מדרסים ברעננה

slogan

New member
מדרסים ברעננה

אולי מישהו או מישהי כאן יוכלו להנחות אותי: איפה קונים מדרסים במחירים נורמליים ברעננה????? הייתי בא.אורטופדיה והם נראים לי אנשי מכירות אגרסיביים ביותר, ראו אמא ובן חייל ומנסים למכור ךח את הכי הכי הכי יקר. ניסו למכור לי מדרסים "מעולים" ב-2200 ש"ח (אחרי הנחה) נשמע לכם הגיוני. וקופח מחזירה רק 100 ש"ח. מיהו יודע או שמע על אשד אוטופדיה ברעננה? הפנו אותי לשם, גם כן.

h1954

New member
הפניה מאורטופד.

נסי להשיג הפניה מאורטופד. זה אמור להוזיל מאוד את המחיר.

ההשתתפות של קופ"ח בעלות המדרסים היא לא גבוהה

רוב העלות נופלת על חשבון הפציינט.

בחנות טארגט בחנקין 5

חנות להצטיידות כל אשר צריך לחיילים . שם יש אפשרות למצא את המדרסים הנוחים והטובים עבור החיילים. נמצא שם אדם בשם צביקה . ... בחנותו עברו עשרות ואלפי מתגייסים ב15 שנה האחרונות ב ה צ ל ח ה

Citizen Y

New member
ממליץ בחום על צביקה וחנותו לכל פריט לחייל

אגב, חייל זכאי לקבל הפנייה למדרסים (מהחובש שלו). בהתחלה מדרסים פשוטים אותם ניתן לאסוף מחנות בהרצליה, אך אם מאובחן לכך צורך ניתן לקבל הפנייה למדרסים מותאמים אישית לרגל. מה גם שהנעליים הצבאיות של היום בניגוד לעבר כבר כוללות מדרס

ATAF151

New member
האורתופדים לא ממליצים על זה

מנסיון שלי האורתופדים שוללים מכל וכל את היתרונות של המדרסים בעלות של כ 2000 ש"ח. אז מי אני שאתוכח איתם? הם טוענים שהמדרסים הרגילים בעלות של השתתפות עצמית בסך של כ 70 ש"ח הם מספיק טובים.

אבי גבע8

New member
התייחסתי להתאמה אישית לא למחיר

מנסיוני קשה למצא בעלי מקצוע שפותרים בעיות כמו דורבן דלקת בגיד אכילס.

ATAF151

New member
בכל חנות אורתופדיה מוכרת על ידי קופות החולים

אם אתה מביא אישור מאורתופד, אתה מקבל, אחת לשנה, מדרס מותאם אישית בהשתתפות עצמית של כ 70 ש"ח (למשל במכבי זה 66 ש"ח). קופת החולים מוסיפה עוד כסף, ישירות לחנות או על ידי החזר לאזרח (תלוי בקופת החולים ובהסכם שיש לה עם החנות).

חפשתי וחפשתי ולא מצאתי

חנות אורתופדיה שההשתתפות העצמית של קופ"ח + ביטוח מושלם, מספיק לקנית מדרסים אורטופדיים.

ATAF151

New member
ברוב חנויות האורתופדיה זה כך

רוב חנויות האורתופדיה מוכרות בעיקר דרך הביטוחים המשלימים של קופות החולים. למשל באתר של מכבי מצאתי 5 חנויות מדרסים רק ברעננה שעובדות עם מכבי, ואני בטוח שרובם אם לא כולם עובדים עם כל קופות החולים. החנויות הללו מספקות מדרסים מותאמים אישית בעלות של השתתפות עצמית לכל קופות החולים במחיר של בסביבות 70 ש"ח.

לפני מספר חודשים קניתי מדרסים

ועשיתי סקר שווקים. אף חנות אורטופדיה באיזור השרון או בכלל, לא הסתפקה בהשתתפות העצמית של קופות החולים. המקום הזול ביותר דרש 500-600 שקל.

למעלה