מדרסה- פרק 2- כיסוי ראש

YossihNew

Well-known member
🌙

אז מה העניין עם לובנא והחיג'אב?

האם שירה וח'אלד יישארו או יעזבו?

איזה תרגיל כולם מתכננים?

ו... זה לא חודש הרמדאן?!

YossihNew

Well-known member
והפעם בפינת יוסי צודק: קראתי ביקורת על מדרסה וטענו שם שאיריס ואביעד הם בעצם נטלי ואיתי. אז שוב צדקתי. אבל זה בול הם. זה בול הם. אומרים... אומרים מקלובה בצירה. לא? רגע, זאת לא ההיא שהבן שלה אולי... ע... ר... ב...י? ברור, יחסלו את הערבים. האוכל! של הערבים.

אני מבקש לא להשוות בין אימאן למנאר. זה לא אותו תפקיד למרות ששתיהן זריק! מה גם שיש רוב חיפאי במדרסה. מנאר יש רק אחת. הכול בגלל איתן. וזה קשה לי לצאת נגד איתן. אבל לובנא! ברית החיפאים! למה הסדרה לו בחיפה?!

אה, זאת לא האימא של ההוא. אתם לא רוצים שהיא תכין כלום. הם אשכנזים. תראי את ההגיה.

אמרתי, מג'די, אל תצפה שיביאו אוכל! קיש זה אשכנזי מדי.

ולמרות שהוא אשכנזי הוא דובר ערבית מצוין. הוא שחקן נהדר. למרות שמוזר לשמוע את אימאן בלי מבטא ערבי.

מנאר, את לא מחסידות הטבלאות. עם כל הכבוד. אני רק יודע שבערבית "לה" זה ה-ע' הזה. עלי גפן זה בכלל שלנו.

אני אחסום אותו בגופי. נשבע לכם, אחסום אותו בגופי.

ועכשיו ח'אלד רוצה לחזור לחיפה?! בושה. לפחות הפעם לא עברתם בכוח... חה חה. חה. תפסיקו עם הכולה שעה נסיעה! זה לפעמים בעייתי ותחב"צ במצב נורא בארץ שלנו! מניסיון! אומרים "עור". כי זה... מוסיפים את ה... על ה...

מעמול זה חשוב. את מחכה למישהו, שירה? מחכה?

במציאות ליסה חיפאית גאה. גאה, שמעתם?! אז רגע, אולי נפגיש בין לובנא לבין חני? נפגיש בין המוסלמים והחרדים. המבט של אימאן כשאיתן אמר שהוא אידיוט... לא, המעמול חשוב.

לא יודעת. בסדר. אני אחסום את ח'אלד בגופי.

אני כבר יודע שאת המחרוזת הזאת לא שמים על הצוואר. חכי חכי, עכשיו זה ישתבש לך. איזה לילה? זה לא כמו עכשיו מחוץ לבית שלי.

אין כמו יפו?! תתביישו לכם. זה תגידו לליהי טולדנו, היא תבין, מנאר, אחריות שלך להגיד לה. כן, תבדקו לה את התיק. שירה לא הייתה עומדת בעוד עזיבה. ורק ח'אלד בצד.

אני נשבע לכם שבשיר שרו על גלבייה. אין עוד דרך לקשור שרוכים, כן? אני לא טועה? אז יש לה פטיש לעזרה הדדית, מה? לפחות אל תשמעו חצאי שירים. אבל זה לא אותו הדבר, זה אוכל של יהודים. זה ראש של דג. זה לא כמונו.

אני אחסום אותו בגופי, אמרתי!

זה גיוס לצה"ל? תיזהרי, שירה. זה עלול לגרום לבעיה.

מעניין מה הקטע. שירה מסתירה את הגיוס לצבא. אה, אתה בקטע. מה הבעיה בדיסק און קי? מה יש לך? הכול בסדר? לא, הוא לא מציק.

כל הזמן אתם אוכלים בבית הספר. אני מבין מה התכנית. חבר'ה, אני לא מסתכל על לוח שנה שלא סגור על עצמו מתי החודשים. זה הרמת גן. יומיים לפני העיד אל פילטר.

כן, כולם אותו הדבר. רק חגים יש להם. אני מסכים עם האבא. אתה לא מודע לתכנית. גם אני לא מודע, אני רק יודע שיש תכנית.

כן, אבא של מנאר, הידוע בכינויו אבו סמרה. ראש סניף חמאס ביו"ש. שמשום מה כועס שהוא מקבל רק תפקידים של ערבי. יהיה מצחיק איתו. חומוס בקופסה זה טוב. בורקס זה גם טוב! מה יש לכם?! רק גבינה... תביאו כל הסוגים. בורקס וחומוס, מה הבעיה?!

התעללו בבורקסים, מה?

רואים, ואחר כך הם מתלוננים שמפנים אותם מהבתים שלהם. קונפיקלעפיה גם לך.

דאגת יפה. אין כאן אננס, כן? כן, הם בסדר. את ממש בסדר, שירה. חוץ מזה שלא הצטלמתי איתך. לעזאזל. חור ענק.

אני חושב שהיא נהנית...​

שיר m

Well-known member
פרק נחמד

קשר טוב בין אחים ביסודי ותיכון? לא אמין בעליל

YossihNew

Well-known member
את סתם משליכה על ליר את הדמות השנייה שלו.

שיר m

Well-known member
כן, עדיין.

ובכל זאת. נער בי"א שקורא לאח הקטן שלו מתוק? בחייאת.

Roei152

Well-known member
מנהל
אין על הסדרה הזאת בינתיים..
אהבתי מאוד את זה "המפגשים הם רק תירוץ לאכול את האוכל של הערבים" יכול להזדהות עם זה חחח:-D
והדמות של נלי , היא הכי טובה בסדרה הזאת, מייצגת את הישראלית שרק רוצה להראות שהיא מקבלת את הערבים והדתות האחרות בישראל, ורוצה את זה, אבל לא מצליח ללה כ"כ..

YossihNew

Well-known member
והדמות של נלי , היא הכי טובה בסדרה הזאת, מייצגת את הישראלית שרק רוצה להראות שהיא מקבלת את הערבים והדתות האחרות בישראל, ורוצה את זה, אבל לא מצליח ללה כ"כ..
אין לדמות שלה שום מטרה חוץ מזה.

היא נפלאה בזה, אבל היא היחידה שאין לה ממש אינטראקציה עם שכבת הבוגרים. רק לנסות לקבל את ה... אה... ע... ר... ב... י... ם.

אבל זאת אלוטל והיא מקובלת על כל הדתות אז מה אכפת לי.

אגב- קוראים לה איריס למרות שביקום אחר היא נטלי.

Roei152

Well-known member
מנהל
היא נפלאה בזה, אבל היא היחידה שאין לה ממש אינטראקציה עם שכבת הבוגרים. רק לנסות לקבל את ה... אה... ע... ר... ב... י... ם.
לא רק ההיא, גם בעלה אביעד
קראתי ביקורת על הסדרה שהיא בעצם מראה את אידאליה פנטזיה של דו קיום ואיריס מיצגת אצת ז.. גם האמרה " רוצי ם לאכול אוכל ערבי" מראה את היחס שהיו רוצים בישראל לאוכלסיה הערבית. להראות שרוצים את הטוב שבקהילתיות ..

YossihNew

Well-known member
זה קצת לא "אידיליה". לבוא רק לאכול זה מגחיך אותם.

למעלה