מדריך - מכון כושר

מצב
הנושא נעול.

talmmmmm

New member
מדריך - מכון כושר

מדריך - מכון כושר
שלום רב, אני סטודנט להנדסאות בניין ואני צריך במסגרת פרוייטק הגמר לתכנן מכון כושר, האם מישהוא מכיר מדריך שיכול לעזור לי בנושא. תודה מראש, טל.

gamari

New member
בוינגייט

מדריך - מכון כושר
שלום רב, אני סטודנט להנדסאות בניין ואני צריך במסגרת פרוייטק הגמר לתכנן מכון כושר, האם מישהוא מכיר מדריך שיכול לעזור לי בנושא. תודה מראש, טל.
בוינגייט
גש\טלפן, ותקבל מהם מפרט על גודלי מכשירים, מרחקים ומידות להנדסת אנוש, כמות שטחים, מדריכים וכו וכו הם ישמחו לעזור אם לא, פשוט גש לאחד מחדרי הכושר או מועדוני הבריאות שבקרבת מגוריך ,,,, אני בטוח שלא יסרבו לעזור לך שנה טובה וחג שמח

mol3

New member
לא ברור מה אתה צריך

מדריך - מכון כושר
לא ברור מה אתה צריך
אם אתה לומד הנדסאות בניין, אז אתה צריך לתכנן את השלד. אתה לא צריך מדריך, היכן שאתה לומד אמורים להצמיד לך מנחה לפרוייקט. אתה לא צריך לעשות תכנון אדריכלי, אתה צריך לקחת תכנית אדריכלית של מכון כושר קיים/בתכנון ולתכנן שלד לתכנית האדריכלית. ולכן העיצה שקיבלת למעלה, מתאימה להנדסאי אדריכלות ולא הנדסאי בניין. השאלה שלך והצורך שתארת לא ברורים. אם התכוונת לומר שאתה צריך תכנית אדריכלית של מכון כושר, אז יש כאן בעייה. כי מכוני כושר לא מתוכננים מראש להיות כאלה. לרוב המכון מצוי במבנה מסחרי/משרדים/תעשייה וכד'. אם תגדיר יותר טוב את הצורך, תקבל עיצה ממוקדת יותר. בכל מקרה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה