מדשאה ירוקה

קסנדרה10

New member
מדשאה ירוקה

הוא שנא אותי
ואהבתי אותו ידעתי שאסור לי אבל בלב אהבתי אותו ,לא שכבנו מעולם אבל אהבתי כל סנטימטר שלו בפנטזיה ,שנאתי את זה שאני אוהבת אותו ואהבתי כפי שלא אהבתי מעולם.

.

"אני אגיע לחבק אותך "הוא הבטיח לי פעם ,
ואני האמנתי וחלמתי שזה יתגשם ,יתממש ,
בגיל 30, לבד בלילה ,מרגישה אהבה ראשונה ,אהבת בוסר ,כמו שלא הגיוני להרגיש ,והוא הבטיח כמו שהבטיח הרבה דברים ומעולם לא בא , אבל בדמיון שלי הוא היה שם , מלטף אותי מעל הבגדים ,ואני מנשקת את הפה שלו היבש והשרירי.
חמש שנים של מכתבי אהבה שכתבתי על אהבה לא ממומשת אחת . מכתבים אל תוך הלילה עד לזריחה.
מכתבי אהבה צבעוניים או שחור על גבי לבן ,בבלוג שלי עם הלב הפתוח על השולחן , בלי צנזורה נתון בידיים של מי ששבר אותו ובסדיזם בלתי יתואר רק רצה לשבור שוב .

אחרי חמש שנים של מכתבים , הוא ביקש לבוא לבקר אותי ,אבל בחמש לפנות בקר ,"תשאירי לי את האור דולק במרפסת " ה וא אמר , ועם כל זה שהגוף שלי כאב מרוב רצון לראות אותו ,לא יכולתי להסכים .לא הסכמתי אבל העיניים שלי כאבו מרב רצו ן לראות אותו הגוף שלי כאב מרב אהבה אליו מרב געגועים וחלמתי רק איך הוא יבוא ימעד בפתח הדלת איטי וקודר האוויר יהיה חד ,והוא יושיט אלי יד שאני אנסה לעבר באיטיות ואני אראה את התנועה מתקדמת אלי וילטף לי את הפנים ואני אגיד אני אוהבת אותך ,והיד שלו יפה כל כך ואני אגיד אני יודעת שזה לא בסדר אבל אני אוהבת אותך ,והוא יפשיט אותי ברכות ויגיד זה בסדר הכל בסדר ,

ולא ישאל כלום ,ואני אגיד לא התכוונתי לפגע בך ,והוא יענה אני יודע , ותוך שנייה אני ארגיש אותו עוטף אותי מפבנים ומבחוץ חם ומלא ואני ארגיש את האושר הזה את מלא מובן המילה ,בפעם הראשונה בחיים שלי באמת ,כמו משהו שחשבתי שהוא מת אבל הוא חי ,הבראתי מהחולי האנושי שהיה בי ,כמה בלתי אפשרי ככה מאושר ,ולא אמתי ואני לא אתנגד אליו הפעם ושהוא יחדור לתוכי תציף אותי מתיקות ,ואני אתהפך בין הידיים שלו ,ואני אחשב איזה מזל שלא עברו כל החיים בלי שהרגשתי את זה ...
זה האושר האמיתי ואף פעם לא יהיה לי אחר ,וגם אם זה לכמה שעות זה שווה את זה ...

אבל אתה לא חשבת שזה היה שווה את זה , אנחות התענוג שלי בסיפורים הפכו רק לאנחות של בכי בלתי פוסק , של שמיים אפורים גם באמצע הקיץ שהשמש להטה ,
.

.

ואני חיכיתי ,כמו טיפשה חיכיתי שאולי יום אחד תתעורר לאהב אותי ,
שראיתי אותך בקיבוץ רציתי לרוץ לעברך ,
רציתי שתרדם על המיטה שלי רחי לילות משותפים שלנו בלי שינה ותעיר אותי בנשיקה
הייתי כותבת לך מכתבים ושירים בלילות ארוכים, מחכה לאור הבוקר, מחכה לאור פניך.

רציתי שתעניק לי את המתנה היפה ביותר שגבר יכול להעניק לאשה להפוך אותי מילדה לאישה אמיתית על כל המובנים והמשמעויות ,רציתי לתת לך את הנשימות שלי , שכובה על גבי , שהיד היפה שלך עם השעון השחור על גביה מתחת לעורפי ואתה בתוכי בין רגלי ,בדקות ארוכות של אנחות שקטות, נשימות קצרות, נשיקות קטנות ומבטים עמוקים, לגמור ככה ולרעוד בין הידיים שלך להתעורר חסרת נשימה , לצפות לבואך ,ולשכב אתך בתור החדר על הרצפה הקרה , איך רציתי שתחבק אותי ותעלים את חוסר האונים ,איך רציתי לגלות לך הכל להתרחק אתך למחוזות אחרים , במקום זה כתבתי לך בלילות מכתבים ....

היית האהבה הראשונה שלי.
האהבה הזו, שהובילה אותי לאין ספור דמעות.
האהבה הזו, שגורמת לי לחפש להפסיק אהבות , מרעישה בראש ,מכאיבה בלב ,מרטיבה את הלחיים מדמעות אהבה תמימה,טרייה כמו מדשאה ירוקה , שלא נותנת לי להרגיש ככה לאף אחד אחר , של לאהוב בעוצמות כאלה, או לא לאהוב בכלל.

Megie

New member

קשה לקרוא את כל העוצמה הזאת מהולה בכל כך הרבה כאב.. ובכל זאת אני חייבת להתנתק רגע ולהגיב בצורה אובייקטיבית.
נשמע שייצרת לעצמך דמות שלא באמת קיימת, הלבשת על אדם את כל הפנטזיות שלך והפכת אותו באיזשהו מקום ל"גבר המושלם" שלא נותן לך להמשיך הלאה ולמצוא את הגבר שיהיה יכול להיות מושלם בשבילך-במציאות..
לא באמת חווית אותו והדימיון שלך בנה חוויות כמו שרק דימיון אנושי מסוגל להרחיק.. ונשמע שלא באמת הכרת אותו מספיק קרוב כדי לדעת שהוא בדיוק כמו שאת מדמיינת אותו..
אני לא יודעת מה לייעץ או אם העיצות שלי שוות משהו כי התמודדות שלך עם הרגש הזה במשך כל כך הרבה שנים-בטח לא תיעלם ביום..אבל בכל זאת, לדעתי-את לא מצליחה לצאת מזה כי את חיה את המעגל והרצון שהוא יהיה שלך..אולי אם היית מאבדת אותו אחרי תקופה ארוכה יחד- כבר היית מתגברת, ובעצם המקום הזה של רצון מול מימוש-משאיר אותו חי, כי איך אפשר למצוא גבר מושלם יותר מזה שאנחנו נדמיין לעצמו-ואת בכלל הצלחת להלביש שלמות עם אדם ספציפי..אף אחד לא יוכל להתחרות בזה עד שתביני שכל זה לא באמת שם ולא באמת קיים...
אני מייעצת לך להתנגד למחשבות בכל תחום אפשרי להתעסק בו, לזרוק את המכתבים ובכל פעם כשאת רוצה לכתוב- תשמעי שיר מעודד תעלימי את הרחמים העצמיים כי הם ממש לא יהיו הפתרון שלך לצאת מזה-אלא הבור שלך ליפול לזה יותר עמוק.. והדמעות, אין פה על מה לבכות..אין שם בעצם כלום חוץ מדמיון..הוא לא אמיתי כמו שאת מדמיינת..הוא אמיתי אולי חיצונית..אבל לא אמיתי לצידך כמו הדמות שאת רואה בראש.. תפתחי את הלב שלך ותתני למישהו אמיתי לחשוף בפנייך את כל מה שתיארת-במציאות..
אנחנו כאן נחזק מתי שאת רק צריכה

***אני מקווה שלא טעיתי שפיענוח שלי..ואם זה שונה, אשמח אם תבחרי לספר קצת מעבר

marioForever

New member
כזה עצוב :(

אממ..
אבל תחשבי שאם היית מגשימה את הפטזיה הזאתי והיית איתו תוך 3, 4 חודשים גג הייתם רבים ובעצבים וכמו בערך כל זוג אחר בעולם..
אז...
תדעודדי החיים ממשיכים...

marioForever

New member
אני מצטער

חשבתי על משהו מצחיק ופשוט כתבתי את זה...
אני מצטער יש דברים שלא צוחקים עליהים...
אנשים בעבר מתו על אהבות נכזבות וגם נלחמו עליהים.
אני עכשיו במצב בחיים שאני יודע שאהבה זה באמת הדבר הכי חשוב
ולא משנה כמה כסף יהיה לך ולא משנה כמה חברים יהיו לך בסופו של דבר מה שקובע את טיב החיים זה רק אם יש לך אהבה בחיים או לא...
אני יודע שלהיות לבד זה כואב..
זה כואב ברמות שלא הגיוניות ושהאחד שלך מעבר להשג היד שלך זה כואב כמו שמליון סכינים לא יכולים להכאיב
והתשובה שלי היא שפשוט אין תשובה... בסופו של דבר אני לא חושב שזה יעזור. לחשוב עליו אבל אני גם חושב שאין לך יותר מדי ברירות.... בנושא...
הדבר היחידי שיכול אולי לעזור זה זמן...
אבל גם נכנסות המחשבות של זמן ואז שניהיה מבוגרים והבזבוז הזה של כל השנים האלה...
אני אומר לך
ככה
קודם כל אם את רוצה לכתוב את הפסט בצורה פחוט מטאפורית ותכלס מה קרה... אני ישמח לראות איך אפשר יותר לעזור
אבל אני אומר דבר כזה אם הוא חשוב לך...
וחשוב לך ברמות כאלה שאת כותבת ואת בסערת רגשות ואת פשוט רוצה להיות איתו.
תעשי הכל
הכל
הכל הכל הכל כדי להיות איתו
לכי אליו
תשירי לו מתחת לחלון
תשלחי לו ממתקים
לא יודע... הכל כדי להיות איתו
ואם אחרי כל זה הוא ייתעלם ממך (ותאמיני לי יש לי נסיון עם זה שמתעלמים ממני)
אז... ורק אז.. תרשי לעצמך לשכח ממנו.. אבל לא יודע
אני חושב שאם אהבה זה דבר שווה מספיק שאנשים ימותו בשבילו
אולי זה דבר שווה מספיק כדי שגם את תנסי לשלוח לו הודעות משהו לא יודע... תלחמי עד שלא ישאר לך כח ואז תלחמי עוד קצט...
תתחילי הכי מהר שלך ואז תגבירי את הקצב...
לא יודע.. אולי הסוד זה לא להרים ידיים.
ואולי את יודעת
אולי מגי צודקת ותשכחי ממנו
השאלה היא כזאתי
את צריכה להניע את עצמך עם המחשבה של מה יהיה שאת תיההי מבוגרת על מה תתחרטי יותר...
זה הכל...

מקווה שעזרתי אני יודע ששום דבר לא יעזור
אני רק יכול להציע חיבוק עצום מימדים .. ולהבטיח לך שעם הזמן לא משנה מה תבחרי אנכנו פה בשבילך.. ואם לא אנכנו אז אני ומגי .. ואם לא אני ומגי אז אני...

תמיד יהיו לך פה חברים.... לפרוק ולייעץ ולשמוע הכל..
אז לכי לסרט ! היום יש איירון מן 3 הבכורה !!! ענק !
לכי לאכול במקום טוב ! אני ממליץ על מקדונלדס עם לזרוק אחד על השני קשים וכל זה... (למרות שעכשיו עם הקשים הצריך זה ממש קשה)
לכי עם חברה לקניות ! יש מבצעים שווים בזארה !!!
לכי לעשות את מה שאת עושה הכי טוב וזה להיות את..
פשוט תלכי להנות... זה לא ישכיח לך את הבחור
אבל אולי זה ייתן לך עוד משהו טוב ...

sani48

New member
mario

מה מצב?
ראיתה מה שהיא רשמה בתחילת ההודעה?במידה ופספסתה,אז אני מצטט לך כמה מילים-הוא שנא אותי,ואהבתי אותו,רשום גם שהוא הבטיח לה מלא דברים ומעולם לא קיים,ושהיא שרפה איזה חמש שנים על כל מיני מכתבי אהבה,ולמרות כל מה שהיא תיארה,אתה עדיין חושב שהיא צריכה להילחם על בן אדם כזה?
,יש הבדל גדול בין להילחם על מישהו שכבר היה לנו קשר זוגי איתו,שאנחנו יודעים שבאמת שווה להילחם עליו ושיש על מה להילחם,לבין בן אדם כזה שעוד לא היה בנהם כלום,והיא עוד רושמת שהוא שנא אותה משום מה
,בן אדם כזה,היא לא צריכה לראות ממטר,והיא צריכה לברוח ממנו כמו מאש,ובטח שלא להילחם עליו,מי שרוצה באמת למצוא אהבה אמיתית,צריך לדעת גם להציב לעצמו גבולות ולא ללכת בצורה עיורת על כל בן אדם שמושך אותו,אחרת הוא יאכל הרבה חצץ בחיים שלו,ומקשר אחד לשני הוא רק יפגע,אם אנשים יפקחו יותר את העיניים,ולא ישרפו אנרגיות וזמן על אנשים שלא אכפת להם מהם בכלל,המצב יהיה הרבה יותר טוב,ויהיה להם גם הרבה יותר צאנס להכיר בזמן הזה אנשים ראוים יותר,מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי(זה היה גם מיועד לבחורה היקרה שפתחה את השרשור)כל טוב

למעלה