מד דלק. מזייף קשות. יש אפשרות לסדר את זה איכשהו?
O Old Bugs Never Die New member 22/5/07 #5 הייתי צריך לחשוב על זה... אין מצב לסדר את המצוף איכשהו? יש טעם לפתוח אותו בכלל? (זה החלק העגול שיושב עם ברגים בתקרת המיכל, כן?) חג שמח!
הייתי צריך לחשוב על זה... אין מצב לסדר את המצוף איכשהו? יש טעם לפתוח אותו בכלל? (זה החלק העגול שיושב עם ברגים בתקרת המיכל, כן?) חג שמח!
C Crazy Beetle 1303L New member 23/5/07 #7 אין איך לתקן מצוף. הוא עשוי בפלסטיק קשיח ברגע שיש בוא חור קטנטן הוא מתמלא בדלק ואז הוא מזייף. לגבי שעון דלק דיגיטלי... נו באמת...
אין איך לתקן מצוף. הוא עשוי בפלסטיק קשיח ברגע שיש בוא חור קטנטן הוא מתמלא בדלק ואז הוא מזייף. לגבי שעון דלק דיגיטלי... נו באמת...
O Old Bugs Never Die New member 24/5/07 #9 אין מצב שהוא נתפס איפשהו למטה? כי אני עם פול טנק והוא טוען שאני עם פחות מרבע טנק... או במידה ואכן זה חור אין אפשרות לסתום אותו איכשהו?
אין מצב שהוא נתפס איפשהו למטה? כי אני עם פול טנק והוא טוען שאני עם פחות מרבע טנק... או במידה ואכן זה חור אין אפשרות לסתום אותו איכשהו?
א אומי5 New member 24/5/07 #11 אולי תנקה מגעים? המוט שמחזיק את המצוף מזיז מחט על רצף של פסי נחושת (נראה לי שזה נחושת) אצלי פשוט היה צריך לנקות שם קצת .
אולי תנקה מגעים? המוט שמחזיק את המצוף מזיז מחט על רצף של פסי נחושת (נראה לי שזה נחושת) אצלי פשוט היה צריך לנקות שם קצת .
א אומי5 New member 25/5/07 #15 ספריי מגעים בטוח יש לזה מונח יותר מיקצועי ,אבל אני מכיר את השם הזה. אני לא יודע איפה קונים ,לקחתי מחבר חולה אלקטרוניקה.
ספריי מגעים בטוח יש לזה מונח יותר מיקצועי ,אבל אני מכיר את השם הזה. אני לא יודע איפה קונים ,לקחתי מחבר חולה אלקטרוניקה.
B B e e t l e j u i c New member 24/5/07 #13 כן זה הלוח שעונים בחיפ שלי אחי שעון דלק אתה יכול לקנות בכל חנות חלפים לרכב רק תבדוק איך אתה עושה תאום בינו לבין המצוף מה הבעיה אצלך ? המצוף מזייף או השעון ?
כן זה הלוח שעונים בחיפ שלי אחי שעון דלק אתה יכול לקנות בכל חנות חלפים לרכב רק תבדוק איך אתה עושה תאום בינו לבין המצוף מה הבעיה אצלך ? המצוף מזייף או השעון ?