מדריך לוטר

nogitt

New member
...

אני לא יודעת איך מגיעים לתפקיד אבל גם אני רוצה

אושר מ

New member
אני רק יודעת

שיוצאים לקורס הזה חבר´ה שעברו אותו מדובדבן... ונגה את לא יכולה.

leucistic

New member
הדרכת לוט"ר

אוקי, דבר ראשון, אתמול דיברו על זה שמקבלים שם מכות רצח בקורס, אז בדקתי את הנושא, ובאמת יש שם אלימות. לפי האתר "איי סיירת", כתוב (אם אני לא טועה) שאנשים שבאים ללמוד לוחמה בטרור, (אני לא יודע אם כולם), בדרך כלל לא עוברים את כל העינויים שם. לעומת זאת.. (וזה החלק הלא נעים) כל מי שלומד הדרכת לוט"ר מפוצץ במכות. תרגיל לדוגמא: התלמיד שוכב על הגב, והידים מאחורי הראש (קשורות אני חושב). מביאים לשם איזה גורילה, והוא נותן לתלמיד אגרוף מפוצץ לבטן, אחרי זה התלמיד מתבקש להגיד את שמו המלא (כנראה) ואלי עוד פרט בברור. אם הוא החסיר משהו, או שלא דברר ברור, הוא מקבל עוד אגרוף, ככה עד שהולך לו. אני לא יודע אם זה מדוייק, אבל ככה זה בערך. התלמידים שם צריכים ללמוד להתמודד עם "אלימות ברוטאלית". אני יודע שניתן להגיע לשם דרך מג"ב. אם חושבים שאתה מתאים. בטח אפשר לקבל את זה דרך פרוטקציה, ויש למדריכים כנפיים מגניבות. כל הפרטים בקשר למתרחש בקורס אינם ברורים, ומה שכתבתי אולי לא נכון בחלקו. אבל זה ממה שהבנתי. עינויי נעים...
ליאוסיסטיק- בתקווה, יעלניק לעתיד!!!!

את מה שכתוב באיסיירת

גם אני יודע לקרוא... הקטע, שלא רשום שם איך מגיעים... ואני ממש ממש רוצה...

greblin

New member
מתקן אדם זה בסיס טירונים

על שם יקותיאל אדם, נמצא אי שם ליד מודיעין...

dod_basim

New member
לא רק טירונים....

זה בסיס של קורסים מיוחדים של חי"ר (כולל סיירות מובחרות וגדודים) יש שם קורסים כגון לוט"ר, צלפים, קלעים ועוד הרבה שאני ואתם לא יודעים. אחד שאני מכיר היה מהגדודים של גבעתי, והוא עבר להיות מדריך לוט"ר, זה ממש מאגניב הלווק שלו, יש לו כומתה אדומה, בלי סמל, ואקדח. אני תחילה חשבתי שהוא בדובדבן...אחר-כך אולי במטכ"ל בסוף הוא מדריך לוט"ר.
דרך אגב זה לא נחשב להדרכה איכותית

X_Diver

New member
בדרך כלל

בדרך כלל מגיעים לשמה אנשים עם רובאי 08\07 שמכול מיני סיבות נפלטו מהיחידות שלהם והגיעו לשיבוץ מחדש במז"י, ומשם שלחו אותם לקורס מדריכי לוטר. בגלל שבדרך כלל אנשים שנפלטים מיחידה, יש סיבה שגורמת להם להיפלט..., המדריכים בסדר..אבל לא בשמיים. ובנות לא יכולות להיות מדריכות לוטר.

למעלה