מדריך הדמות 4

מדריך הדמות 4

בפעם האחרונה דירגתם את מג: כמה היא מצחיקה- 6.333 כמה היא מקורית-7 רמת הדיבוב-8.777 כמה אתם אוהבים את הדמות-5.888 לא דמות יותר מדי אהובה כנראה... והפעם נדרג את: טום טאקר איש החדשות! הקטגוריות: כמה היא מצחיקה(1-10) כמה היא מקורית(1-10) רמת הדיבוב(1-10) כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) ציטוט אהוב בבקשה שהציון יהיה מספר שלם ולא לרשום סתם שהיא אהובה או שנואה תדרגו! ד"א אם למישהו יש הצעות לתוספות ושינויים תרשמו גם בתוך ההודעה של הדירוג או בפרטי

dsol

New member
"והרי החדשות..."_../images/Emo189.gif

כמה היא מצחיקה(1-10) 3 כמה היא מקורית(1-10) 7 רמת הדיבוב(1-10) 8 כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) 4 ציטוט אהוב

prongs3

New member
תקפצי לי, דיאן סימונס../images/Emo13.gif

כמה היא מצחיקה: 8 כמה היא מקורית: 9 רמת הדיבוב: 9 כמה אני אוהב אותו: 7 ציטוט אהוב: לא זוכר את הציטוט, אבל הקטע שהוא אומר שמדענים גילו שיש סבירות גבוהה לכך שיהיה לך סרטן אם כף ידך יותר גדולה מפניך, ואז דיאן מקרבת את כף היד שלה לפנים שלה והוא דוחף אותה לפנים שלה!

Elpar

New member
בלה בלה בלה

כמה היא מצחיקה(1-10) 6 כמה היא מקורית(1-10) 6 רמת הדיבוב(1-10) 8 כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) 4 ציטוט אהוב לא זוכר בדיוק... אבל משהו כמו more from this and maybe dian's boobs, at 10

YuvalTam

New member
טום

כמה היא מצחיקה- 9 כמה היא מקורית- 9 רמת הדיבוב- 8 כמה אתם אוהבים את הדמות- 8 ציטוט אהוב- 'בהמשך, מחקר חדש- האם דבורים חושבות? *מקריין על כתבה שקשורה לעלילה* ולחדשות אחרות, מחקר חדש שבדק אם דבורים חושבות קובע שלא, הן לא'

hbk socks

New member
%%%%

כמה היא מצחיקה: 7. כמה היא מקורית: 8. רמת הדיבוב: 8. כמה אוהבים את הדמות: 6.

NadavTz

New member
טום טאקרר

כמה היא מצחיקה(1-10) הוא מצחיק אני מת עליו - 8 כמה היא מקורית(1-10) אין ממש הרבה פרטים עליה... אבל מקורית קצת - 7 רמת הדיבוב(1-10) סת' התותח מקבל ממני 9 על הדיבוב של טום כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) 8 ציטוט אהוב בעונה 3 פרק 4 היה פנטומימאי בחדשות והוא עשה עם הידיים כאילו טיפות ואז טום אמר "ואנשים יזרקו על הילדים שלהם חרא מהגג. אה לא... זה גשם. כן, גשם" חחחח הוא אמר את זה מצחיקק

:)

long time no c כמה היא מצחיקה(1-10) 5 כמה היא מקורית(1-10) 6 רמת הדיבוב(1-10) 8 כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) 3 ציטוט אהוב : מי זוכר?

למעלה