מד וואטים..

מד וואטים..

קראתי לא מזמן את הכתבה ב-500watt על מדי דופק. שם התרשמתי מהיכולות של ergomo. אולי מישהו משתמש במד דופק זה ויכול לתת יתרונות/חסרונות של המכשיר מבחינת אמינות/דיוק ועוד.. ושאלה נוספת: הergomo יושב על הקראנק עצמו?

מקפיץ...

מחכה לתגובות נוספות.. חוץ מהארגומו והSRM שהם 2 אופציות חזקות(הארגומו אפילו יותר בגלל מחירו), האם מד הואטים של פולאר גם בתמונה? את הpowertap כבר שללתי איזה עוד אופציות עומדות לפני?

baruch kass

New member
מכשיר מעולה

יש לי ארגומו ואם תעבוד לפי תוכנית אימונים מסודרת אתה יכול להשתפר ברמות, אני יכול להפנות אותך ליבואן גיא שנער 0544591599

Aviv Lahat

New member
איך המד ואטים של פולאר??

יש לי שעון דופק שמתאים למד הואטים של פולאר. שווה לקנות את המד ואטים או לא? לפי מה שהבנתי הוא לא עובד כמו שצריך אבל אולי למישהו בפורום יש ניסיון והוא יכול להגיד לי אם שווה לי להשקיע במד ואטים כזה. תודה

savners

New member
שתי באופציות לא מאוד מומלצות

משיטוט שערכתי לאחרונה במספר פורומים בארה"ב עולה שגם הארגומו וגם המד ואטים של פולאר הם המושמצים ביותר מבחינת אמינות , דיוק שוירות. לגבי הפולאר היו לי חברים שניס להשתמש בו והתאכזבו מאוד (יחס תמורה למחיר הכי גרוע - וזה למוצר הזול בקטגוריה) לגבי הארגומו כדאי לך לקרוא בעצמך למשל כאן: http://forum.slowtwitch.com/gforum.cgi?post=1910143;search_string=ergomo;#1910143 מה שמשאיר לך את ה PT ה SRM וה QUARQ שהוא הזול מכולם אך חדש בשוק ואין עליו בכלל נסיון או בקורת של צרכנים. שתף אותנו בנסיון שתרכוש...

סתם שתדע - אולמן לא אובייקטיבי בנושא הארגומו

תבדוק בפורומים בחו"ל. שם גם תוכל להתרשם ממבחר דעות רחב יותר

עוד שאלות בנושא החיבור לקראנק...

בקשר לארגומו הבנתי מהכתבה שהוא לא יכול להתחבר לקראנקים חדשים מה זה אומר לגבי? והSRM יכול להתחבר רק למערכת הילוכים של שימנו?

למעלה