מדריך לתאילנד

eyal1112

New member
מדריך לתאילנד

אני טס לתאילנד ורציתי לדעת האפ כדאי לרכוש מדריך (ספר) של "לונלי פלאנט" לקראת הטיסה/טיול

MOVEREP24

New member
כדאי בהחלט.

מדריכי לונלי פלנט מצויינים ושווה להשקיע בלרכוש ספר מעין זה בייחוד אם אתה מתכנן שהות ממושכת בתאילנד. משה

zeltzman

New member
לדעתי לא

קצת חפירות באינטרנט ובפורומים של המזרח הרחוק יתנו לכם את כל התשובות שתחפשו ואם לא ,אז תשאלו.... תאילנד היא מקום שמאוד קל לטייל בו ולקנות מדריך לדעתי זה בזבוז של כסף

eyal1112

New member
אז מה עושים...

עכשיו אני במצב מסובך, הדעות חלוקות חלק אומרים לקחת וחלק לא תודה בכל מקרה

Yo-man

New member
תוכל להמשיך לשאול ולהמשיך לקבל

תשובות חלוקות (עד שצד אחד יתעייף) אפשר להסתדר ללא מדריך כתוב על תאילנד, אבל הרבה יותר כיף, נוח, מסודר ונכון ללכת עם ספר. אתה לא תלוי באף אחד, ולא בהעדפותיו של איש (מלבד מחברי הספר..). ואם כבר הוצאת 2000$ (במינימום) על טיול כזה - מה זה עוד 60-70 ש"ח ? אני זוכר שבטיול הראשון שלי למזרח לאיצאתי ע ספר וסמכתי על חבר שהטיילתי איתו, ואחרי שחזרנו גיליתי כמה דברים פספסתי שעניינו אותי, אבל סמכתי עליו. בטיול השני עשיתי ויתורים בגלל בעיות תקציב או זמן, אבל אני בחרת מה לראות ומה לא. אני תכננתי את המסלול שלי (או יותר נכון מה לראות על המסלול). בסופו של דבר זה ענין של אופי. בא לך לתכנן מראש (אפילו שעתיים לפני הגעה) או להיזרק הכל מקום ? בא לך לחיות מהמלצות של עוברי אורח אקראיים ולקוות שזה יוביל אותך להרפתקאות נעימות ? אני לא יוצא בלי מדריך כתוב. זה נותן לי הרבה יותר חופש להחליט מה אני רוצה לעשות.

MOVEREP24

New member
אני הייתי בהחלט רוכש

כמו שאמרתי אני הסתובבתי יחד עם חברים עם מדריך כזה. המדריך לווה אותנו במשך הטיול כולו. כל הזמן שחיפשנו מקום מסויים, או רצינו להגיע לאיזה אתר הכל היה הרבה יותר כל באמצעות המדריך. זה בדוק, ולך על זה. הספר ישמש אותך ואת חברייך גם בעתיד. בהצלחה, משה

eyal1112

New member
אוקי תודה לכם

עכשיו נשאלת השאלה מדריך באנגלית או עברית נ.ב אני מבטיח לא להציק בנושא המדריך יותר

למעלה