מדרסים

fqa man

New member
מדרסים

שלום יש לי פלטפוס ובהמלצת רופא אני לובש מדרסים כבר 10 שנים. 1) בגלל המדרס אני נאלץ לקנות נעליים במידה גדולה יותר מהמידה המתאימה לי ללא מדרסים. ולכן הנעל מתאימה לי ברוחב ובגובה אך לא באורך. האם זה טבעי? האם זה בריא? והאם יש אפשרויות לפתור את זה (מדרסים דקים יותר?)? 2) אם אני מחליט לא ללבוש את המדרסים ואני לא מרגיש כאבים או בעיות אחרות בטווח המיידי, האם זה אומר שאני יכול לוותר על המדרסים או שיכולים להיות לזה השפעות לטווח ארוך? תודה

yaelgro

New member
לי התאימו את המדרסים

לפי הנעל הקטנה ביותר שהיתה לי באותו זמן. לדוגמא, בהתחלה עשו אותם ארוכים מידי והם לא נכנסו אפילו בנעלי ספורט. על המקום חתכו לי אותם לפי מידת הנעל הקטנה ביותר שהיתה לי (כמובן סומן עד היכן מגיעות האצבעות על מנת לא לקצר יותר מידי) והיום אני משתמשת בהם בלפחות 4 זוכות נעליים שונים.

fqa man

New member
לי יש בעייה אחרת

האורך דווקא בסדר, אבל המדרס גבוה מדי ולכן אני מרגיש לחץ מלמעלה. אני צריך נעל גדולה יותר בגלל הגובה.

yaelgro

New member
אז המדרס לא מתאים לך (לפחות לדעתי)

אין שום סיבה שתקנה נעל גדולה יותר אם המדרס מתאים. שהרי אם קנית נעל גדולה הולכת לאיבוד כל יציבות הרגל בתוך הנעל. אני בטוחה שבטכנולוגיות של היום אפשר למצוא מדרסים מספיק טובים שלא יהיו גבוהים מידי.

למעלה