מדריכי קבוצות

inko

New member
מדריכי קבוצות

תמיד אנשים מספרים על איך הם ניצחו עם מכבי שערים את ברצלונה(ריאל מדריד זה לא חוכמה) 10 - 0,ובכן אחרי הסיפורים והתמונות תכתבו כאן את מדריך למי שרוצה לשחק בקבוצה,תסקרו את ההגנה,המצב הכלכלי,ההתקפה,הקישור והרכש הדרוש על מנת להצליח וכדומה. איך המדריך צריך להיות בנוי(לפי דעתי): שם הקבוצה: ליגה: מידע כללי: שכולל את התקציב,איצטדיון,מגרש אימונים,ציפיות ההנהנלה וכדומה. השוער: מידע על שוערי הקבוצה,הבוגרים והמוכשרים. הגנה: מידע על שחקני ההגנה,בוגרים וצעירים כאחד. קישור: כמו מקודם רק על הקישור. התקפה: כמו מקודם רק על החלוצים. טקטיקה מומלצת: ניתוח טקטי קצר שכולל מערך והרכב ראשון מומלץ(בלי הרכש שאתם תציעו). קניות ומכירות: את מי לשלוח לעזה ואת מי להביא לקבוצה שלכם. שאתם מתייחסים לקניות תזכרו שיש תקציב מוגבל ותתיחסו אליו(כלומר על תציעו שהרצליה תקנה את רונאלדיניו ורונלאדו). אם אתם חושבים שיש עוד דברים להכניס אז תכניסו ותציעו.

itamar argaman

New member
רעיון נחמד... אני אנסה...

שם הקבוצה: Sevilla FC ,S.A.D ליגה: Spanish First Divition מידע כללי: תקציב - מכיוון שבתחילת העונה, ההנהלה הקמצנית כמעט ולא הביאה לי גרוש על התחת בהוצאה לשחקנים, עשיתי קצת בלאגן וכבר קיבלתי 52 מיליון דולר, קש, עכשיו המועדון בחובות, והמצב על הפנים, אבל הליגה הולכת עד עכשיו פשוט מעולה! איצטדיון - אם אני לא טועה שם האיצטדיון הוא: Julio Ramon Sanche'z מגרש האימונים הוא המגרש (ככה כתוב) הכי טוב מבין כל מגרשי האימונים של הקבוצות בליגה. ציפיות ההנהלה - לגבי יכולתי כמאמן הקבצוצה מאוד טובות, הם מאוד רוצים שמישהו יקח אחריות על המצב הכספי של הקבוצה, ההנהלה מעוניינת בזכייה שניה ברציפות (אני בינתיים בעונה השניה עם סביליה) בליגה. השוער: שוער לדעתי מבין הטובים בליגה שמו Esteban בגיל 29, יכולות מרהיבות, רגע השיא שלו היה במשחק נגד הגאלאקטיקוס בו הדף שני בעיטות עונשין של רונלדו ושל ראול, והראה יכולת מדהימה. השוער השני, שבר את ריגלו, שמו Arturo בן 26, יכולותיו לא כל כך טובים, ואיניני מצפה ממנו להרבה. הגנה: קפטן הקבוצה - Javi Navarro בן 31, מבוגרי הקבוצה לדורות, בתהליכי פרישה, אך אני אישית מרוצה ממנו, לפני חודש הוא נפצע במשחק נגד סאנטאנדר לשלושה חודשים. Jose - שחקן, כשאתה מסתכל על הנתונים, אין בהם שום דבר מיוחד, חוץ משבנגיחות יש לו 20, וכוח יש לו 19. אין משחק שבקרן הוא לא נוגע ישר לאמצע השער, ואין משחק שאין לי פנדל שנגרם על ידיו... שחקן מוכשר לחלוטין, בן 24, שחקן הרכב ראשון, שלפעמים מאוד מאכזב וגם מאוד טוב. קישור: אני לא אדבר על חוליו באפטיסטה כי הוא כבר אצל ריאל מדריד, אבל אני אדבר על הקשר המוצלח והמדהים שלי - Scott Parker. אנגלי, בן 25, נלקח מצ'לסי, שמכרו אותה בגרושים. כעבור עונה שלמה צ'לסי חזרו בהם וביקשו עבורו כעשרים מיליון דולר, ואני סירבתי, עם שחקן כזה יוצא לך לשחק רק פעם אחת. Gerald Asamoha - הגרמני שבעיקרון משחק במדי האדומים כחלוץ, משחק אצלי כקשר התקפי ימני, בצורה נחמדה מאוד, לפעמים המתפרצות שלו יכולות לעבור הגנה שלמה והן מסתיימות בגול מדהים. Jesuli - הספרדי הקטן שהכדרורים שלו עוברים חמידה שחקנים בלי ךהחשיב את השוער, שחקן שבחיים לא מוציא 7, או שהוא מוציא 9, או שהוא מוציא 5, יום כן, ויום לא, זאת הסיבה שקניתי את ואן דר וארט ושמתי אותו על הספסל, שלא יעצבן אותי עם החמש שלו. התקפה: קבלו אותו במחיאות כפיים, את מלך המלכים!!! Carlos "fucking" Teves!!!!! אני מת עליו, האגנטינאי המדהים, דייגו מראדונה של הליגה הספרדית, כשהוא פצוע קל הוא מביא אותה בהאטריק, וכנגד ברצלונה בעיניים עצומות הוא מכניס חמישה שערים. נגד הקטנות הוא משחק מעפן, נגד הגדולות הוא משחק כמו שצריך, כמו שחקן שעולה 62 מיליון דולר. Antonito - איי איי איי, למה רק בעשר דקות האחרונות הוא מכניס שערים? למה? הוא לא יכול לפני, רק עשר דקות הוא מועיל לי, סקורר מטורף שמיועד לשחק רק עשר דקות, מזל שסביליה לא יכולה כלום בלעדי ונתנו לי כסף לקנות את פרננדו האגדי מבטיס, שיעשה קצת סדר. ואחרון, שחקן שאני אישית מאוד מעריך, רק בן 17... והוא פשוט מדהים Jhon Jairo Mosquera - הקטנצ'יק שהכניס גול בדקה 91 בחצי גבר גביע האלופות נגד מילאן והעלה את סביליה ל2-1, פירפר את דידה והכניס גול. רוצו ותיקנו אותו ראבק!!! טקטיקה מוצלחת: אני משתמש ב4-4-2 עם קשר אחורי אחד, קשר אמצעי אחד ושני קשרים התקפיים ומשמאל ומימין. לפעמים כשהצד השמאלי מאכז אותי, אני עובר ל-5-3-3, שיהיה בלאגן ברחבה של הקבוצה היריבה. קניות ומכירות: יש את המאכזבים, שמשחקים מעפן ומעולה, שאותם אני שונא, אז jesuli, לא עשה מה שצריך לעשות כדי לפתוח, וישר קפצתי לדפורטיבו בשביל רפאל ואן דר וארט ב13.5 מיליון(וכבר קנו אותו מאייקס, תודה לאל, לפחות הם לא אקשנים כמו אייקס הבני זונות) עונה שניה, מגן שמאלי david מאכזב, קניתי מאייקס בפאקינג 23 מיליון את Maxwell. אונטוניטו איכזב, הלכתי לבטיס וקניתי את פרננדו ב15 מיליון. יש את המגן המעפן Ahtor Ocio, אוף איתו, מבריז מאימונים, ומזיין ת'מוח שלא טוב לו, מכרתי אותו לאלאבז בחמש מיליון. גם את החלוץ Arnda מכרתי ב6 מיליון לאנדרלאכט ולסופו של דבר את הקשר האחורי הברזילאי, לא את באפטיסטה, את Renato ב16 מיליון לוולנסיה. טוב זהו... אני מקווה שמישהו קרא את זה בכלל... ביי!!

inko

New member
לא הבנת

אני מדבר על מדריך על הקבוצה לפני בהתחלה,בשניה הראשונה,לפני כל הרכש,הפציעות וכדומה. אתה לא צריך לספר את סיפור העונה שלך,אלא להדריך אותנו איך הכי טוב לשחק עם הקבוצה. ובקשר לאיצטדיון - מספר המקומות בו,לא השם. בכל אופן,נשמע משחק לא רע.

inko

New member
לפני...

במשפט הראשון יש "לפני",תמחקו אותו. מצטער.

itamar argaman

New member
מה?!

איך אני יכול בשניה הראשונה לדעת את מי אני צריך להעיף, אם אני בכלל לא יודע איך כל שחקן משחק ומה התכונות שלו ומה הסיבות להעיף אותו? נו באמת..

inko

New member
הסבר

אתה לא אומר על מהפך שצריך לעשות,בדרך כלל זה שוער שני או אזור יחסית חלש שצריך לחזק. זה אפשרי לדעת,שאתה מגיע לקבוצה,איך אתה מחליט את מי למכור? על פי תכונות,גודל הסגל,המערך שלך ועוד. כלומר,ניתן לעשות כזה דבר,אני מקווה שאני אצליח להכין דוגמא בקרוב. ובמשפט אחד - שחקנים חלשים לעזה,ושחקנים טובים הביתה(לאיצטדיון שלך).

itamar argaman

New member
אני חולק בדעתך

לי יש שחקן שציינתי אותו כבר במדריך שלי, שמו חוזה, והוא ממש לא נראה כמו שחקן טוב בפרטים אבל יש מלא מלא משחקים שהוא נוגח בכדור והוא ישר נכנס בצורה פשוט מדהימה.

inko

New member
תקשיב

אתה עובר על הפרטים של השחקן,בדרך כלל שחקנים כאלה הם גבוהים\קופצים טובים ובעלי נגיחות,אני מניח שגם השחקן שאתה מדבר עליו הוא גבוה\קופץ טוב ויודע לנגוח,לכן אתה רואה את זה בנתונים ומציין זאת במדריך.

למעלה