מד"א בכוונת

מד"א בכוונת

פיגוע אחר פיגוע ולא רואים את הסוף משפחת הכבאים משתתפת בצער המשפחות השכולת של ימי הטרור האחרונים במדינה ושולחת בירכת החלמה לפצועים הפיגוע הערב לא פסח גם על מצילי החיים עובדי ומתנדבי מד"א באפרת הערב. משפחת הכבאים מתפללים לשלומו של אסף וחבריו לתחנה

גיא אני מצטרף בהשתתפות הצער

גיא אנו צריכים לראות בכך אות אזהרה גם לתחנות הכיבוי בכל רחבי מדינה ולהיות מאוד ערניים כי זה עלול לקרות אצלנו

לגרשון

באיילון כבר ישנים עם הנשקים מתחת לכרים וזה לא מהיום אנחנו כבר רגילים לצערנו בכל מיקרה ה 045 שלי טעון וממתין למיקרוב שינסה וטיפה רצינות אכן שמעתי על מספר תחנות שהשמירה בהם הוגברה אצלנו במיוחד היו כבר מיקרים של חדירות לתחנה וגנבת ציוד מהרכבים. גיא

FIRE 911

New member
גם בש"כ רמת-גן

המוקדנים ומ. משמרת וסגנו צוידו באקדחים וגם חלק מין הכבאים ומפקד התחנה נתן הוראה כל רכב שנכנס לתחנה יבדק על ידי המוקדן במצלמה ואם לא רואים אז דרך החלון ועדין לא מזהים אז שואלים אותו במערכת הכריזה שליד השער ויש שער קטן של הולכי רגל אז הוא גם ננעל אין אם זה חוכמות אף פעם לא יודעים איפה זה יקרה שבוע טוב ובאמת שקט

Hadera

New member
אצלנו...

אצלנו כבר מתקינים MAG על כל אמבולנס. ועושים תעלות מים ובהם כלבים, תנינים ופילים!!

ל FIRE 911

מצלמות בשער אה? פששש תאמין לי יש לכם אחלה תחנה,אחלה ציוד וגם כבאים נחמדים כפי שנוכחתי לדעת כשבאתם לסייע לנו בשריפה בקלאב מרקט לפני איזה 3 חודשים. אף פעם לא הייתי בתחנה שלכם , אפשר לבוא לבקר ?

FIRE 911

New member
../images/Emo51.gifרבה

התחנה תמיד פתוחה למבקרים אבל מתי רוב הזמן אני בצבא מקסימום יש עוד מתנדבים שישמחו לארח אותך ואת כל מי שירצה יום טוב

ram9

New member
במילותיו של יצפאן

בבדאי צור קשר לפני כן ICQ 125043795

FIRE 911

New member
אה עוד דבר

אני עד יום ראשון בחופש יש לי רגילה אשמח עם תצור אתי קשר או עם עידן (ram9) ועידן יצור איתי קשר
מראש אבנר

FIRE 911

New member
נועם

אם אתה רוצה אני מחר בתחנה אם תרצה לבוא אתה מוזמן לשרותך אבנר

FIRE 911

New member
נועם

רק תברר שיש צופים. ואנחנו נתיצב לשרותכם תמיד. אבנר

אלברטרג

New member
היי נועם

היי נועם, קודם כל תודה על המחמאות דבר שני, במקרה הייתי בשריפה בקלאב מרקט בהרצליה ואם לא אמרנו את זה אז אני אומר את זה עכשיו,הייתם גדולים גם הכבאים ובמיוחד הצופים,התרשמנו מהמקצעויות האדיבות וההופעה המרשימה ואתה יכול לשאול את צופי ר"ג שיספרו לך כמה שיבחנו אתכם. תמשיכו ככה אתם מביאים כבוד לכבאות.

תודה אלברט

תודה רבה לך אלברט , באמת תודה. וואלה עכשיו אני זוכר את השם מהקסדה. תגיד , מה עם הכפפות , מצאת אותם ? או שזה היה השני? אתם תמיד מוזמנים לבוא לסייע , אני מריח איזה משהו קטלני לזמן הקרוב,כי הרבה זמן לא היה אירוע טוב אצלנו, אירוע שמצדיק סיוע.

שלומי 8

New member
מצטרף

גיא אני מצטרף לאיחולי ההחלמה מי יתן ולא נדע עוד אסונות

שלומי....

איתך יש לי עוד חשבון מבטיח לך שאתה תשלם על זה בגדול ד"שלכולם בתחנה אגב.. מזל טוב

שלומי 8

New member
גיא מנשרוב../images/Emo117.gif

גיא אני רוצה לשלם לך בוא לבקר אותנו ותודה על האיחולים מקרב לב

למעלה