מדריכים יקרים

מדריכים יקרים

מה דעתכם על חוק טל שאושר אתמול? למי שלא שמע חוק טל הוא חוק המסדיר את השתמטות החרדים מלהתגייס לצבא. עד גיל 22 לומדים בישיבה ואז או שמתגייסים לשנה או שממשיכים ללמוד. גם לאחר מחשבה על זה שצריך להתחשב במנטליות ובחיים של החרדים שמן הסתם שונים משלי בדרכים רבות, החוק הזה לא נחשב בעיני כאיזושהי פשרה אלא כהכנעות של המדינה לאגואיזם של ציבור שלם.

אותי זה הרגיז!!!!!!!!!!!!!

אחר כך הם רוצים שצהל יגן עליהם????????????????אררררררררררררר איזה יום או יומים לפני ביטלו חוק שמחייב אותם לעבודות שירות לשבועיים(אוי מסכנים!) בשך 3 שנים כל שנה שבועים מי חשב על הנטל הזה? הרי לזכור את התורה בעל פה הרבה יותר חשוב!!!!!

TIS

New member
אחד הדברים המטומטמים ביותר שהממשלה

שלנו עשתה. לדעתי לא צריך להגן עליהם בכלל. רק אם מישהו מהמשפחה משרת בצבא. כשתפרוץ מלחמה וצה"ל לא יהיה שם בשביל להלחם, נראה כמה הלימודים שלהם יעזרו להם...

חוק טל../images/Emo70.gif דעתי...

לדעתי חוק מטומטם
אחד היותר מטומטמים שאושרו בכנסת ישראל
אני לא חושב שזה שהם חרדים ולומדים תורה אמור לפתור אותם מלהגן על המדינה כמו כול אזרח אחר
אין להם דם יותר אדום משלנו ואני לא חושב שאנחנו החילונים צריכים להגן עליהם ולהקריב את עצמנו והם לא
חוצפה
- דודי

UTERO

New member
כולכם צודקים אבל...

השאלה היא מה עושים עם זה....

יש הרבה מה לעשות עם זה...

אפשר לארגן הפגנה (שכבר מתארגנת לה בין חברי הנוע"ל...) וכמובן שכולם יכולים להצטרף... ככול הנראה היא תהיה בכיכר רבין בת"א... אם תרצו אשמח לעדכן אותכם בנוגע לפרטים, - דודי

למעלה