מדשאה ירוקה

מדשאה ירוקה

הוא לא אהב אותה

אבל היא אהבה אותו ידעה שאסור לה אבל בלב אהבה אותו ,הם לא שכבו מעולם אבל היא אהבה כל סנטימטר שלו בפנטזיה ,היא שנאה את זה שהיא אוהבת אותו ואהבה כפי שלא אהבה מעולם.

"אני אגיע לחבק אותך "הוא הבטיח לה פעם ,

והיא האמינה וחלמה שזה יתגשם,

לבד בלילה ,מרגישה אהבה ראשונה ,אהבת בוסר ,כמו שלא הגיוני להרגיש ,והוא הבטיח כמו שהבטיח הרבה דברים ומעולם לא בא , אבל בדמיון שלה הוא היה שם , מלטף אותה מעל הבגדים ,והיא מנשקת את הפה שלו היבש והשרירי.

כותבת מכתבים אל תוך הלילה עד לזריחה.

מכתבי אהבה צבעוניים או שחור על גבי לבן ,עם הלב פתוח ,כמו על גבי שולחן ניתוח .

אחרי שנים הוא ביקש לראותה , ועם כל זה שהגוף שלה כאב מרוב רצון לראות אותו ,היא לא הייתה יכולה להסכים .

היא לא הסכימה אבל העיניים שלה כאבו מרב רצו ן לראות אותו הגוף שלה כאב מרב אהבה אליו מרב געגועים והיא חלמה רק איך הוא יבוא יעמוד בפתח הדלת איטי וקודר האוויר יהיה חד ,והוא יושיט אליה יד שהיא תנסה לעבר ,באיטיות ,היא תראה את התנועה מתקדמת אליה והוא ילטף לה את הפנים והיא תגיד אני אוהבת אותך ,והיד שלו יפה כל כך והיא תמשיך אני יודעת שזה לא בסדר אבל אני אוהבת אותך ,והוא יפשיט אותה ברכות ויגיד זה בסדר הכל בסדר ,

ולא ישאל כלום , ותוך שנייה היא תרגיש אותו עוטף אותה מבפנים ומבחוץ חם ומלא והיא תרגיש את האושר הזה את מלא מובן המילה ,בפעם הראשונה בחיים שלה באמת ,כמו משהו שחשבה שהוא מת אבל הוא חי ,הבריאה מהחולי האנושי שהיה בה ,כמה בלתי אפשרי ככה מאושר ,ולא אמיתי והיא לא תתנגד אליו ושהוא יחדור לתוכה תציף אותה מתיקות ,היא תתהפך בין הידיים שלו ,ותחשוב " איזה מזל שלא עברו כל החיים בלי שהרגשתי את זה ...

זה האושר האמיתי ואף פעם לא יהיה לי אחר ,וגם אם זה לכמה שעות זה שווה את זה ..."

אבל הוא לא חשב שזה היה שווה את זה ,

.

והיא חיכתה שאולי יום אחד הוא יתעורר לאהב אותה ,

רצתה לרוץ לעברו ,

רצתה שירדם על המיטה שלה אחרי לילות משותפים שלהם בלי שינה ויעיר אותה בנשיקה

והיא תכתב לו שירים בלילות ארוכים, מחכה לאור הבוקר, מחכה לאור פניו.

רצתה שיעניק לה את המתנה היפה ביותר שגבר יכול להעניק לאשה להפוך אותה מילדה לאישה אמיתית על כל המובנים והמשמעויות ,רצתה לתת לו את הנשימות שלה , שכובה על גבה , שהיד היפה שלו מתחת לעורפה והוא בתוכה בין רגליה ,בדקות ארוכות של אנחות שקטות, נשימות קצרות, נשיקות קטנות ומבטים עמוקים, לגמור ככה ולרעוד בין הידיים שלו להתעורר חסרת נשימה , לצפות לבואו ,ולשכב אתו בתור החדר על הרצפה הקרה , איך רצתה שיחבק אותה ויעלים את חוסר האונים ,איך רצתה לגלות לו הכל להתרחק את ו למחוזות אחרים ,

הוא היה האהבה הראשונה שלה.

האהבה הזו, שהובילה אותה לאין ספור דמעות.

האהבה הזו, שגרמה לה להפסיק לחפש אהבות , מרעישה בראש ,מכאיבה בלב ,מרטיבה את הלחיים מדמעות אהבה תמימה,טרייה כמו מדשאה ירוקה , שלא נתנה לה להרגיש ככה לאף אחד אחר , של לאהוב בעוצמות כאלה, או לא לאהוב בכלל.

gaya36

New member
אני חושבת

שהגיע הזמן לכסח את הדשא ולעבור הלאה .
המחשבות על העבר רק תוקעות ולא מקדמות במאומה.
תתני לעצמך להיות במקום הראשון ,להרגיש ולקבל אהבה.

A לוןA

New member
להיות מאוהב באהבה

זו לא תכונה חיובית דווקא, ונזקה רב מתועלתה.

A לוןA

New member
לא ולא

לפחות לא כמו שאני קראתי את זה
אהבה יכולה להיות רגש חיובי כשהיא מופנית אל אדם ראוי, ובמקרים החיוביים ביותר- כשהוא מחזיר אהבה.
אצלך נשמע שהצד השני לא מעוניין באהבה הזו, וגיבורת הסיפור מפתחת תילי תילים של פנטזיות על איך ומה יהיה בלי שבכלל יש להן ביסוס במציאות (ועם גבר שנרמז שהוא מניאק קטן ששומר אותה על אש קטנה)

בקיצור- היא לא היתה מאוהבת בגבר.

היא היתה מאוהבת בלהיות מאוהבת.

שני דברים

קודם כל בא נערוך הפרדה בין הכוונה שלי ללהיות מאוהב באהבה לבין מה שאתה התכוונת אליו .הכוונה שלי הייתה לרומנטיקה נטו ,שלך לפנטזיות ואלו שני דברים שונים ואין פה ויכוח בנושא מאחר ושנינו מדברים על דברים שונים .

דבר שני הגבתי לך כללית לגבי המשפט להיות מאוהב באהבה ולא אישית על הסיפור ,אישית לגבי הסיפור ,היא לא הייתה מאוהבת באהבה היא הייתה מאוהבת במנייאק שלא החזיר אהבה אבל לחלוטין בגבר ,לא בפנטזיה על האהבה עצמה .

באמנות כמו באמנות כל אחד עורך לו לפעמים פרשנות שונה לסיפורים וזה אחלה ,אבל בכל זאת המשורר מתכוון לפעמים לדברים אחרים ממה שאנחנו מבינים אותם ....

זו אשליה

של הרבה אנשים
לחשוב שלב שבור זה פואטי,
ואהבה ללא גבולות וללא תמורה - זו גבורה.

אהבה לא באמת אמורה לכאוב,
להיפך.

היא אמורה שלא אבל הרבה פעמים היא כואב ת

"יסורי ורטר הצעיר" וכו' ...

אם זה פואטי או לא זו כבר השקפה אישית שאפשר להסכים איתה ואפשר שלא והכל נכון וראוי
הסיפור הספציפי לא נכתב כגבורה ולא כפואטיקה ,נכתב נטו לשקף כאב של אהבה לא ממומשת ...

אז זו

לא אהבה, אלא פנטזיה, אפילו ארחיק ואומר- אובססיה.

אני לא מבקרת אותך,
רק חושבת שיהיה לך נעים יותר
אם תוותרי על ההתמסרות
תציבי כמה דרישות
ותרגישי אהבה טובה, שמחה, לא כואבת.

ראשית

אני חולקת על דעתך בנוגע לאובססיה ,את יכולה מאד מאוהבת במישהו מבלי שזה יסתדר ולכאוב את הכאב שלך וזו לא אובססיה , שנית מדובר בסיפור נטו ולא בי אישית . אז מודה לך על העצות אבל האמיני לי שבמקרים של אהבות אני יודעת היטב כיצד לנהוג .

ראשית

מותר לא להסכים.
בגיל 16 הייתי מאוהבת ככה, כמו שאת מתארת. מאז אני זקוקה להדדיות בשביל לפתח כל סוג של רגש, מעבר להידלקות רגעית. אני קוראת לזה פרופורציות.

יש לי הרגשה שהסיפור הזה, כמו שאר הסיפורים,
מבוסס על משהו, שהאמת שלך מסתתרת בתוך הדמויות.
יכול להיות שאני טועה.

לא כל

הסיפורים שלי מבוססים על חוויות אמיתיות רק לשם הבהרה ,חלקם כן ,חלקם לא .
חלקם דימיוניים לחלוטין וחלקם משלבים דמיון ומציאות .

אבל אני חוזרת ומדגישה כמו שכבר הסברתי בסיפור קודם שלי ,במרבית הסיפורים אני כותבת באופן קיצוני ,דרמתי ,שמתאר התרחשות אירועים קיצונית ודרמתית הרבה יותר מאשר המציאות .
ישנם אנשים שאוהבים כתיבה כזו ,ישנם שלא ,כמו שאמרת מותר לא להסכים .

אני דווקא כן מסכימה אתך לגמרין לגבי אהבה ,אמנם ,ברגשות לא קיים ,בעיני לפחות מחשב מסויים שאומר לנו כך וכך תרגישו כלפי איקס או כלפי וואי ,אנחנו מתאהבים באדם מתוך התרגשות פנימית ואני חושבת שזה מצויין ,שוב כמו שאמרתי בעיני לפחות , אבל גם אני ,כמוך ,לחלוטין זקוקה לרגש הדדי וזה תנאי בל יעבור אצלי ,לפיתוח של מערכת יחסים רומנטית .
ואהבה טוטאלית לא חייבת להתקיים רק בגיל 16 ובהחלט יכולה להיות הדדית :)

התכוונתי

שאם את יודעת מה את מרגישה,
מה נכון לך,
ועל מה בדיוק את כותבת

אין צורך להסביר את זה לי. זה שלך, ואם את שלמה עם זה - מה טוב.

למעלה