מד"א

מד"א

בחוג בית של גולברי, שאלתי אותו לגבי הנושא. הוא ענה שהוא רוצה אך ראשי המועצות האחרות לא. אם הדבר נכון, מציעה להתארגן ולצאת לרחובות.

Master Stav

New member
ממממ לא מדוייק בכלל

בשנתיים האחרונות הוביל מיקי בשיתוף כל ראשי המועצות בשרון, משא ומתן מול מנכ"ל והנהלת מד"א ארצי, התוצאה – כל המועצות אישרו הקמת תחנת מד"א, יש טיוטת הסכם שעברה יועץ משפטי, יש מיקום שעליו מהנדס מועצת קדימה-צורן התנגד. זה ממוקם באיזור התעשיה בקירבת מכון הכושר ובנק פועלים מאחר ואני לא מעוניין לומר שראש המועצה משקר אני אומר שהוא טועה ולא בקיא בכל הפרטים ....אני אשמח להעבירם אליו באם יש צורך .

מדא

מדויק או לא מדויק.... אין מדא באיזור. לפני 6 שנים נדרשתי להזמין טיפול נמרץ עבור בני שהיה אז בן 3........ 25 דקות עד שהגיעו.... אילולא טיפול ראשוני של ד"ר ואנונו ............שאלוהים ישמור.

Master Stav

New member
כול אחד מגיב מהמקום האישי שלו

וזה בסדר ....מאחר וזה הטריגר לפעילות חברתית כוללת מצד שני ....אין מד"א באיזור בגין ראש המועצה אולי ישכיל כבודו ולאחר הבחירות האלו ויקח את עבודתו של מיקי אקרמן ויביאה לקו הגמר שמהותו למעשה הקצאת השטח למרות התנגדות מהנדס המועצה והתחלת בנייתה של התחנה ...

klm1357

New member
יש מקום

אז אתה פשוט לא מעודכן בשנת 1997 שייע זוכר? הקצה מקום בצומת דרור והיה מקום עם אישורים ויש כזה מקום בצומת דרור ובקרוב תקום שם תחנת כיבוי אש כנראה גם ? אבל אגסי ויוסי מלכה לא הרימו את הכפפה איציק שעתל היה השושבין ואף אחד פרט לרצבי וההוא מפרדסיה לא היה מוכן לתת שקל אחד אז ? לא לבכות ולא להגיד אין להגיד לא רצו עכשיו עדיין יש שטח אבל כול אחד רוצה שזה יפול אצל השיני ולמה? כסף פשוט כסף.

למעלה