדחום מצח

אני מאוד מרוצה ממנו. יש לי גם מדחום רגיל... אין מה להשוות- לא פולשני, מהיר מאוד (עניין של שניה). עד כה עושה רושם שמדוייק מאוד (הילד בן 8 חודשים, ילד ראשון שזה אומר שבדקנו הרבה פעמים סתם ...)
שילמתי באיביי 113 ש"ח.
קישור לפריט אצל המוכר שהזמנתי ממנו:
http://www.ebay.com/itm/121220080740

בוטנלי

New member
מדחופ מצח

סורי שלא ראיתי עד עכשיו... כל החגים האלה שיבשו כל שגרה אפשרית :)
בהפעלה הראשונה את בוחרת אם את רוצה מעלות בצלזיוס או פרנהייט וזה נשאר קבוע הלאה. כך שאצלנו עובד כמובן עם צלזיוס.
עובד ממש יופי.

לנו יש של בראון

לא זוכרת איזה דגם, אבל גם קנינו מארה"ב (אמזון) וכן יש אפשרות לעבור מפרנהייט לצלזסיוס. גם אם פחות מדוייק מבטוסיק, אין לי שום כוונה לעשות לו את זה..לחתל אותו זה קשה מאוד, לא רוצה לחשוב על מדידת חום

אמא בעמ

New member
מדחום למצח

בדיוק קנינו היום את המדחום לאוזן של בראון. יקר רצח וגם מגיע עם מכסים מתכלים שצריך להחליף. קנינו אותו אחרי שהמדחום ללא מגע של מדיק ספא השתגע.

ניקי 8

New member
תודה שאת מעדכנת

הייתי בסופרפאם וכמעט קניתי את המדחום של מדיק ספא.
עכשיו כשאת אומרת שהשתגע, לא נראה לי שאקנה...

אמא בעמ

New member
מדחום מדיק ספא

בשמחה. האמת שבעלי כמעט קנה שוב את המדחום של מדיק ספא (זה היה בבוקר של ערב יום כיפור, הקטנה היתה עם חום, הצטיידנו בכל מה שהיינו ולא היינו צריכים) והרוקח אמר לו לא לקנות אותו. אני אלך עם החשבונית לתקן אותו, אבל רק בגלל שאני אוהבת להשתמש בו למדידת החום של המים באמבטיה :)

mitmit11

New member
יש לי מדחום אוזן של בראון

דגם IRT 6020 ליתר דיוק.
עלה סביב 200 ש"ח במבצע מאכמיסט.
עשיתי לו השוואות עם מדידה אוראלית על עצמי ורקטלית לקטנה. סטייה של 0.1-0.2 מעלה ועם זה אני מוכנה לחיות. זה ממש הקל עליי בעיקר עם הגדולים שמן הסתם לא מוכנים למדידה רקטלית (בני 5 ו- 3) אבל מדידה אוראלית לא ממש מדוייקת כי הם לא "מקפידים". זה גם מאוד הקל עם הקטנה בלילה, הרבה פחות חששות מצידי. בקיצור אם לא היה מובן - ממליצה בחום.

למעלה