מד-חום בטוסיק...

מד-חום בטוסיק...

שלום לכולם, זו דווקא לא פנטזיה, אלא משהו שקרה בלי שתכננתי, אבל מאז זה לא יוצא לי מהראש... אז ככה: רציתי לשתף אתכם במקרה אמיתי שקרה לי לפני חודשיים-שלושה. היה לי את הבית לעצמי, והתחשק לי קצת הרפתקה, אז נכנסתי לאינטרנט ומצאתי מישהו. הבהרתי לו שאני לא בקטע של חדירות, ובאיזשהו שלב הוא הוציא ממני, שהקטע של שליטה מדליק אותי. וסיכמנו שהוא יבוא ואני אעשה מה שיאמר לי... הוא בא אלי, טוב, הוא אמר לי לשכב במיטה ולהפשיל מכנס ותחתון, עד פה סבבה. ואז הוא שם כפפות כאלה של רופא, אז שאלתי בשביל מה זה, אז אמר קודם בדיקה קטנה. ואז הוא הוציא מדחום, ואמר תנחש לאן זה הולך, אז אמרתי לו לא לא עזוב, אבל הוא שם עלי יד שלא אוכל לזוז. אמרתי לו שדי ואני לא בקטע הרפואי, אבל הוא לא התייחס, ודחף לי תמדחום לטוסיק. הוא הכניס את המדחום בכוח וכנראה בזווית לא טובה, וזה כאב לי. אמר לי אל תזוז מדחום צריך להיות 8 דק' בפי הטבעת. והוא כל הזמן ניסה לתקוע תמדחום יותר ויותר עמוק. ואז שאל אם גם לי יש מדחום. שאלתי למה, אמר לא לשאול שאלות, אמרתי לו שיפסיק, אמר שאם אני לא רוצה לקבל את המדחום המלוכלך בפה, כדאי שאגיד לו איפה המדחום שלי. אז אמרתי לו באיזה מגירה זה, אז הוא הוציא תמדחום מהמגירה, וחזר ושם עלי שוב תיד שלא אוכל לזוז ואמר נחש לאן זה הולך אז אמרתי לפה, אז אמר לא. גם לטוסיק, ואז ניסה לדחוף לי יחד למדחום שלו גם תמדחום שלי, וזה כבר כאב ממש, אז התחלתי להתפתל, והוא תפס אותי במין פוזיציה לא נוחה שהטוסיק למעלה, והראש לכיוון הרצפה, ובכוח דחף לי את שני המדחומים לטוסיק. והוא לא ויתר לי והמשיך, אז התחלתי לצעוק תפסיק תפסיק. כאב לי בטוסיק ומשכתי את החוט חשמל של המנורה שעמדה על השידה והיא נפלה והתנצפה. זה כנראה הבהיל אותו. הוא עזב אותי, התארגן וברח... זה היה קטע לא נעים. אבל איכשהו, כמה שזה היה לא נעים ומבהיל קצת, כל פעם שאני נזכר בזה זה מחרמן אותי בטירוווווווווף!!!! יש לי הרגשה שיום אחד אני אחזור לנסות את זה בקרוב... מה דעתכם???

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif פחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלום שום שומשום.
בחחיאת שום שומשום שום דבר לא גרם לי מיזמן לצחוק ככה. מדהים. פחחחחחחחחחחחחח

אני לא יודעת אם זה אמת או חרטטת

אני מתה מצחוק .. הצילום לדעתי לשלוח לתערוכת צילומים 2005

מה מצחיק בזה?.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

מה הקטע של המדחום בתחת??? מה כיף בזה, רבאק? השם ישמור..

ביגבן

New member
להנאה מושלמת - מדחום

צריך רק למרוח אותו בקצת סחוג כדי להעצים לך את הפנטזיה הריח הגיע עד לכאן.....פפפפפ

למעלה