מדריכי עזרה ל C

dino_din

New member
מדריכי עזרה ל C

שלום. האם מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד קובצי עזרה או מדריכים לשפת C אני מתכוון למדריך שניתן להכניס בו שם של פקודה והוא נותן לך בנוסף להסבר על הפקודה גם את הפרמטרים שהיא יכולה לקבל. בנוסף, מי שיש לו מושג ספציפי לגבי הפקודה : bioscom אני אשמח לשמוע. בברכה, דינו_דין.

ihovav

New member
מדריך ל C :

אני לא יודע באיזה קומפיילר אתה משתמש - אבל אתה תמיד יכול להתקין את ה MSDN של מייקרוסופט הבעיה היא שזה תכנה של 3 דיסקים - לכן אני מאמין שאי אפשר להוריד אותה, וגם אם אפשר זה על גבול הבילתי אפשרי... בכל מקרה - ב MSDN יש פירוט מלא על כל פונקציה, כולל הסבר כללי, מה היא מקבלת (פרמטרים - ומה אומר כל פרמטר), מה היא מחזירה, ערכי שגיאה וקישורים לפונקציות אחרות הקשורות לאותה הפונקציה לדעתי - שווה לך לנסות ולהשיג את התוכנה הזו - זה עוזר מאוד

dino_din

New member
משהו יותר זמין ?

אני משתמש ב Microsoft Visual Studio 6.0 אבל אין בו את קובצי העזרה והתוכנה שציינת נראת לי קצת גדולה להורדה... אין איזה קובץ עזרה עצמאי או תוכנה קטנה שממנה ניתן לקבל עזרה ?? תודה ד_ד

ihovav

New member
אני אישית לא מכיר...

אני אישית לא נתקלתי במשהו כזה - למרות שאני מעריך שקיים דבר כזה לגבי ה MSDN - אם אני לא טועה - התכנה הזו מחולקת חינם בכנסים של מייקרוסופט - ויש אותה להרבה אנשים אם אתה רוצה - אתה יכול "לקנות" אותה ולהתקין - אני לא חושב שזה יהיה כ"כ קשה - אבל שוב - זו רק עצה...

למעלה