מדריך רוחני

lili lu

New member
מדריך רוחני

איך אמצא את המדריך הרוחני שלי? יש היום כל כך הרבה מדריכים שהם לא ממש מקצועיים או אמינים...

את צריכה להיות קשובה לקול הפנימי

שלך... פגשת אדם והרגשת שאת זורמת לידו, והוא לידך. שאלת את האדם שבחרת אם הוא מוכן להיות המדריך הרוחני שלך... התשובה שנתן לך התאימה לך, האנרגיות היו טובות, אז זה הוא. באותה מידה יכול להיות שזו היא. אם את מרגישה אי נוחות, חוסר שקט, תחושת איום פחד כפיה, תלות מסוימת, תחושת איום... אדם שגרם לכל התחושות הללו איננו המדריך הרוחני שלך. ונכון, ישנם היום כל כך הרבה שרלטנים כל כך הרבה אנשים בלתי מקצועיים גם אם הם מראים לך תעודות של מכללה הוליסטית כזו או אחרת. תצטרכי להפעיל את הקול הפנימי שלך ולגלות את המדריך האמיתי שלך. אה וחשוב מאד, לא לפתח תלות במדריך הרוחני. בהצלחה בדרך האור

מדריכים רוחניים../images/Emo121.gif

מדריכים רוחניים יש בכל מיני רבדים,, בכל מיני מישורים,, בכמה וכמה מימדים,, בניהם המימדים הרוחניים והמימדים הארציים- הפיזיים...שמכוונים את המודרכים למקום רוחני כלשהו... השאלה שלך יפה ומורכבת משתי שאלות יפות,, היכן המדריך הפיזי שמוביל אותי למימד רוחני שם מתרחשת הדרכה רוחנית... את המדריך הפיזי כדאי לבחור לפי תחושה כשנמצאים עימו וכאשר סופגים ממנו מידע,,, אם המידע שהוא משחרר אלייך ואם ההרגשה שאתה קולט דרכו, היא ההרגשה שאתה אוהבת לחוות כשאתה חש נינוח עם המידע המועבר דרכו אלייך,,,וכמובן אם נוצר מצב שאתה מרגיש טוב עם עצמך בחיבור הפיזי והנפשי שיש לך עם אותו מדריך,, סביר להניח שזה המדריך שלך לחלק מהמסע,,, יש לזכור שכל מדריך פיזי עושה דרך מסויימת עם המודרך,, כשדרך זאת מסתיימת (ממצה את עצמה), ממשיכים לנוע ולפגוש מדריכים נוספים... מפעם לפעם המדריכים כמו המודרכים עולים בתדרים ומותאמים לפי מצב התדרים בו הם נמצאים,,, אחד לשני... מדריך רוחני פנימי... אם הגעת למדריך כזה,, להכוונה כלשהי שאתה מודע לה וחש אותה,,, הכר אותה,,, את המרכיבים האנגטיים שלה ואת התחושה שמתקבלת אצלך בעת ההדרכה... באהבהההההההההה שבוע טוב

נויהאחת

New member
לילו, המדריך הרוחני שלך נמצא בתוכך

יהיו לך מורים לדרך, אבל אל תתני לאף אחד מהם להאפיל על מה שאת. ותמיד תני עדיפות לקול הפנימי שלך. הוא יודע הכל, רק תקשיבי לו.

../images/Emo142.gifמדריכים רוחניים..

נויה, אהבתי את תשובתך. הייתה לי גם תקופה שחיפשתי בה מדריכים רוחניים והם תמיד, או כמעט תמיד איכזבו אותי, עד שהבנתי, שהמדריך הרוחני האמיתי נמצא בי. זה מישור אחד לראות את הדברים. מישור אחר הוא, שאפשר לראות מדריך רוחני, או הדרכה רוחנית בכל דבר שאנחנו פוגשים. זה יכול להיות ספר, צמח, במקרה שלי, אני מרגישה שאפילו חתולה שלי היא, לפעמים, המדריכה הרוחנית שלי. היא מרגיעה אותי, "אומרת" לי, דרך מבט העיניים שלה לא לדאוג, רק לעצום עיניים, לנשום ולהרגיש את השקט..

izabu

New member
../images/Emo8.gif מעניין שאת שואלת

כי אני בדיוק קוראת איך למצוא מדריך
"אני קוראת בספר הסודות האבודים של אטלנטיס" וכבר מאתמול התחלתי את הפרק שנקרא :"מורים ותלמידים"
הספר מעולההההההההה
אבל אני מניחה שאת יכולה לקרוא גם רק את הפרק הזה שרלוונטי בשבילך. הוא נמצא בספר בע"מ 203-234.
אני מאוד ממליצה לך לחכות עם הפרק ולקרוא את הספר על פי הסדר.
את יכולה לראות בו כמורה דרך ,מעין בסיס ממנו לצמוח.
בכל אופן בהצלחה ליידי נץ

אמטיסיט

New member
קודם כל עלייך לזכור ש

את המדריך של עצמך ומדריך זה יובלי אותך לאחד שנכון לך למרות שלדעתי אפשר לחוות וללמוד ולקבל ללא מדריך מיוחד ואפשר להתחבר למספר מדריכים לא חייבים להיות מקובעים

למעלה