מדריך הטרמפיסט ...
אולי זה -אוף טופיק- אבל... הממ,זה קצת קשור. קרא מקרה מישהי מסויימת מאוד (נחשו מי
) , קנתה ספר (או שנגיד,אבא שלה קנה לה אותו.) ששמו ``המדריך לטרמפיסט...`` והתלהבה ממנו מאודד (יותר מכל ספר אחר שקראה בחיים שלה,אפילו יותר מהארי פוטר,אבל זה שהספר הזה הוא ענק לחוד וזה שהעלילה שלו פחות סחופת לחוד
) ומתי שהוא ביקשה מאימוה לקנות לה את הספר ההמשכי (המסעדה בקצה היקום.) אבל,אבל,אבל... אמא שלי שהיא סאדיסיטית לא קטנה,גילתה שאין את הספר המיועד בחנות,אלא רק את הספרים באנגלית,וגם את כולם ביחד בספר אחד באנגלית צחה... נחשו מה קרא,אני עכשיו דיי תקועה עם ספר ענקי באנגלית (לא קראתי ספרים באנגלית בחיי,אלא אם כן הדריאקואים הסנסטרים והדרמונייסים נחשבים כספרים.) אפילו שהספר נהדר (במיוחד הZ<B הזה ששומר סודות מעצמו כדי שהממשלה לא תגלה,זייגון מה שמו, שולט!,וגם הקטע הזה אם המאני דפרסיבי הזה שגרם לאיזה מחשב להתאבד,ובמיוחד אהבתי את המכונה הזאת של סריוס קרבנטיקיה שגורמת לאנשים כמעט לההירג בגלל איזה כוס תה .) . אז ,שאלות: 1)האם שווה את זה לשבור את השיניים ואת הראש על הספר הזה? 2)האם פרד פרפקט הוא סוטה?(אני לא סתם שואלת.) 3)מה זה אמור להיות 42? האם יש לזה בסוף תשובה? 4)מה לעזזל זה שצרב לעצמו את המוח רוצה ? (אויי ,הוא כזה חמוד.) 5)האם ארתור באיזשהו שלב של הסיפור יכבוש את ליבה של טריליאן? 6)באיזה ספר,ובאיזה קטע כתוב על כך שזה שצרב לעצמו את המוח: שהוא נזכר בזה שנשיא הגלקסיה הקודמת ביקר אותו לפני שהוא מת סיפור לו על ה``ליבת הזהב`` הזאתי... 7)נראה לכם שעד שאני אגמור תיכון אני אסיים את הספר הענקי הזה? יורז סנסירלי (ועכשיו בתוספת צמות),שרה.
אולי זה -אוף טופיק- אבל... הממ,זה קצת קשור. קרא מקרה מישהי מסויימת מאוד (נחשו מי